Kao na Мегафоне saznati tarifa

Plan mobilnog operatora određuje koliko novca će otići tijekom poziva, sms dopisivanje, internet-veza. Nakon stjecanja sim karticu s brojem, ako je kupac nema posebne zahtjeve, uključuje osnovne stope. Moderni mladi ljudi, obično, svjesni paket usluga, na koju je vezan njihov sedmica. Međutim pretplatnicima starije generacije korisno za informacije o tome kako na Мегафоне saznati zbivati. To je potrebno ako želite odabrati bolje uvjete korištenja u mobilnoj komunikaciji. Više detalja o tome u nastavku.

Kako saznati stopa na Мегафоне

Saznajte informacije o vašoj pretplati moguće na nekoliko načina. Obratite se u ured operatera otići u privatni ured putem službene web stranice Megafon u on-line načinu rada; slanje sms-poruka na mobilni broj ili nazovite operatera. Ako želite vidjeti internet tarifa, onda će morati odabrati regija, gdje se za svako područje uvodi poseban upit koda.

Svoje tarife

Čovjek uči stopa na Мегафоне na telefonu

Ako ne možete riješiti, kao što je na Мегафоне saznati zbivati online, posjetite službene web stranice tvrtke. U gornjem kutu desno će biti mali natpis «nadzorna ploča», kliknite na link. Otvorit će se prozor u kojem morate unijeti broj telefona kao i lozinku. Ako ste zaboravili zaporku ili želite vratiti, pošaljite poziv *105*00#. U смске će doći lozinku koju ćete unijeti u slobodno polje. U otvorenom prozoru vidjet ćete tarifni plan i promijeniti ga, prikaži ravnotežu. Kao na Мегафоне naučiti svoje tarife preko USSD zahtjev:

 1. Kliknite na *105#.
 2. Kliknite na gumb za pozivanje.
 3. U izborniku koji se pojavi, vidjet ćete predmet «Moja radnja».
 4. Zatim na kartici «Moj tarife».
 5. Nakon tih akcija dobit ćete informacije o vašem paketu usluga.

Da biste dobili dodatne informacije o trenutno stanje, shvatiti plan, treba birati 0505, a zatim pritisnite tipku za poziv. Pozdravlja vas auto-informator, zahvaljujući kojima saznajte koji sada košta paket usluga. Ako želite kontaktirati operatora, pritisnite 0500. Kada se probudite, odmah kliknite na jedan. A zatim upišite nulu. Pričekajte odgovor operatera, on govori u detalje o mogućnostima povezivanja drugih usluga, o prednostima vašeg plana.

Cijene na Internet

Modem internet od Megafon

Mobilni internet je postao sastavni dio života mnogih ljudi sa pojavom smartphone user-friendly. Ovisno o regiji u kojoj se nalazite tvrtke će se promijeniti način na koji osoba provjerava svoj tarifni paket. Ukupno postoji sedam geografskih područja, gdje dolaze tisuće lokaliteta. Kao na мегафоне naučiti svoje tarife za internet komunikaciju:

 • Glavni branch, Moskva. Unesite *105# i pritisnite tipku za poziv.
 • Branch sjevero-zapada. Ovo područje pokriva Sankt Peterburg, Tver, Petrozavodsk (republika Karelia), Ivanovo, Вологду, Саранск, Osijek (Murmansk područje), Новгородский, Архангельский regije. Da bi vidjeli je internet tarifa sjevero-zapada, unesite *100# i pritisnite poziv.
 • Područje srednja. Pokriva, kao veliki grad, kao što su Šibenik, Kursk, Razan, Vladimir i mnogi drugi lokaliteti. Da biste saznali paket, unesite *105*2*0# pritisnite pozivnu tipku.
 • Ural branch. Na njega se odnosi ХМАО, Vukovar, Perm, Zagreb i područja. Za informacije o uslugama Urala, pošaljite upit *225#.
 • Поволжская područje. Pokriva Penza i na području republike Baškortostan, Tatarstan, i druge. Da biste saznali paket na Volga, birajte *160#.
 • Branch Kavkaza. Uključuje veliki gradovi, kao što su Luke, Lipetsk, Rostov, Тамбов, Čakovec, na području republike Дагестан, Ингушетию, Sjevernu Осетию i mnogi drugi. Kod za određivanje plana: *105*1*1#.
 • Sibirski branch. Pokriva nekoliko republike, Кемеровскую, Новосибирскую području. Birajte *105*2*3 da biste saznali je spojen internet tarifa u Sibiru.

Online sve tarifne planove Megafon

Sve tarifne planove Megafon online

Promjena plana omogućit će vam da uštedite na komunikacije, odabrati optimalan odnos cijene i usluge. Upoznajte se sa svim važećim paketima na službenim stranicama. Tamo možete odabrati željeni paket usluga za komunikacije, mobilni internet (Bajka, xxl, l, m, xs, s). Pročitajte opis postojećih usluga na službenim web-stranicama za spajanje maksimalno odgovarajuće opcije u Moskvi: http://moscow.megafon.ru/tariffs/alltariffs/.

Kako mogu promijeniti tarifu na Мегафоне

Za povezivanje potrebne usluge ili odbiti pružanje neke od njih možete promijeniti paket. Cijena prelazak na neki drugi način plaćanja je trideset rubalja. Da bi to učinili, sami koristite osobni kabinet web-lokacije ili kontaktirajte operatera mobilne kompanije. Provesti operaciju uspjeti u bilo koje vrijeme, osim razdoblja od prvog do petog u mjesecu.

Pokupiti plan

Ako niste sigurni koji paket želite povezati, pronađite informacije o postojećim mogućnostima pomoću web stranice, ili iskoristite usluge pretplatničke usluge. Iskusni operateri dužni su odgovoriti na sva pitanja, uzeti u obzir želje i ponuditi nekoliko prihvatljivog načina plaćanja komunikacije. Za provedbu ovog birajte 0500 i koristite internetsku pretplatu na uslugu. Pričekajte dok kontaktirat će vas tehničar za doradu detalja.

Video kako saznati stopa na Мегафоне

Ako ne razumijemo, kao što je na мегафоне naučiti svoje tarife, kroz tekst uputa na pomoć će doći video sa detaljnim opisom potrebnih postupaka. Vizualna korak po korak reklame stvorene posebno za one koji žele uštedjeti vrijeme i brzo obaviti sve potrebne radnje za provjeru postojećih paketa. Gledajući video, jednostavno ponovite sve postupke potrebne za brzo određivanje plana. Pogledajte tri snimka koji će vam pomoći da saznate svoj paket kroz osobni ili mobilni ured na mjestu i još nekoliko jednostavnih načina.

Četiri načina da saznate svoj plan

Osobni ured Megafon

Mobilni nadzornu

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: