Lampa za sušenje noktiju kod kuće

Žene koje posvećuju pažnju svom izgledu, žele biti besprijekorni do vrhova prstiju. Napraviti manikuru u salonu skupo, tako da mnogi obavljaju postupak kod kuće. Potrebni materijali za pokrivanje možete naručiti u internet-trgovini. Glavna stvar – steći pouzdan i prikladan uređaj za polimerizaciju laka.

Vrste svjetiljki za manikuru

Aparat za sušenje noktiju

Još sasvim nedavno, da učvrstite lakom, koristili sprej ili ulja da se osuši. Sada je za tu svrhu postoje posebni uređaji. Oni pomažu da se brzo osuši lak na noktima, da se okrenuo lijepu manikuru. Postoji nekoliko vrsta uređaja, koji mogu biti korisni kod kuće. Oni se razlikuju u svojoj konstrukciji, snage i cijene.

Što su uređaji za učvršćivanje noktiju, i koji je od njih bolji? Popularni:

 • Ultraljubičasto. Opremljen dnevnim elementima razlikuje niska potrošnja energije, niska cijena. Služi do 10 tisuća sati, udoban za rad kod kuće. Nedostaci – potrebna je česta zamjena elemenata, posebna zbrinjavanje, jer oni sadrže para žive.
 • Газосветная CCFL. Djeluje kroz sjaj plina. Vrijeme radnje do 80 tisuća sati. Način uštede energije za skeniranje ne uzrokuje štetu koži i očima, ali ima visoku cijenu.

Postoji svemir, sposobne brže osušiti lak, da se ne zagrijava, ali su skuplji. To uključuje:

 • Led LED-žarulja. Grijaći element – led. Uređaji su sigurni, ne sadrže štetne tvari. Rade 100 tisuća sati. Imaju visoku cijenu. Ne može se koristiti za čvrste akrilne lakove.
 • Hibridni uređaji. U njima istovremeno rade CCFL i ЛЭД žarulje. Uz njihovu pomoć se suši sve vrste lakova. Izdržljiv, štede električnu energiju.

UV lampa za nokte

UV lampa Top

Pri odabiru, važno je shvatiti što se razlikuje od UV lampa od LED-lampe. Zahvaljujući niskoj cijeni, instrumenti s dnevnim elementima uživaju najveću popularnost. Oni imaju kapacitet od 9W do 54W, stoga su pogodne za primjenu kod kuće, noktiju saloni. Od nedostataka može se primijetiti da je s vremenom, snaga se gubi, njihova zamjena potrebno otprilike jednom u šest mjeseci. Tijekom rada se događa jaki grijanje. Ali tu je pros:

 • pristupačna cijena;
 • širok izbor modela;
 • обеззараживающее djelovanje uv zračenja na kožu.

9 watt

Aparat za sušenje laka za nokte s UV žarulje snage 9W razlikuje lakoćom, malim dimenzijama. To je udoban za nošenje, vrijedan je on jeftin. Ova sušilica je popularna kod onih koji čini manikura kod kuće. U instrumentu samo jedan люминесцентный element, pa je potrebno više vremena da bi finiš mogao da se osuši. Značajka za kosu – u njoj se može držati samo 4 prsta.

36 oao

Lampa za sušenje noktiju kod kuće snage 36W ima već 4 fluorescentne elementa. U kosu postoji posebno brojilo za kontrolu vremena polimerizacije. Zahvaljujući dimenzijama uređaja, moguće je izvršiti postupak odmah na obje ruke, napraviti pedikuru. Bio je korišten za izgradnju noktiju, шеллак-manikura, gel-lak u noktiju saloni i kod kuće. To je vrlo popularan, jer po prihvatljivoj cijeni kvalitetan i pouzdan.

Led-žaruljica za gel-laka

LED-žarulja za шелаку

Nova tehnologija ubrzava proces polimerizacije u nekoliko puta, uključuje korištenje led. Moderna LED-uređaji imaju vremena, mogu imati ventilator, osjetljiv na dodir za upravljanje. Čak i ako prestane raditi jedan led, to neće utjecati na kvalitetu noktiju. Uređaji imaju prednosti:

 • kompaktan, ima kosu na 1 prst;
 • veliki trajanje;
 • ne перегреваются;
 • ekonomski;
 • nije potrebna zamjena elemenata;
 • ne nanose štetu лаку i kože;
 • siguran.

Kako odabrati lampu za šelak bila

Na kom instrumentu za boravak, ako želite napraviti manikuru kod kuće? Tvrtka CND, koja proizvodi шеллак, preporučuje vlastite uređaji za sušenje, oni su na službenim stranicama. Postoji mogućnost da kupite uređaje u posebnim salonima ili on-line trgovinama. Pri odabiru lampe za šelak bila trebate uzeti u obzir:

 • Snaga. Veća je, brže prolazi kroz proces polimerizacije.
 • Dostupnost vrijeme. Olakšan rad – osnovna sušenja je samo 10 sekundi, jednostavan štoperice uživati u nezgodno.
 • Ugrađeni ventilator smanjuje vrijeme polimerizacije.

Aparat BKE

Ako vam je potrebno kupiti aparat za sušenje šelak bila, poslušajte ovaj savjet:

 • Kada odaberete jeftini aparat kupiti kvalitetne uređaje provjerenih marki.
 • Poželjna ogledalo površine unutar uređaja. To pomaže provesti duboku kvalitetne полимеризацию.
 • Uređaj mora imati выдвижное dno. U tom slučaju, zgodan provesti čišćenje.

Cijena lampe za sušenje noktiju kod kuće

Pomoću komparativne analize mogu procijeniti koliko vrijedi lampa za sušenje gel nokte u Moskvi.

Model Vrsta lampe Snaga Cijena, rv
36W-818 UV 36 1050,0
RЅ-174 9 1500,0
Jess Nail (JN2000) 36 1800,0
OD 09-1 36 3000,0
RuNail 9 Watt LED LED 9 2000,0
LED lampa od 9 Watt 9 2500,0
Correct 7 2600,0
LED4 13 3200,0
RuNail LED 18 W 18 6500,0
Dodirna LED+CCFL LED+CCFL 36 3200,0
Dodirna LED+CCFL 48 5300,0

Video o sušara za nokte

Naši

Svetlana, 21 godina: Volim mijenjati dizajn noktiju. Svaki događaj – svoju odjeću i manikura. U salonima se može bankrotirati. Odlučila napraviti маникюром sami, kod kuće. U internet trgovini «Рунейл» pronađeno materijala, UV lampu. Ona je moćna – no, jeftina. Promislite, potrebno je držati malo duže. Sada djevojka mi zavide, a ja im savjetujem da kupi istu!

Barbari, 36 godina: Mene je otkaz sa posla. Što učiniti? Sjetio se da je htjela svladati шеллак-manikura. Tehnologija je jednostavna, materijali su dostupni. Samo je potrebna dobra lampa za šelak bila. Takav, da je bio snažan i po cijeni jeftin. Kupila UV lampu Jess Nail snage 36 w. Radi brzo i kvalitetno. Počela zarađivati. Odličan uređaj, savjetujemo!

Nina, 19 godina, Studiram na dizajnera na sveučilištu zaraditi, odlučila napraviti originalni nokte djevojke u domu. Kupila lakovi «Sally Hansen», mašinu za manikuru i lampu LED+CCFL 36 watt. Žele napraviti lijepu manikuru puno i nisam škrt, cijene prihvatljive. Uređaj s timerom, premaz suši brzo. Vrlo dobar stjecanja, preporučujem!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: