Kao na MTS ukloniti kokain

Usluga mobilne komunikacije tvrtke Rusije MTS – «good’ok» daje jedinstvenu priliku da se reproducirati svoju omiljenu melodiju zvona umjesto zvukova zvona, kada netko pokušava vas nazvati. Ovaj popularni u zadnje vrijeme servis je otvoren za one klijente koji žele biti originalni, naglasiti svoju osobnost. On je brzo stekao popularnost među svim sudionicima, tvrtke, zahvaljujući velikom broju mogućnosti, ogroman katalog pjesama. Svatko može priključiti i isključiti ovu uslugu. Dalje pročitajte kako isključen je glazbeni program.

Kako onemogućiti plaćenu uslugu tonskog biranja na telefonu MTS

Nažalost ili na sreću (za koga), kada je pretplatnik kupi starter paket MTS, neki plaćeni programi su već povezani po defaultu na njegov broj telefona. Ponekad se dogodi, da je za nekakvu grešku operator bez dozvole masu «good’ok» i korisnik ni ne sumnja, kao i sa ravnotežu svaki mjesec dodatno je uklonjena mjesečna naknada za ovaj glazbeni servis. Važno je pažljivo pratiti svoje troškove za mobilne telefone i ponekad provjeriti sve priključene opcije.

Reklamni pano usluge Kokain iz MTS

«Good’ok» je plaćeni music aplikacija za uslugu koju pretplatnik mora platiti dodatne naknade mjesečno. U suprotnom, umjesto omiljenu pjesmu, automatizirani sustav će velik melodiju na vlastitom nahođenju. Ne, svi se slažu platiti stalno neki tamo program radi zabave, pa u zadnje vrijeme korisnici tvrtke traže pomoć operatora s ciljem da se ukloni plaćeni program uz melodije zvona na telefonu. Za to postoji nekoliko načina na dalje oni će biti uzeti u obzir.

Kako otkazati melodiju zvona umjesto zvukova zvona preko SMS

Pozivatelj uvijek može odustati od usluge «good’ok» putem SMS-a. Za to iskoristite brojem 0550: pošaljite poruku sa tekstom OFF. Odgovor vam treba doći SMS poruku sa tekstom informativnog karaktera o tome da je usluga na svom telefonu bio onemogućen. Izvođenje ove operacije zajedno s odgovorom biti besplatan. Možete odmah provjeriti mobilni, upišete svoj broj sa drugog telefona: opcija «Beep» mora biti neaktivan.

USSD naredba za zaustavljanje glazbe umjesto zvukova zvona

Da biste poništili ovu ili onu plaćenu/besplatnu uslugu tvrtke MTS brzo i operativno – važno je znati što tim isključiti. Ona je potrebna u slučajevima kada pretplatnik želi, a ne da čeka dok se na liniji će biti slobodan operater, sami odustati od glazbe umjesto zvukova zvona. Za to će vam pomoći sljedeća USSD naredbe: *111*29#. Birajte navedenu kombinaciju na biranje svog mobilnog i ne zaboravite pritisnuti tipku za poziv. Isključivanje svoju omiljenu melodiju zvona umjesto uobičajenog zujanje zvona održat će se besplatno i odmah.

Prije nego počnete koristiti ovu naredbu, važno je da se utvrdi da je usluga «good’ok» bila priključena. U slučaju ako je ova opcija pretplatnik nije aktivan ili je отключал ga ranije, ali sam zaboravio o tome, da se odrekne zvona umjesto opcije ton biranja se to ne dogodi, jer je aplikacija za glazbu je moguće spojiti natrag. Takva USSD naredba za spajanje, pa pažljivo pobrinite se za svoje активированными opcijama.

Kako odbiti besplatno na službenoj web stranice nadzorne ploče

Ako vam treba više vjerodostojna način da besplatno i onemogućili glazbenu opciju, idite na osobni račun u gornjem desnom kutu na službenim web stranicama tvrtke MTS: mts.ru. Dalje ćete morati upisati broj telefona i lozinku, koji je postavljen po defaultu. Da biste postavili vaš tajni broj (ako već nije instaliran), nazovite s mobilnim *111*25# i pritisnite «Poziv» ili birajte 111. Tamo, slijedite naše savjete koji će vam reći vaš spremnik glasovnih poruka.

Nakon ulaska u privatni ured (odmah unesite u adresnu traku preglednika link: goodok.mts.ru), poslužite karticom Online pomoćnik». To je dodatni servis koji želite povezati pomoću USSD naredbe: *111*23# (ako je «Internet-asistent» nije bio aktiviran ranije). Uvidom sučelje, možete lako pronaći opciju «Usluge i usluge», u kojem se plaćena opcija «good’u redu», gdje ga možete isključiti, kao i vidjeti, aktivna je ili ne i na koji se zbivati ove usluge. Dodatno, ovdje možete provjeriti da li imate bonus sirena.

Odsjek za upravljanje uslugama na web stranici MTS

Isključivanje poziva pomoću upravitelja tvrtke

Još jedan učinkovit način za uklanjanje melodije zvona s ton biranja na telefonu – to je kontaktirati menadžer kompanije MTS. To je moguće učiniti uz pomoć posebne sobe za podršku: 0890. Nakon što je vaš identitet će biti verificiran s nekoliko pitanja na koje morate odgovoriti operatoru, možete im se obratiti sa zahtjevom za besplatni nestanka ovog glazbenog programa. Takav proces traje svega nekoliko minuta i ne zahtijeva dugih sudskih postupaka.

Možda, operater će vam pomoći drugih brzim uslugama, uz pomoć kojih možete onemogućiti usluge uz nadoplatu «good’ok». Na primjer, nazvati na brojeve: 0550 ili 07701, a dalje slijediti upute koje izgovara glas meni. Međutim, prije nego isključite ovu opciju, direktor MTS će vam ponuditi brojne zanimljive bonuse na uslugu glazbeni program, tako da možete još jednom razmislili, onemogućiti vam ovu uslugu ili ne.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: