Kao na Билайне provjerite priključene usluga

Pretplatnici Beeline uživaju u svim vrstama uslugama, za koje se često moraju dati dosta novca. Mnogi jednostavno zaboraviti o povezanim opcijama na telefonu i jako se čude onome što je s njihovim računima stalno negdje idu sredstva. U takvim slučajevima postoji potreba da saznate kako na Билайне provjeriti povezanih usluga. To je pitanje važno za one pretplatnike koji nastoje kontrolirati svaki peni obiteljski proračun i nije spreman dati dodatni novac za mobilne komunikacije. Kako je to moguće i što je potrebno, gledate dalje.

Što je sustav za upravljanje uslugama

Tvrtka Beeline pružio svojim klijentima da sami uživaju u sustav za upravljanje svim povezanim uslugama. U njemu su predviđene sve detalje i pitanja koji se javljaju u procesu korištenja mobilnih komunikacija. Za ulazak u sučelje sustava, potrebno se registrirati tako da upišete vaš telefon na stranici Beeline u odjeljku «Osobni kabinet». Ovdje odmah ćete izbornik za upravljanje telefonskim brojem, gdje se po potrebi će biti moguće odmah promijeniti tarifni paket, pregledavati usluge, učiniti sužavanje svih priključenih opcija, ostalo.

Mogućnosti koje pruža sustav za upravljanje opcijama Beeline za svoje korisnike u «svom uredu»:

Upravljanje povezanim uslugama u Osobnom prostoru pretplatnika najkraći put

 • prikaz broja telefona;
 • naučiti kako se zove trenutni plan;
 • izračunati ostatak novca u ravnoteži;
 • vidjeli detaljan popis sa svim aktivnim aplikacijama i njihove vrijednosti;
 • omogućavanje određenih funkcija na crnu listu;
 • upoznati se s informativno-zabavnim programom;
 • naručite sužavanje račune, čak i s najboljim starijim оплатами;
 • mogućnost ostvarivanja automatskog plaćanja sa bankovne kartice;
 • saznati PIN.

Kako bi saznali koje usluge spojeni najkraći put

Tvrtka Beeline pružio svojim pretplatnicima masu korisnih mogućnosti saznati koji servisi osiguran za njihov broj. To će im pomoći nositi se s nekog situacijom, kada je novac ide jasno gdje i spriječiti sve nepredviđene i režijske troškove. Za to postoji nekoliko načina, koji su opisani u nastavku. Dakle, kako na Билайне provjeriti povezanih usluga.

Kontaktirajte ured tvrtke

Ured operatora najkraći put

Do samog isteka metoda spada u osobni posjet ured tvrtke. Ako ste već dugo vremena pokušava saznati jednom ili drugom pitanje putem interneta ili mobilne veze, obratite izravno u ured Beeline. Ovdje ćete dobiti maksimalnu stručnu pomoć i opširne informacije u vezi svih pitanja koja mogu nastati u procesu korištenja. Međutim, budite spremni da predstavnik tvrtke može zatražiti putovnicu za identifikaciju ličnosti.

Nazvati besplatno tehničku podršku operatora

Uvijek možete besplatno zatražiti na satnu tehničku podršku Beeline, dok se u kućnim uvjetima. Jednostavno nazovite sa svog mobitela broj 0611, nakon ton pričekajte da se automatski preusmjereni na slobodni konzultant. Nakon čega možete tražiti pomoć i saznati zašto se događa jedna ili druga situacija je s gotovinom, kao i da biste dobili osloboditi od glavobolje. Odmah pitajte savjetnika isključiti sve one aplikacije koje se ne koriste uopće.

Pošalji USSD zahtjev u Centar za upravljanje uslugama

Jedan od najjednostavnijih načina da saznate kako se na Билайне provjeriti sve povezane usluge, odnosi se na liječenje u Centar za upravljanje uslugama. Kako to učiniti ispravno: kucate na svom mobilnom USSD zahtjev putem koda *111*09# plus tipka za poziv ili unesite broj 067409, a odgovor dolazi poruka za potpuni popis povezanih aplikacija. Ako je potrebno priključiti ili isključiti bilo koju od opcija, nazovite na 0674.

Korištenje mobilne aplikacije – Moj najkraći put

Mobilne aplikacije najkraći put za kontrolu povezanih usluga

Druga mogućnost saznati kako Билайне provjeriti sve povezane usluge – iskoristiti pri ruci mobilni office aplikacija «Moj najkraći put». U tu svrhu na svojoj девайсе broj, birajte *111# i tipka za poziv. Na zaslonu mobilnog uređaja, vidjet ćete izbornik – vodite ih kroz skup brojeva koji odgovaraju pojedinom stavku. Algoritam za upravljanje mobilnim aplikacijama «Moj najkraći put», s ciljem provjere povezanih aplikacija:

 1. Prijavite se u stavku pod nazivom «Moj najkraći put».
 2. Ovdje kliknite na «Moji podaci», a – «Moje usluge».
 3. Čekajte dolaznih poruka, koji bi trebao doći odmah. Tamo ćete naći kompletan popis s povezanim mogućnostima.

Više alternativa ovoj gore algoritam će biti instaliran na vaš smartphone aplikacija sa sličnim imenom «Moj najkraći put». Preuzmite ga na službenim stranicama tvrtke ili koristite Google Play i App Store (sve ovisi o tome kako pogledom smartphone koristite). S ovim alatom možete lako kontrolirati ravnotežu, znati koliko je ostalo prometa, pregled aktivni programi i tematska svojstva operatora, mnogo više.

Podrže nadzornu ploču na mjestu

Ako ste još uvijek ne možete naučiti kako na Билайне provjeriti povezani uslugu, možete koristiti «nadzorna ploča» na službenom portalu mobilnog operatera. Ovdje ćete dobiti priliku ne samo vidjeti koje su plaćene i besplatne usluge spojeni na vašem telefonu, ali i isključiti ili uključiti. Nekoliko smjernica koje će vam pomoći ostvariti planirana, uz pomoć ovog servisa (ne da je važno, vi živite u Moskvi, St. Petersburgu, ili bilo kojem drugom gradu Ruske Federacije):

 1. Prijavite se na službene web stranice tvrtke: my.beeline.ru.
 2. Na gornjoj desnoj strani vidjet ćete link pod nazivom «nadzorna ploča». Klikom na nju, vas je pitao da se registrirate i unesete svoje korisničko ime i lozinku.
 3. Kada ćete doći iznutra, pronađite odjeljak «Upravljanje uslugama».
 4. Dalje vidjet ćete iscrpan popis usluga koje djeluju na vašem telefonu, naučite koliko vredite.
 5. Ako isključite ili uključite jedan od programa – odaberite odgovarajući kvadratić ispred opcije.

Kako isključiti sve plaćene usluge i pretplatu

Postoji nekoliko načina da isključite sve plaćene usluge i pretplatu kompanije, mobilne mreže, značajno uštedjeti novac na korištenje bežičnih usluga. Naučite osnovne od njih:

Djevojka sazna popis plaćenih pretplata Билайна na telefon

 • Da biste provjerili plaćene usluge najkraći put, nazovite tehničku službu za korisnike operatora Beeline: 0611. Kada operater vam odgovoriti, pokazati svoju želju da ukloni sve usluge. Međutim unaprijed upozoriti da je potrebno ostaviti mobilni internet.
 • Posjetite web-mjesto: uslugi.beeline.ru. Ovdje pronađite «nadzorna ploča» i nastavite prema gore navedene upute u stavku pod nazivom «podrže «nadzorna ploča» na licu mjesta».
 • Upišite se na svom telefonu: *110*09# i tipku za poziv. Odgovor ćete dobiti poruku sa liste.

Uzimajući kompletan popis opcija koje imaju aktivan status na vašem telefonu, slijedite ove korake s ciljem da ih isključiti:

 • iz uslugu «Slanje» možete isključiti pomoću poruke sa tekstom STOP ili STOP na kratki broj 5054;
 • da biste uklonili «Pretplatu» – pošaljite sms na broj 2838 s tekstom STOP ili STOP;
 • odustati od «da Li je u toku» – upišite naredbu: *100*400#;
 • popravi servis «Kameleon» – nazovite na: *110*400#;
 • isključiti govornu poštu pomoću kombinacije brojeva: *110*1470#;
 • isključite internet upozorenja, tipkanje sa svog mobitela *110*1470#;
 • ako želite odustati od opcije obračun bonusa, birajte *767*0#;
 • svi zadani priključena je opcija Internet s ненастроенного telefona» (1 MB košta oko 1 tisuća hrk), da biste ga onemogućili, pogledajte u prilog: 0622;
 • ako želite isključiti «Online najkraći put domaći privatni ured također će odgovarati ili koristite broj telefona: 88007000611;
 • žele ukinuti funkciju «Kokain», nazovite nas na broj 0770;
 • odustati od «sms-pokret» moguće je s pomoću *110*2010#;
 • poništi spojen usluge «Chat» možete upisivanjem naredbe *110*410#;
 • isključiti «Postoji kontakt» možete da upišete USSD kod sa mobilnog: *110*4020#;
 • servis «Gledajte» briše se naredbom: *111# plus poziv.

Видеогид: kako provjeriti usluge i cijene, pretplatnik najkraći put

U želji da saznate kako se na Билайне provjeriti sve povezane usluge, zajedno s cijenama na njih, možete koristiti jedan od detaljno opisanih načina. Neki od njih ne daju sveobuhvatne informacije, već samo omogućuju da saznate dostupnost, ili aktivnih aplikacija. Druge metode daju potpuno izvješće o mogućim opcijama, zajedno s mogućnošću upravljanja. Kako bi sto posto bili sigurni da ste shvatili kako biste saznali povezanih usluga najkraći put, pogledajte video ispod. Ovdje svaki zorno vidjeti kako se to radi i uči mnoge druge korisne informacije na ovu temu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: