Kao na Билайне spojiti roaming

Upotrebljivost mobilnih komunikacija izvan bilo koje regije u Rusiji i inozemstvu je da koristite posebne usluge roaminga. Pomoću ove mogućnosti možete ostati na dohvat ruke, gdje god se nalazili. To je vrlo povoljno, pa se mnogi pitaju kako Билайне spojiti roaming, biti u kontaktu, čak i izvan velike zemlje. Za to postoje određene ponude operatera koji se razlikuju ovisno o vašim željama. Zanimljivo? Pročitajte u nastavku!

Koje vrste roaming osigurava tvrtka najkraći put

Reklamni pano najkraći put tarife za roaming

Za povezivanje roaming, potrebno je odrediti s izborom tarifnog paketa koji će odgovarati vašem stilu života. Na primjer, putujete u inozemstvo ili često vozite na poslovna putovanja u druge zemlje regije? Za takve klijente tvrtka najkraći put je spreman ponuditi nekoliko opcija roaminga, od kojih je svaki usmjeren na određenu kategoriju korisnika:

 • Внутрисетевой. Ova opcija može se automatski kada ste aktivirali novi starter paket.
 • Međunarodni. Dizajniran za one pretplatnike koji aktivno vode telefonske razgovore u inostranstvu. Odlučujući koristiti ovu opciju, da će biti potrebno priključiti opciju «Međunarodni».
 • Nacionalni. Potrebna vam je kada ste u drugim regijama Rusije. Ova opcija vam omogućava uživanje u mobilnoj komunikaciji u skladu sa jedinstvenom tarifom, na koje ste možda navikli u mjestu svog boravka. Ova usluga se uključuje automatski kada je prvi poziv iz druge regije.
 • Dodatno, postoji još jedna opcija pod nazivom «Roaming » svjetlo», koji povezuje sve one koji se primjenjuje post-plaćanje.

Cijena i cijenama roaminga doznajte od Beeline u 2015

Prije nego se zanima, kao na Билайне spojiti roaming, vrijedno je saznati koliko vrijedi ova usluga se u svim vremenima i koje je vrste. Ova informacija će vam biti svjesni svoje troškove i s lakoćom kontrolirati ih na svom računu. Ako možete nazvati na Rusije – to je neke cijene, a za pregovore sa predstavnicima drugih zemalja (međunarodni roaming) tvrtka primjenjuje sasvim drugu shemu поминутной terećenja. Upoznaj sa svim tim suptilnosti brzo i lako.

Po Rusiji

Na zemlji imate mogućnost da koristite više planova, koji pomažu korisno razgovarati s pravim ljudima kroz roaming. Razlikuju se oni između sebe uvjetima i vrijednosti koje društvo pruža, za one ili drugih korisnika, kao što su:

 • «Moja Zemlja» daje mogućnost da korisno da komuniciraju sa pretplatnicima drugih operatora iz drugih gradova ili regija Ruske Federacije. Cijena minute za dolazne/odlazne pozive i slanje sms poruke iznosi 3 rublje. Želite povezati uslugu? Trebat će vam platiti u paušalnom iznosu 25 rubalja. Pri tome ne plaćate mjesečni pretplatnički naknadu.
 • Pomoću tarifa «7 dana interneta za putovanja u Rusiji» vi ćete biti u mogućnosti koristiti roaming za mobilni internet po cijeloj zemlji po onim cijenama koje vrijede i za kuće u regiji. Povezivanje takvih tarifa će koštati 99 hrk, ali koristiti uslugu ne radi, na primjer, biti u Krim (ona u ovoj regiji nisu mogući). Ako uključite ovu opciju, biti na Kamčatke, u Magadanskom regiji, Чукотка ili u Якутии, aktivira se помегабайтная naplate.
 • «30 dana interneta za putovanja u Rusiji» daje slične mogućnosti svojim pretplatnicima da je i u prethodnoj verziji (uključujući ograničenja za pojedine regije), samo na dulji vremenski period. Za povezivanje paket morati platiti 199 hrk.

U inozemstvu

Pretplatnik Билайна bira gdje da ide u inozemstvo

Ako idete na poslovni put ili putovanje u druge zemlje, isplati unaprijed saznati cijene роуминговых usluga, kojima ćete uživati vani. Morate zapamtiti da dolazni/odlazni pozivi će se primijeniti, ne samo za vas, ali i za pretplatnike koji se nalaze u Rusiji. A cijene su maksimalno koristan, tvrtka najkraći put nudi sljedeće usluge:

 • «Moj Planet». Paket donosi značajne uštede na telefonskim razgovorima, ako ćete biti u inozemstvu. Ovisno o tome u kojoj zemlji ste, komunikacija cijena će varirati. Ako ste shiploads (lijevo) u Egipat, Kazahstan, Turska, Kina, Bjelorusija, Bugarsku, Grčku, Španjolsku, Italiju, Ukrajinu ili zemlje ZND-a, ulazni/izlazni će koštati 25 rubalja u svim vremenima. Za većinu drugih zemalja u Europi, usluga košta 25 kuna. na ulazne i 45., na vikend.
 • «Planet nula» – to je pokušaj operatora za pružanje usluge, ako nije besplatno, onda barem po mami niskim cijenama. U zavisnosti od grupe zemalja u kojoj se nalazite, razlikuju se i cijene: 60 hrk dnevno mjesečne naknade, cijena 10 rubalja, s početkom u 21-og minuta dolaznih i 20 hrk/min izlazni (ZND-u i EU); 100 rubalja plaćanja na dan + prvih 21 min. besplatno, a dalje 15./min. ulazne i 45./min. vikend («Planet nula» ostale zemlje 1); ili 30 eura za выговоренную minuti dolaznog i 60 kuna. izlaz («Planet nula» ostale zemlje 2).

Kako pravilno aktivirati roaming operatora najkraći put

Kada idete na putovanje i želite voditi brigu o povezivanju usluge roaminga na najkraći put će biti potrebno izvršiti neke akcije za aktivaciju opcije. Za to postoji nekoliko načina. Odaberite jedan od njih, u zavisnosti od toga koji za vas je maksimalno odgovara. Upoznajte se s njima više detalja biti dalje.

Kontaktirajte ured tvrtke

Ured tvrtke najkraći put

Ako ste u bilo kojem gradu u Rusiji, onda za vas neće biti teško primijeniti u skorije zastupanje tvrtke. Djelatnici ureda tvrtke najkraći put ne samo da će pomoći spojiti potrebne sposobnosti, ali i pružiti mnoge druge korisne informacije koje će uštedjeti na komunikaciju. Od vas se mogu tražiti putovnicu, osobnu identifikaciju, tako da obavezno ponesite ga sa sobom.

Nazvati direktno u televizijsku uslugu tehničke podrške

Kako da ne troše vrijeme na planinarenje, nazovite operatora odmah u tehničku podršku pretplatnika. Za ovaj nazovite broj telefona: +74959748888. Gdje god se nalazili (uključujući ostale zemlje svijeta) poziv će biti besplatan. Postavite bilo koje pitanje, operater call centra jasno i brzo reagira, dajući sve potrebne savjete, kao na Билайне moguće spojiti roaming.

Pošaljite upit putem sustava USSD

Da biste odmah aktivirali uslugu, važno je znati nekoliko koda naredbe, koje se lako birati izravno s vašeg telefona, znajući određenu kombinaciju brojeva. Za svaki od ovih paketa postoji svoj skup USSD znakova. O takvim kombinacijama možete saznati u nastavku u odjeljku «USSD naredbe i brojevi operatora za povezivanje i isključivanje usluge».

Prijavite se na svoj račun i povezati pravu opciju

Ulaz u privatni ured najkraći put

Nakon što je pristup internetu, iskoristite «Osobni kabinet», prijavite se na službene web stranice tvrtke my.beeline.ru. Ovo poglavlje se nalazi u gornjem desnom kutu stranice. Ovdje odaberite «Mobilne komunikacije», unesite korisničko ime i lozinku. Idite na «Usluge», pronađite željeni paket roaming koji želite povezati, a zatim uključite, odaberite status «Aktivirati».

USSD naredbe i brojevi operatora za povezivanje i isključivanje usluge

Kao što je već spomenuto, postoje određene naredbe za upravljanje roamingu. Možete ih birati izravno s telefona bilo gdje u svijetu, a usluga se aktivira ili isključuje. Sakupljajte navedenu kombinaciju znakova, pritisnite tipku za poziv ili poziv na određeni broj opcija odmah će započeti svoje djelovanje. Za svaki plan ova naredba ima svoju vlastitu. Dalje pročitajte ovo više detalja.

Za putovanja širom Rusije

Putujući po velikoj zemlji, svakako svugdje trebati roaming. Da ga priključiti ili isključiti za svaki paket, poslužite se sljedećim naredbama:

 • «Moja zemlja». Za ugodan razgovor s voljenima u cijeloj zemlji, upišite *100*0021# – i opcija povezuje, a da ga isključiti kada to nije potrebno (na primjer, vi ste se vratili kući u Moskvu), pomoću USSD naredba *110*0020#.
 • «7 dana interneta za putovanja po RUSIJI. Aktivira se pomoću USSD koda *115*361#, ili na broj 0674090361.
 • «30 dana interneta za putovanja po RUSIJI. Koristite kod za povezivanje: *115*261# ili nazovite 0674090161.

Čovjek je poslao USSD zahtjev za spajanje roaming najkraći put

Za putovanja po svijetu

Za međunarodni roaming, postoje i druge mogućnosti priključiti ili isključiti uslugu. Upoznati se s načinom na Билайне lako povezati roaming za svakog tarifnog paketa, u mogućnosti ste dalje:

 • «Moj planet». Za aktivaciju paketa će vam pomoći USSD naredba *100*0071#, a za izlaz iz zone pristupa, birajte *110*0070#.
 • «Planet nula». Povezuje se uz pomoć kombinacije brojeva *110*331#, a isključuje– *110*330#, ili na broj: 0674030.
 • «Najprofitabilnije internet u roamingu». Aktivira se automatski.

Videotutorial: kako se spojiti na Билайне roaming

Za korištenje ove mogućnosti štedi sredstva na razgovore mobilnim telefonom, dok je u drugim regijama Rusije ili inozemstvu. Ako ste već odselila ili su na mjestu, uvijek imate mogućnost aktivirati jeftinu uslugu roaminga u zavisnosti od toga paket koji odgovara najviše. Kao na Билайне moguće spojiti roaming, pogledajte видеоинструкцию pričvršćena ispod. Ovdje ćete dobiti iscrpne informacije, a također ćete saznati dosta dodatnih tajne za njegovo korištenje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: