Kao što uklonite zaštitu od snimanja uz bljeskalicu

Ako pokušate unijeti podatke na usb bljesak voziti, računalo može izdati poruku pogreške «Disk zaštićen od pisanja». Kako smanjiti zaštitu od snimanja uz bljeskalicu važno je znati bilo koje osobe. Korisnik provjeriti uzrok pojave teško, ali često je to upozorenje od preuzimanja na drive virusa s laptopa, računala, drugih uređaja. Očistiti štap od njih teško, mnogo je lakše zaštititi nju, a zatim uklonite račun.

Kako otključati usb bljesak voziti, zaštićen od pisanja

USB uređaj iz Lenova

Otključavanje vrši se zaključavanje prekidača u nizu flash ili prijenosnih SD karticama. Ako ste pronašli prekidač, a zatim metodom, kao što uklonite zaštitu od pisanja na usb stick, postat će prebacivanje ručice za zaključavanje u pravom smjeru sliku otvorenog dvorca. Nakon toga, ponovno umetnite medij u port PC, pristup će biti slobodan, a vi ćete biti u mogućnosti snimati podatke. Da biste se vratili u stanje «flash drive zaštićena od pisanja» prebacite ručicu u položaj «Zaštititi». Isto vrijedi i za izvršenje stavke kao što uklonite zaštitu s memorijske kartice.

Pokrenite uređivač registra u sustavu windows

Uređivač registra sustava je način povrata flash kartice u stanje pomoću jednostavnih koraka. Slijedite jednostavne stvari:

  1. Za početak potrebno je kliknuti na ikonu «Start» i ispisati u pojam pretraživanja u prozoru «Regedit», kliknuti na svjež datoteku desnom tipkom miša, primljene izbornika kliknuti na tipku «Run administrator».
  2. Odaberite odjeljak «StorageDevicePolicies» timski kanal «HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies». Nedostatak ovog odjeljka u vašem RAČUNALU zahtijeva ga napraviti. Da biste to učinili, desnom tipkom miša kliknite na odjel «Control», pritisnite «novo», odaberite «Poglavlje». Dalje možete dati naziv jedinice «StorageDevicePolicies», pre izbacimo navodnike. Budući da je na ovom registra grani, stvorite stavku «DWORD (32-bit)» pod nazivom «WriteProtect».
  3. Bili sigurni da preimenovan element WriteProtect jednaka 0. Da biste to provjerili, kliknite na stavku, odaberite «Change», ispravite jedinice na nulu, što potvrđuje izbor stavku u REDU. Promjene možda neće biti potrebno, ako je vrijednost već stoji nula.
  4. Zatvorite program, dobiti medij za ponovno pokretanje RAČUNALA. Ponovo će se vratiti вставленную kartu u prvobitno stanje.

Oporavak kroz naredbeni redak

Naredbeni redak je alternativni način rješavanja problema, kao što uklonite zaštitu s poglavica. Proces uključuje stavke:

  1. Pritisnite tipku «Start», unesite pojam pretraživanja u prozoru «cmd», kliknite na pripala programu je desnom tipkom miša, pronađite «Pokreni kao administrator» i kliknite na opciju.
  2. Unijeti naredbu «diskpart», pritisnuti «enter», zatim unesite «list disk», opet pritisnuti «enter».
  3. Odrediti broj diska. Ako je jedini, onda je to «disc 1». Ako imate više uređaja odrediti broj će znanje kapacitet memorije ili USB-memorijskog štapića.
  4. Odabirom zaštićeni disk koji želite popraviti, uvođenjem «select», potrebno je provesti čišćenje atributa samo za čitanje kroz zapošljavanje «attributes disk clear readonly». Možete, ako želite, provesti dodatna oblikovanja. U tu svrhu upotrijebite naredbu input «clean», stvorite potključ «create partition primary», formatiraj usb bljesak voziti do željenog formata. Je spreman voziti opet ured.

Kao što uklonite zaštitu poglavica transcend

Vrste uređaja Transcend

Nositelji flash kartice «Transcend», mogu pribjeći korištenju osnovana isključivo za brand program. Datoteka nosi naziv «JetFlashRecovery» i preuzmite ga možda na formalnom web-stranicama tvrtke. Alat je u potpunosti slobodan pristup rješava problem zaštite evidencije i druge nastale složenosti. Kako bi se olakšalo traženje komunalne koristite nazivom datoteke.

Osim ovog komunalije, marke «Transcend» stane već opisane metode naredbenog retka i alata registry editor. Alat za otklanjanje blokiranje od strane prebacivanje блокировочного ručice će postati alternativni način za uklanjanje zaštite od pisanja na takav štap. Probati metode mogu sve, jer da je barem jedan od njih mora doći i pomoći ukloniti ovaj тягостную problem.

Video: što ako je usb flash pogon zaštićena od pisanja

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: