Kao na Мегафоне onemogućiti uslugu Tko je zvao

Kako svaki operator, Megafon nudi mnoge dodatne funkcije. Jedna od njih omogućuje učenje o propuštenim pozivima, koji su stigli na mobilni telefon kada se nalazite izvan mreže. Osim toga, možete poslušati ostavljene poruke. Ako vam je ta opcija više nije potrebna, pročitajte upute, kako onemogućiti uslugu Tko je zvao na Мегафоне.

Načine onemogućiti uslugu Tko je zvao

1

Sama opcija predstavlja automatsku sekretaricu. Za one koji ne može odgovoriti ili kada je mobitel u određeno vrijeme nalazi se izvan mreže, dolaze najave. Oni će sadržavati informacije o nazivu pozivatelja, vremenu i broju poziva. Osim toga, dodavanjem takav naknadu za uslugu, možete slušati ostavljene poruke. Za to je potrebno nazvati na 0525. Za poziv ne naplaćuje se. Prvi put spojiti ovu vrstu pošte su besplatni, a to je ponovna aktivacija već ima vrijednost – 50 g.

Za udobnost pretplatnika mobilne komunikacije postoji niz opcija, kako onemogućiti uslugu na Мегафоне ili drugom operatoru. Prvi se preporučuje za one koji nisu jako se sprijatelji s internetom ili mobitelom. To je izlet u najbliži salon službu za korisnike mobilne kompanije. Sa sobom valja ponijeti putovnicu i poželjno u ovom slučaju se ne zaboravi sam se mobitelom. Savjetnici mogu deaktivirati sve funkcije, bilo da je to govorna pošta Megafon ili bilo koji drugi. Među ostalim načina za uklanjanje ističu:

  • poziv u uslugu satnu tehničku podršku;
  • slanje posebnog USSD naredbe ili sms-a;
  • korištenje posebne kombinacije brojeva i poziva za deaktivacije usluge kroz automatski;
  • prijava u osobnom prostoru (pomoći službene web stranice tvrtke).

Isključiti putem USSD koda

Jedna od opcija, kao što je na Мегафоне onemogućiti uslugu Tko je zvao – to USSD-tim. Joj dobivanjem kao obični broj telefona, a zatim je potrebno samo pritisnuti tipku za poziv. Rezultat je operator prima od vas zatraži деактивацию određene dopune. Za svaki od njih postoji vlastiti kôd za isključivanje. Što se tiče govorne pošte Megafon, onda za nju USSD zahtjev izgleda ovako – *581*3#. Birajte ga na tipkovnici telefona, a zatim učinite poziv. Nakon toga čekati odgovor sms o potvrdi vašeg upita.

Pošalji sms poruke na kratki broj

Sljedeće upute kako isključiti govornu poštu na Мегафоне, vrlo slična gore. Samo ovdje zahtjev za brisanje šalje putem kratkih sms-a. Ona mora sadržavati poseban tekst i slati za određenim brojem. Za svaki dodatak ove postavke svoje. Isključiti automatski, također, može na taj način. Da biste to učinili, upišite tekst «24», a umjesto primatelja upišite sljedeću kombinaciju brojeva – 000105. Gotovo, ostaje čekati odgovor o potvrdi promjene u setu usluga.

2

Potražiti pomoć za podršku

Ako metode, kao na Мегафоне onemogućiti uslugu Tko je zvao za pomoć USSD naredbe ili slanje teksta vam ne odgovara, onda iskoristite takve upute:

  1. U svako vrijeme nazovite tehničku podršku 0500.
  2. Koristite savjete автоинформатора za komunikaciju sa stručnjakom.
  3. Objasnite savjetnik svoj problem i čekati isključivanje opcije.

Koristiti osobni kabinet na službenim web stranicama tvrtke

Zadnja opcija, kako onemogućiti Koji je zazvonio na Мегафоне, pogodan aktivni korisnici računala i interneta. Ako tako jeste, onda je lako nositi sa zadatkom. Metoda se temelji na posebnom sustavu pod nazivom Tools guide. Da biste deaktivirali taj način:

  1. Otvorite u pregledniku službene stranice Megafon.
  2. Ako još nije prošlo registracije osobnih računa, a zatim slijedite upute sustav za dobivanje lozinke.
  3. Prođite kroz autorizaciju. Otvorite karticu s upravljanjem opcije i isključite nepotrebne.

Videotutorial: upravljanje pretplatama Megafon

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: