Kao na Мегафоне poslati zahtjev za povratni poziv

Kako bi bilo dobro, ako u mobilnom telefonu nikada ne bi ostao bez novca! No često se pojavljuju slučajevi kada je potrebno hitno nekome uputiti poziv, a na stanju nema potrebnu količinu. O tome kako na Мегафоне poslati zahtjev za povratni poziv, oni ne znaju sve, pa se često nađu u neprijatnu situaciju. Da biste izbjegli takve probleme, pretplatnici Megafone moraju znati sve mogućnosti mobilne komunikacije.

Molimo vas nazove Мегафоне

Tvrtka nudi u okviru svojih tarifa različite opcije i mogućnosti za povezivanje bez novca s drugom osobom. Sve usluge su toliko jednostavne da se bilo koji pretplatnik će biti u mogućnosti iskoristiti ih. Besplatno je funkcija «Nazovi me» je dostupna korisnicima svih carina, jer je povezan automatski. Počinje opcija raditi u trenutku kada klijent vam ponestane novca u ravnoteži, a on pokušava nazvati. Tada operator primatelju šalje poruku o tome što mu žele nazvati.

Kako poslati zahtjev «Nazovi me, molim vas»

Kao na Мегафоне poslati zahtjev

Kao na Мегафоне poslati zahtjev za povratni poziv? Operator pruža svojim klijentima dodatne usluge – svjetionik, omogućuje vam poslati drugovima sms sa zahtjevom nazvati. Ako ne znate kako da se bacite маячок s Megafonom, onda shvatite strukturu zahtjeva za koju je potrebno zaposliti na mobilnom telefonu: *144#, a zatim pozivni broj ime i na kraju opet staviti rešetke #.

Kao rezultat tih akcija čovjek će dobiti od vaše ime kratki sms-poruku s molbom nazvati. Potvrdu da je zahtjev bio napravljen će doći na vaš mobilni telefon. Tvrtka Megafone – to je jedini mobilni operator u Rusiji, što vam omogućuje da uživate u sms-prosjak ne samo unutar vlastite mreže, ali i među drugim operaterima. Blokirati primanje маячка također postoji mogućnost. Iako su opcije zabrane nije predviđeno, vi ćete biti u mogućnosti napraviti ime osobe na crnu listu, onda to ne će vam poslati sms.

Kako prestati besplatan SMS

Kako prestati besplatan SMS na Мегафоне

Kako poslati бесплатку s Megafonom, vi već znate. Ali ne zaboravite da je tvrtka postaviti dnevni limit korištenja. Kada je prenio sms iscrpljeni, iskoristite drugim sredstvima komunikacije. Na internetu na službenim stranicama također imati priliku za povezivanje sa željenom osobom bez novca. U tu svrhu prijeđite u odgovarajući odjeljak, unesite telefonski pozivni osobe, upišite tekst i unesite broj svog mobitela.

Na web stranici možete pogledati svoj balans, saznati broj i pronaći informacije o svim besplatnim uslugama operatora. Također će biti dostupna svaka nova akcija Megafon. Na primjer, sada je započela usluge «Godišnje neograničene ljubavi». Uz pomoć ove tarife korisnik može cijelu godinu, u razgovoru sa bliskom osobom besplatno. Usluga je dostupna s bilo kojeg laptopa, tableta i mobilnih telefona.

Usluga «Napuniti»

Napuniti bez dodatne provizije lako u «svom uredu» putem službene web stranice operatora. Napunite ravnoteža se može dogoditi i uz pomoć автоплатежа, samo prethodno treba vezati bankovne kartice na telefon. Kada je ponestalo novca, treba samo staviti u mobilni telefon bit sljedeću kombinaciju brojeva *117* iznos #. Otkaz od tog iznosa će se dogoditi sa zakonom kartice automatski.

Ekipa «Čekam poziv»

Program

Možete preuzeti na internet aplikacija «Čekam poziv», ako imate android. Koristeći ga, vi ćete biti u kontaktu s bilo ravnoteži. Instalirana aplikacija će prijaviti kontakte ukoliko želite razgovarati. Postoji još jedan izmamljivač u Megafone – napunite svoj račun druge. Za to biranje na telefonu kombinaciju *143* (pozivni broj)# i pritisnite Poziv. Jedni će dobiti obavijest o tome kako bi uplatnicom na vaš račun. Sms potvrda će doći na vaš mobilni telefon.

Mi ćemo objasniti kako nazvati zbog sugovornika, kada ponestane novca. Za razliku od konkurenata, tvrtka Megafone pruža svojim klijentima maksimalno inteligencije uslugu koja ne zahtijeva dobru memoriju: birajte takva kombinacija: 000 (broj traženog pretplatnika), a zatim pritisnite tipku «Poziv». Ako čovjek potvrđuje spremnost na razgovor za svoj novac, onda je cijena za razgovor će nastupiti s ravnotežu.

Video: kako tražiti nazove na Мегафоне

Kao što vidite, bacanje sms sa zahtjevom nazvati vrlo lako, pogotovo ako ste sretan vlasnik android, programeri su maksimalno pojednostavljene uslugu. Više ne morate prate stanje i uznemirenost, da je u najgorem mogućem trenutku ponestane. Ako vam još nije jasno kako možete na Мегафоне poslati zahtjev za povratni poziv, a zatim pogledajte dva video tutoriali na ovu temu:

Kako da se bacite zvoniti

Kako slati besplatne SMS

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: