Kao na MTS saznati tarifa

Za svakog modernog čovjeka mobitel je postao sastavni dio njegova života. Mnogi koriste usluge mobilnih komunikacija, ne razmišljajući o tome koliko novca imaju ublažava operator za iskorištene minute, propisala opcije pretplate. Neki čak i ne znaju kako na MTS saznati zbivati. Ova situacija okrene na ruku mnogim operatorima. Oni su, bez znanja svojih klijenata mogu povezati mnoge aplikacije koje se plaćaju. Da te nije spriječilo, važno je uvijek biti svjestan svih korištenih usluga u svom tarifni plan. Kako to učiniti, pogledajte u daljnjem tekstu.

Što trebate znati stopa MTS

Učenje svoj plan i uspoređujući ga s drugim ponudama, vi ćete biti u mogućnosti odlučiti za sebe hoće li ostati na starim uvjetima ili prelazak na novi paket. Na primjer, možete komunicirati putem mobilne komunikacije, ne samo u Moskvi, St. Petersburgu, Челябинске i drugim regijama Rusije (kao što su Krapina, Kuban, Krim), ali i u Bjelorusiji, Ukrajini, tako da vam je bilo ugodnije promijeniti trenutni paket na međunarodnu ponudu tvrtke s besplatnim minutama u roamingu. U ovom slučaju operater će ponuditi bolje uvjete, odgovaraju vašim potrebama.

Načini odrediti svoj tarifa na MTS

Ako još uvijek ne znate o detaljima svog plana, onda je vjerojatno uzalud gubite vrijeme i novac na nepotrebne usluge. I kako bi brže razumjeti, pa da li je to, iskoristite postupaka opisanih u nastavku, opisuje kao na MTS saznati zbivati, povezanu sa vašim mobilnim brojem. To može u velikoj mjeri smanjiti vaše troškove i povećati produktivnost rada smartphone.

Pomoću USSD-upita

Čovjek uči stopa MTS preko USSD zahtjev

Da biste saznali naziv servisnog paketa i tarifa, koji je pričvršćen za vašim broj, pozovite *111*59# plus tipka za poziv. Odgovor će doći poruku s potrebnim informacijama. Ako ste primili pogrešni znakovi umjesto toga (što znači da telefon ne podržava hrvatski jezik), birajte drugu kombinaciju: *111*6*2# i poziv. Tako možete aktivirati kristal na svom девайсе, i dalje ćete primati normalne poruke.

Obratiti savjetnicima u uredu tvrtke

Mobilni operater ima mnogo partnera, koji se nalazi u svim gradovima Rusije. Kontaktirajte najbliže, da biste dobili informacije o trenutnom pretplati. Ovdje vam mogu trebati putovnice podatke za identifikaciju svoj identitet. Saznajte informacije o vozarina nije potrebno mnogo vremena, a kao rezultat ćete naučiti još puno toga korisnog za pravilnu uporabu svojih financija na mobilnom.

Nazovite na besplatni telefonski broj za telefonsku liniju za podršku

Djevojka sazna tarifa na MTS vruće linije operatera

Ako vas zanima pitanje: kako na MTS naučiti svoje tarife, birajte službi tvrtke prema broju 0890. Djelujući prema preporukama vašeg spremnika glasovnih poruka, pomaknite se na odjeljak pod nazivom «Cijene i veza», koji je pod brojem 1. Dalje pritisnite 0 za vezu sa savjetnikom. Ovdje ćete dobiti detaljne odgovore na sva pitanja.

Pošalji SMS na kratki broj operatora MTS

Ako želite znati i spremiti podatke o svom servisnom paketu na telefon, pošaljite poruku s brojem 6 na sadržaju, broj 111. Vam dođe odgovor s detaljnim informacijama o tome za što se konkretno od vas ukloniti novac i koje su usluge uključene u paket. Sačuvajte ovu poruku gdje se u zasebnoj mapi, da ga uvek imate pri ruci, kada budete saznali o osnovnim uvjetima svog plana.

Koristiti online uslugu Internet-Asistent

Ulaz u internet-asistent MTS

Povežite se: «Internet pomoćnik» prije vašeg telefona, upisivanjem *111*23#, a zatim slijedite upute koje će vam reći vaš spremnik glasovnih poruka. Kada usluga će biti priključena, moći ćete koristiti osobni kabinet sa službene web stranice tvrtke www.mts.ru. Ovdje odaberite karticu «Internet-asistent», a zatim «Cijene i usluge». Tako ćete naći sve informacije na temu, kao na MTS naučiti svoje tarife, o aktualnim povoljnim ponudama i mnoge druge.

Kako da biste dobili detaljne informacije o vašoj pretplati

Da biste dobili detaljne informacije o vašoj pretplati, koristite svoj račun na internetu. Da biste to učinili, slijedite korake opisane u turn-based upute dalje:

 • Svratite na službene web stranice mts.ru. U pregledniku ili tablet RAČUNALO, trebate kliknuti na adresnoj traci. Dalje upisati adresu: mts.ru.
 • Odabrati particiju – «nadzorna ploča». On se nalazi na vrhu desno. Prijavite se u ovaj odjeljak, odaberite «Mobilne komunikacije».
 • Slijedite sve upute. Proći registraciju klikni na link ispod «Dobili lozinku SMS-om». Otvara se prozor u kojem morate unijeti broj telefona i pritisnite «Dobili lozinku.
 • Unesite telefonski broj i lozinku koji su ostvareni u poruci. Nakon primanja kod na telefonu, i kliknuti na «Pre» i unijeti poslati podatke za prijavu.
 • Pronaći pravu informaciju. U svom uredu korisnik dobiva priliku pogledati informacije o svojoj pretplati.

Kako provjeriti trenutni zbivati modema na Internet iz MTS

Savjetovalište MTS

Za aktivne korisnike mobilnog interneta će biti vrlo aktuelno pitanje o pregledu trenutne tarife i ostatak u ravnoteži. U ovom slučaju, imate nekoliko mogućnosti saznati takve informacije:

 • tražiti pomoć od savjetnika, čineći poziv na besplatni broj 0890;
 • otići u privatni ured;
 • odnositi prema zaposlenicima u bliskoj trgovina.

Kako promijeniti tarifu na MTS

Svaki korisnik ima pravo mijenjati svoj paket, odabirom druge, koje smatra potrebnim, pogotovo što su usluga mobilne komunikacije se često ažuriraju, a operator kupcima nudi bolje uvjete. Ako ste krenuo uživati u drugim paketnih uvjetima, da su vam preporuke, navedene su u nastavku:

 • poslužite se osobnim masaže;
 • nanesite SMS-naredba: 8888 (da bi se uspostavila «Super MTS»), 1024 (za paket za «Pametne»), 1025 («Smart+»), 727 (RED Energy), 307 («MTS Povezivanje»), 777 (Ultra). Pošaljite na broj 111;
 • upišite se na telefonu sljedeće USSD naredbe: #888# (za postavljanje «Super MTS»), *111*1024# (za paket Smart), *111*1025# (Smart+), *111*727# (RED Energy), *111*307# («MTS Povezivanje»), *111*777# (Ultra).

Video o smjeni vozarina i priključivanje ili isključivanje usluge MTS

Ponekad odgovore na pitanje, kao što je pravo na MTS saznati hrana, može biti dovoljno da se riješi ovaj ili onaj problem u vašem telefonu (na primjer, mogućnost da razgovarate više štedljivo ili povećanje koristi internet prometa). Za takve slučajeve pogledajte video koji je predstavljen ispod. Ona detaljno opisuje kako promijeniti paket, kao i priključiti ili isključiti bilo koju drugu uslugu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: