Kao na Мегафоне provjeriti pretplate

Situacija kada osoba ne zna o povezanim mu mailing liste, za koje se još i osloboditi novac, može nastati prilikom sim kartice bilo kojeg mobitela tvrtke. Njihovi klijenti često i ne znaju, da je sa računa za telefon skinut novac. U uputama u nastavku je opisano kako se na Мегафоне provjerite priključene plaćene usluge.

Upravljanje pretplatama Megafon

Informacije na web stranici operatora

Usluge pretplate je omogućiti automatsko slanje poruka. U njima je sadržana informacija na određenu temu, koju klijent ima pravo odabrati sama. Paketi liste uključuju sljedeće kategorije:

 • vicevi;
 • zabava;
 • glazba;
 • filmovi;
 • horoskop;
 • vrijeme;
 • kviz;
 • sportske vijesti i politika;
 • tečaj valuta.

Uzimajući ovu ili onu informaciju jednostavno, korištenjem službene stranice svoje mobilne kompanije, koji je izrađen posebno za ovu namjenu. Adresa takav — podpiski.megafon.ru. Na njemu možete dodati nešto, tako i отписываться od zabave i informacija. Osim toga, ove aktivnosti provode se i kroz poseban program ili sms-upita. Vrstu i količinu zabave informacija je vrlo raznolik, a cijena može varirati na iste ili druge mobilne pretplate Megafon. Bilo koji od načina za jednostavno povezivanje opciju, ukloniti ili čak zabraniti.

Kako provjeriti pretplate na Мегафоне kroz poziv operatoru

Operator call centra

Kako biste dovršili popis zabavnih materijala sim kartice bilo kojeg uređaja, bilo da je to modem ili telefon, ova vaša tvrtka nudi nekoliko metoda provjere. Najlakše je nazvati operatera i razgovarati s predstavnikom. Stručnjak po vašem pitanju je dužan odgovoriti na zahtjev. Evo kako na Мегафоне provjeriti pretplate uz pomoć poziva:

 1. Na tipkovnici telefona birajte brojeve 0500.
 2. Pritisnite tipku za poziv i pričekajte odgovor.
 3. Preslušajte listu opcija, uz pomoć tipkovnice, odaberite automatski odgovor na vaše pitanje, ili veze sa stručnjakom.
 4. Objasnite zaposleniku za svoj problem i čekati odgovor. Specijalist može verbalno opisati na raspolaganju imate opcije ili ona će vam poslati ih u obliku teksta poruke.

Kako saznati pretplate na Мегафоне putem SMS-poruke

Djevojka šalje SMS

Drugi put predviđa slanje određenog teksta, pri čemu se u dvije različite varijante. Prvi je da koristite poseban program pod nazivom Servis-Vodič koji pomaže da se preispitaju sve plaćene usluge Megafon. Rad s njima zahtijeva registraciju. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Pošaljite na broj 000105 tekst «41», samo ne zaboravite ukloniti navodnike.
 2. Kada je u utakmici dobiti sms kod, utipkajte taj niz brojeva u programu – tamo gdje je počela registracije.
 3. U izborniku pronađite karticu «Usluge». Odaberite one koje vas zanimaju.

Drugačiji pristup «Tools Guide» mogu se pomoću jednostavnog USSD-upita upisivanjem *105#. Tu je još i ekipa sličnog tipa. Upisivanjem pozivom na broj *505#, možete dobiti odgovor na poruku s relevantnim podacima. Drugi način pomoću sms-više jednostavna. Za njega ne treba internet i prijava u sustav Tools Guide. Preporuke za provjeru su sljedeći:

 1. Upišite se u sms tekst «INFO» bez navodnika.
 2. Pošaljite poruku 5051.
 3. Čekajte odgovor sms sa liste aktiviranih pretplata.

Kako provjeriti pretplate na Мегафоне putem interneta

Čovjek sjedi s prijenosnim računalom

Većina korisnika mobilne telefonije danas već imaju osobni ured, u koji su svi operatori pružaju svojim klijentima. Ovo je još jedan način kako vidjeti pretplate na Мегафоне. Za upotrebu takav zgodan značajku morate se najprije registrirati. Ovdje je potrebno je internet. Вбив u tražilicu «osobni ured operatera», vidjet ćete masu linkova. Otvarajte prva od njih: vi ćete naći na službenim stranicama. Prijavite se u sustav i pronađite karticu sa podacima, u kojoj možete pregledati sve što vam je bilo objavljeno.

Mogu li isključiti povezane usluge Megafon

S pomoću svih navedenih uputa lako riješiti, kao što je na Мегафоне provjeriti pretplate. Na sličan način možete provesti i isključivanje liste zauvijek. Za neke oni izgledaju kao dosadne i nepotrebne. Im da biste dobili osloboditi od takve «reklame» će vam sljedeće:

 • prilikom biranja *105# i slijedite upute koje se nude (jedna od stavki će uklanjanje opcije);
 • pozivom na 0500 i zatražiti da se ukloniti ono što vam ne treba;
 • pošalji brojem s kojeg dolaze materijali za zabavu, riječ STOP;
 • posjetite najbliži ured, tamo pitati za osoblje onemogućiti ono što vam ne treba.

Video: kako isključiti mobilne pretplate na Мегафоне

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: