Kao отвязать apple id-a od iphone

Proizvođač ulaže maksimum napora, kako bi se smanjio broj telefonskih krađe. Za vlasnike iPhone i айпадов iz tvrtke Apple zaštitom postao poseban ID račun, koji pomaže pronaći ili zaključali uređaj. Ponekad ljudi zaborave lozinku od usluge ili ponovno prodati telefon, pa treba znati kako ukloniti Apple Айди.

Što je Apple Айди

1

Apple ID-a je poseban račun koji otvara puni pristup svim uslugama i funkcijama iPhone. Obično stvaraju i aktiviraju ga odmah prilikom kupovine, a lozinka je izvijestio korisniku od strane prodavatelja. Sjedne na račun u poštanskom sandučiću, na kojoj bi trebao biti pristup. Sustav iCloud će pohraniti podatke s vašeg uređaja, tako da je važno zaštititi od provala. Iz tog razloga, obrišite, očistite ili izgubiti учетку izuzetno teško. Znanje o tome kako отвязать Apple ID-a od iPhone može trebati u nekoliko slučajeva:

 • kada se prodaje iPhone i namjeravate brisati osobne podatke;
 • ste kupili telefon s ruke, a prethodni vlasnik nije izašao iz Apple ID, lozinku vam nije dao;
 • jednostavno zaboravili password;
 • promijenila staru iPhone model, novu i želite перепривязать svoj korisnički račun.

Najnoviji operativni sustav telefoni podržavaju uslugu «Nađi moj iPhone», koji se proizvodio za mogućnosti pretraživanja uređaja u slučaju krađe. Ako je uređaj ukraden, na zahtjev operator može dostaviti podatke o lokaciji uređaja. Kada se ne možete vratiti iPhone možete daljinski izbrisati sve privatne podatke, tako da napadač nije dobio pristup do njih. Za one koji traže, kao što onemogućiti pronaći Iphonea važno je shvatiti kako отвязать ID.

Kako ukloniti račun na Айфоне

Za one koji traže, kao što отвязать ID iPhone, treba znati da nijedna treperi nije odigrao račun. Ako nulu ili formatiranje uređaja na tvorničke postavke, a zatim to sve će se pretvoriti u high-tech «cigle», jer kada uključite sustav odmah će vas pitati za lozinku. Отвязать ID-a možete, na nekoliko načina, uživati u kojima treba, ovisno o situaciji. Vlasnik može učiniti sljedeće:

 • zatražiti lozinku na mail koji je naveden prilikom aktivacije;
 • отвязать учетку putem službi za podršku;
 • izmjena podataka kroz program Айтюнс.

Promijeniti podatke u postavkama računa

Većina aplikacija u AppStore plaćeni, i pri promjeni uređaja morati kupiti ih ponovno. Možete uštedjeti, ako znate kako отвязать Apple ID od starog iPhone. Račun možete koristiti na novom telefonu, i sve kupljene aplikacije će ostati kod vas. Отвязывать i tethering uređaj možete uz pomoć iTunes, za to će vam trebati:

 1. Računalo.
 2. Telefon koji treba отвязать.
 3. Pristup internetu.

2

Važno je znati lozinku za račun, inače ništa ne događa. Ako ste kupili telefon s ruke, saznajte podatke od prethodnog vlasnika. Da отвязать iPhone:

 1. Otvorite program, otići u svoj Apple ID.
 2. Idite na Store.
 3. U samom dnu prozora (potrebno okrenuti) nalazi se stavka «račun».
 4. Kliknite na «Upravljanje uređajem», a zatim kliknite na «Izbriši», «Gotovo».
 5. To je cijeli postupak, kao отвязать Apple ID-a od iPhone. Ako je potrebno povezati ga na nekim drugim telefonom, potrebno je kliknuti na link «promijeni na appleid.apple.com».

Obratite službi za podršku

Takav način je malo teže, odgovara dobro, ako nema pristup aplikaciji iTunes. Ova metoda pruža mogućnost da se ukloni račun zauvijek, bez mogućnosti za oporavak (vrijedi prilikom prodaje telefona). Slijedite ove korake:

 • idi na web-adresu apple.com/support/feedback/;
 • ispunite sva polja označena kao obavezna (required);
 • pošalji upit (Submit Suggestion).

Da biste povećali vjerojatnost pozitivnog odgovora od tehničke podrške, koja bi trebala poništiti račun, treba ispravno popuniti obrazac za rukovanje. Prilikom montaže obratite pažnju na sljedeće točke:

 1. Mail bi trebao biti naveden onaj na koji je provedena registracija ID.
 2. U temu poruke (Subject) točno navesti cilj liječenje, na primjer «delete my Apple ID.
 3. U polje «Comment» što točnije opisati razlog zbog kojeg želite isključiti учетку. Bez opisa podrška učiniti ništa ne će, dakle, ovaj trenutak je važan. Kada poteškoća s engleskim, koristite on-line tumača. Slobodno pisati, zašto želite isključiti ID (za prodaju kako bi svom bratu i tako dalje).

Ne vrijedi pisati u komentarima, da želite promijeniti svoj račun, jer tvrtka ne pozdravlja takve akcije. Osobni razlozi prolaze odobrenje mnogo češće. Djelo u Comment pisati ne treba, dovoljno obučeni nekoliko suhih izraze koji će biti razumljivi moderatora. Odgovor može doći kroz 3-4 dana ili 2-3 tjedna, neke pravilnosti u trajanju podnošenja zahtjeva do sada nije otkriveno. Link za отвязки doći će vam na e-mail.

Kao отвязать Iphonea od Айклауда, ako se zaboravljena lozinka

3

Gore je opisano nekoliko načina kako ukloniti Айклауд s Iphone, ali postoje situacije kada je lozinka je ID izgubljena. Daljnji koraci ovise o situaciji: na primjer, ako ste prvi i direktni vlasnik telefona, možete pokušati kontaktirati s tvrtkom. Za pozitivan odgovor (društvo nema obvezu to učiniti, ali može ići na sastanak kupac) treba skupiti «dokaz» da uređaj pripada vama:

 1. Fotografija kutije od iPhone, na kojoj je vidljiv IMEI, u blizini mora ležati telefon s istim brojem i račun iz trgovine.
 2. Ako imate aplikaciju, onda ih treba staviti na ovu sliku.

Ako svega toga nema, a telefon je kupljen s ruku, onda treba kontaktirati prodavatelja, kako bi on dao sve potrebne podatke (ili lozinka dokumente sa kutijom). Ako takva mogućnost ne postoji (muž sam zaboravio pristup, a ček nije sačuvana), onda zaobići zaštitu, možete naručiti oporavak lozinke za e-poštu. Učiniti sljedeće:

 1. Izađite iz trgovine aplikacija iTunes, ali ostanite залогиниться u klijentu.
 2. Pokušajte se ponovo prijaviti se na svoj račun.
 3. Odaberite redak «Zaboravili ste lozinku?», onda «Send mail».
 4. Idite na svoj ID. Treba unositi lozinku, koji je došao na e-mail.

Strogo se ne preporuča izbaciti uređaj na tvorničke postavke, telefon se automatski isključuje, a zatim se odmah zahtijevati prijaviti na svoj račun. Koristiti iPhone uopće ne raditi i naučiti pristup gore navedenim metodama prilike više neće biti. Ako vezu s prodavateljem nema, pošta navedena netko drugi, ček i kutije u skladištu ne, отвязать Apple ID-a neće raditi ni na koji način.

Videotutorial: kako očistiti prije prodaje iphonea

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: