Kao na Билайне prikaži moj broj

Događa se da je zapamtiti napamet svoj telefon nema potrebe, a kada se ukaže potreba diktirati ili napisati negdje one njeguju brojke, mi теряемся. Kod različitih pružatelja usluga za tih slučajeva ima vlastite načine za korisnike. Upoznajte se s nekoliko jednostavnih savjeta, saznajte kako na Билайне gledati svoj broj mobilnog, da bi poziv, iskoristiti USSD-tim ili posebno predviđenoj za ovaj softver podržava bežičnu internet vezu.

Kako saznati svoj broj najkraći put na svom telefonu ili tabletu

Kako saznati svoj broj telefona na Билайне udoban i pristupačne, jednostavan način? Jednostavno nazvati nekoga koja se nalazi u blizini, ili osobi koja je u mogućnosti pronaći zanimljive za vas informacije među popisa dolaznih/odlaznih i savjetovati vas. Ako je karta sa aypada dolazi do мобильнику, onda, prerasporediti tamo, možeš isto tako odrediti broj operatera najkraći put na ovom uređaju.

Pretplatnik sazna vaš broj telefona

Kao na симке najkraći put prikaži moj broj, ako se situacija ne omogućuje da preurediti kartu, jer tablete ne čine glasovne pozive, ne поправляют USSD naloga? Na primjer, koristiti mobitel i nazvati službu za pomoć mobilne telefonije, gdje se mogu dobiti potrebne informacije o svim registriranim na tabletu sim kartice. Slično će i u centru za održavanje.

Problem riješiti i bez dodatnih poziva, promet u ured usluga, jer provjerite broj na Билайне uspjeti pomoću izbornika postavki:

 1. Otići u postavke.
 2. Odaberite stavku izbornika «Glavni» – «O vašem uređaju».
 3. Nađi liniju «Za mobitel …», prepisati (kopirati) željene rezultate.

Kako odrediti broj mobilnog preko USSD naredba

Besplatne servisnih opcija telekomunikacijskih tvrtki su kratki kodovi – zabilježio je setovi brojeva i znakova (rešetka, zvjezdica) za dobivanje specifičnih pokazatelja o važećoj karti:

Korisne USSD naredbe najkraći put

 • definiranje osobnih podataka modul za identifikaciju: *110*10# – informacije će se prikazati na ekranu u odgovarajućoj poruci;
 • detalji posljednjih poziva: *122# – usluga se ne plaća samo za ograničeni broj analiziranih poziva: pet izlaznih/ulaznih je važeća sim kartica;
 • provjerite stanje: *102# – poslati zahtjev može se bezbroj puta, sve rukovanja ništa ne vrijedi;
 • podaci o aktiviranim opcijama: *110*09# – brojke će biti doveden na ekran u odgovarajući SMS.

Kako provjeriti pomoću poziva OSS

Birati operatera (OSS) ili servisni centar – još jedan način za zaboravne ljudi uče na Билайне svoj broj sim kartice. Za ovaj tip 0611 ili 067410 i kliknite na «poziv»:

Operator call centra

 1. 0611 – čekate na odgovor operatera referentne usluge, pitati predložiti zanimljive informacije za vas. Nije isključeno da u ovom slučaju, od vas će zahtijevati pružanje informacija o putovnicu podataka ili da se pročita kodna riječ.
 2. 067410 pada na vaš spremnik glasovnih poruka, koja bilježi dobiven kod, dobiti SMS poruku sa željenim podacima.

Kako vidjeti svoj broj modema najkraći put

Ako imate modem sa sim karticom, onda je lako preurediti u normalan telefon i saznati brojeve svojih sedam jedan od mogućih načina: kratka naredba, poziv OSS ili svojim poznanicima. Kao na симке najkraći put gledati svoj broj upravo u računalu? Među njegovim korisnih usluga ne samo USSD naredbe, mogućnost besplatnih poziva, ali i funkcije predviđene za internet-korisnika, potrebno je samo koristiti ovu uslugu.

Usluga «Moj broj»

Djevojka studira uslugu Билайна

Svi isp-ovi i mobilni internet podržava funkciju identifikacije podataka ne samo o kvaliteti veze i ravnoteži, ali i o važećoj karti. Osim toga, postoji mogućnost slanja i primanja sms poruka kako na nju tako i na laptop. S obzirom na ove mogućnosti i dostupnost, ili na računalu, problema s dobivanjem informacija o tome симке ne postoji, jer na Билайне saznati svoj broj modema moguće bez povezivanja na internet. Za to je potrebno samo slijediti upute koje se reći kako je u najkraći put saznati svoj broj:

 1. Ubacite modem u usb ulaz na vašem prijenosnom računalu.
 2. Čekati instalacije i pokretanja programa za pristup mreži s priključenog uređaja.
 3. Ako je već instaliran, otvorite ga.
 4. U okviru programa idite na odjeljak «Upravljanje korisničkim računom».
 5. Pronaći i aktivirati funkciju identifikacije sim kartice.
 6. Čekati dolazak na računalo SMS-poruku sa željenim informacijama.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: