Kao na Билайне provjeriti preostali promet

Moderni mobilni uređaji imaju mogućnost veze s web-mrežom, tako da mobilni operateri nude pakete s određenim brojem interneta, koji se obračunava u gb (gigabajta) ili Mb (megabajta). Cijene za surfanje na mreži nije normalizirana, pa treba znati kako vidjeti promet na Билайне vrijeme da ga puniti.

Načini kao što je preostalo na билайне

Sim-kartica najkraći put

Kako bi se izbjegli nagli ispad, potrebno je znati kako na Билайне provjeriti saldo prometa. To će vam pomoći kontrolirati potrošnju sredstava na kartici, koji se može koristiti u pametnom telefonu, tabletu ili preko usb modema. Pretplatnik ima mnogo načina preostalo najkraći put. Na primjer, modemi imaju ugrađen funkcionalni statistike, ali to nije uvijek daje točne informacije. Third-party programa, također, ponekad «krivi», tako da je najbolje koristiti metode koje nudi sam mobilni operater. Klijent može:

 • nazovite tehničku podršku;
 • pošalji USSD zahtjev;
 • saznati stanje na osobnom prostoru;
 • prikaži nalog preko aplikacije.

Potražiti pomoć tehničke podrške ili sjedište tvrtke

Praktičnost informacije o stanju računa može dobiti ako se nazvati u službi, upisivanjem 0611. Nakon komunikaciju zaposlenika kompanije treba da se predstavim, što je moguće jasnije formulirati bit problema ili pitanja. Upravitelj može zatražiti vaše osobne podatke, da se utvrdi da je broj pripada vama. Obično su zamoljeni da daju adresu svog boravka, podaci putovnice (sigurno možete ih prijaviti). Provjerom informacija, stručnjaka pružit će sve informacije na karti: naziv plana, broj megabajta za internet i tako dalje

Može se koristiti i druge metode, kao na Билайне provjeriti saldo prometa – osobno posjetiti jedan od ureda tvrtke. U uredu trebat će pristupiti jedan od zaposlenika tvrtke, opisati suština problema, na zahtjev dati svoje podatke i nazvati broj telefona. Konzultant će dati informacije o ostatak Mb u paketu i sve ostale relativno tarifa na vaš zahtjev.

Operatori podrške

Koristiti osobni kabinet na službenim stranicama Beeline

Najbrži način kako saznati ostatak Mb interneta – prijavite se na nadzornoj ploči, koristeći web stranicu tvrtke. On ima jasan, zabavan i jednostavan za upravljanje sučeljem. Postupak je vrlo jednostavan: navedite svoj broj telefona i privremena lozinka će doći u obliku sms-a. Nakon toga slijedi unutar LK promijeniti na stalni, koji ste sami sa sobom. Kako saznati promet na Билайне nadzorne:

 • idite u LK, koristeći svoje korisničko ime, lozinku;
 • u izborniku pronađite odjeljak «Financial information»;
 • upoznajte se sa statistikom provedenog na internetu.

Na stranicama se može ne samo gledati, stanje mobilnog interneta, ali i da se upoznaju sa svim paketnih ponuda, otići na drugu tarifu, spojiti uslugu автопродления ili «Хайвей», koja uklanja ograničenje brzine unutar nabavljenog količine Gb. Ovdje je isto tako, možete koristiti link za download posebne aplikacije za pametne telefone, koji nosi vaš PC na mobilni uređaj.

Provjera prometa najkraći put s pomoću USSD naredbe ili SMS

Dečko šalje SMS

Najlakši način kako provjeriti promet na najkraći put, poziv putem kratkog broja USSD zahtjeva. Samo na vašem telefonu unesite kombinaciju *102# + pritisnite tipku za poziv. Takva univerzalna naredba će upita bazi podataka operatera, i na vas dođe obavijest na zaslonu s pristupačnim broj minuta, sms-a, Gb na internetu i drugim uslugama paketa. Ostali kratkih zahtjeva ili sms naredbi, da biste saznali je ostao megabajta, ne.

Kroz aplikaciju Moj najkraći put

Većina ljudi koriste svoje kartice u telefonu ili tabletu, što je sasvim razumno korištenje posebnih programa za kontrolu njihovog paketa. «Moj najkraći put» – pouzdan izbor, kao što je provjeriti saldo prometa na Билайне. Preuzmite aplikaciju preko mobilne trgovine besplatno ili sa službene web stranice tvrtke. Instalacija ne zahtijeva nikakve vještine za prijavu je potrebno istu lozinku za prijavu, koji se koristi za osobnu kabineta na internet stranicama. Mogućnosti programa:

 • usporedba naplate – pomaže pratiti promjene troškova sredstava za određenim intervalima vremena;
 • detalji računa – ako naručite uslugu, a zatim u LK će se pojaviti informacija o sve operacije na paketu;
 • kontrola nad troškovima pomaže praćenje potrošnje unutar obiteljskog kruga (ako svi uživaju takvu uslugu);
 • upravljanje uslugama – možete i isključiti povezivanje potrebne usluge u nekoliko pritisaka;
 • pravovremeno nadopunjavanje ravnotežu – unošenje sredstava može se izvršiti direktno sa svog mobilnog kroz vezan za аканта bankovne kartice;
 • opis plan – detaljne informacije o svim značajke paketa mobilne komunikacije koju koristite.

Osoba sa smartphone

Kako provjeriti promet na модеме najkraći put

Često kartica operatera koristi za spajanje na mrežu putem modema. Postoji nekoliko opcija, kao što je na Билайне provjeriti … ostatak prometa. Korporativni modem pruža standardni program, koji pruža statističke podatke o потраченным мегабайтам:

 • idite na izbornik modema;
 • idite u odjeljak za statistiku;
 • u toj kartici prikazuje, koliko je zaprimljeno Mb nakon povezivanja paketa internet.

Trebat će vam samo oduzeti stvarno troši Mb s toga volumena, koji predviđa stopa. Tako možete provjeriti stanje na svom računu. Ako ne želite da se muči s oduzimanja ili zaboravili početni volumen, onda je izbornik modema pridruži timu, kako na telefonu, na broj *102# i pritisnuti gumb «poziv». Odgovor sa podacima o preostalim мегабайтам za internet će doći u obliku sms-a.

Video: kako provjeriti saldo prometa na Билайне

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: