Kao na Мегафоне onemogućiti uslugu Radar

Brige o sigurnosti, dobrobit djece ili starijih najmilije, želimo znati gdje su domoroci su nam ljudi. Ako imate mobilni telefon pratiti kretanje vašeg lica ne podnese posebne složenosti: uključite željenu opciju pomoću SMS, poziv ili nadzorne ploče. Ako nema potrebe, vi ćete biti u mogućnosti u bilo kojem trenutku odustati od ove opcije. Kao na Мегафоне onemogućiti uslugu Radar? Pregled osnovnih mogućnosti i postupak.

Kako isključiti Radar na Мегафоне

Usluga radar od Megafon

Kako saznati gdje je pretplatnik mobilne telefonije? Usluga Megafon Radar pomaže pronaći lokaciju korisnika mobilne mreže, informacije o kretanju, pružajući informacije u obliku kratke poruke:

 • Light – osnovni alati, s podacima o koordinatama jednog lica.
 • Standard – ukupni funkcionalni s prvim besplatnim vezom. Pruža informacije o koordinatama pet osoba u isto vrijeme. Cijena mjesečne naknade – 3 rublje u noć.
 • Radar+ – poboljšana verzija. Informacije o ruti kretanja s definicijom geografske zone. Naknada za korištenje – 7 eura/dan.
 • Uređaj za pretraživanje, «Latitude» – vrijedi za pretplatnika Belgorod područja i regije Kavkaza. Određuje položaj osoba s točnošću do ulice.

Kao na Мегафоне isključiti nepotrebne uslugu Radar? Korisnici paketa Light i Locator nemaju tu mogućnost. Pretplatnici standardne i proširene verzije može se koristiti jedan od načina, navode se u nastavku. Neki zahtijevaju interneta, a druge ne. Ako imate poteškoća možete se obratiti u najbliži ured Megafon i obučeno osoblje će vam pomoći riješiti problem.

Nadzorne pretplatnika na mjestu

Ulaz u privatni ured Megafon

Je klijent mobilnog operatera, Megafon, želite biti u toku sa svim uslugama koje pruža tvrtka za vašeg tarifnog paketa? Idite na službenim stranicama, prijavite se u svom uredu. Popunjavanjem posebno predloženu formu, možete odmah upravljati dostupnim opcijama. Za prijavu na svoj račun, od vas će biti potrebno unijeti korisničko ime i lozinku. Nakon što je vidio popis akcija, odaberite «Disable Megafon Radar». Ova opcija će biti najpouzdaniji. Osim toga, ušao u Kabinet, uvijek ćete imati sposobnost kontroliranja izvedene akcije.

Upravljanje uslugom u mobilnom aplikacijom Megafon Radar

Za vlasnike pametnih telefona stranice Radar Megafon radar.megafon.ru pruža mogućnost da saznate ne samo lokaciju vašeg lica, ali i s pomoću kartice odrediti rutu njegova kretanja. Ovaj pomoćni portal omogućava spajanje, upravljati postavkama za osnovne i proširene usluge. Jednostavna, brza prijava propisuje unos osobnih podataka korisnika. Ako je potreba za opcije iscrpljene, prođite kroz autorizaciju na stranici, a zatim isključite nepotrebne opciju kroz mobilnu aplikaciju.

Poziv na broj operatora

Postoji mogućnost da saznate pozivatelju Megafon Radar kako isključiti uslugu, nemaju izravan pristup na internet? Birajte jedinstveni besplatni broj korisnika ove kompanije – «0500», kliknite na «Poziv». Glas meni i automatski će provesti potrebne radnje. Pritiskom na odgovarajuće tipke na telefonu će biti odabrana ekipa za isključivanje sustava praćenja za jedan ili više pretplatnika.

Za stanovnike velikih gradova sa opsežnim mrežu točaka službu za korisnike ovu opciju možete učiniti, gledajući u najbliži salon-shop tvrtke mobilne telefonije i obratite se osobi sa zahtjevom. Ako sumnjate u ispravnost svojih akcija upravljanja standardne usluge nadzora ili ga proširenim izbor, povjeriti isključivanje stručnjacima.

Sms upit za povezivanje i isključivanje usluge Radar na Мегафоне

Osoba pokušava onemogućiti uslugu Radar na Мегафоне

Kao na Мегафоне onemogućiti uslugu Radar za praćenje putem SMS? Tekstualne poruke dati priliku upravljati ovu funkciju:

 1. Mogućnost slanja SMS-a na broj 5166.
  • Za povezivanje bazne funkcionalne pošaljite poruku sa bilo kojim od riječi: On, Reg., uključeno registracija, reg. (bez obzira na mala i velika slova) na kratko četveroznamenkasti broj 5166. Nakon toga usluga će postati dostupna i da, uz dopuštenje vašeg pozivatelja, dobiti priliku pratiti njegov nalaz.
  • Slanjem poruke na ovaj broj s riječima Prep., Isklj., Off ili Unreg., vlasnik mobilnog uređaja odbija od funkcije nadzora.
 2. Isključivanje putem SMS-a na broj 5051.
  • Upišite bilo koju kombinaciju – «STOP 9220» ili «STOP SEE».» – i pošaljete na gore navedeni broj.
 3. Želite povezati napredni paket sa softverom za navigaciju? Upisivanjem znaka «+» ili riječi On, Reg., Uključeno Registar. sa znakom «plus» i slanjem na broj 5166, vi ćete postati ponosni vlasnik usluge. Naknadno odustajanje od nje, morate stvoriti i poslati SMS sa tekstom: Isklj.+, Unreg+ Off+.

Kako onemogućiti uslugu pretraživanja lokacije pretplatnika preko USSD koda

USSD koda predstavlja kombinaciju brojeva, znakova ili brojeva, s kojom se spaja/isključuje određena opcija. Ako više ne želite koristiti funkciju uređaja, prati kretanje vašeg pozivatelja, birajte kombinaciju:

 • *505*0*192# i pritisnite «Poziv» – osnovni paket.
 • *505*0*3790# i kliknite na «Poziv» – da se odrekne usluga s naprednim značajkama.
 • Pričekajte dok se ne zatraži od operatora o ispravnosti korake i potvrdite otkaz funkcionalan.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: