Kao i kod sudskih приставов saznati dugovi

Dugovi prema državi ne uzima niotkuda, stoga je važno na vrijeme platiti za sve administrativne zadatke. Ako to ne učinite, onda dužnika po nalogu suda mogu posjetiti bailiffs i opisati imovinu. Saznati o duga može se različitim metodama, prikladan za svakoga.

Od kuda su dugovanja sudskim приставами

Par gledate u papir

Ako ste zaboravili platiti za određene usluge nije napravio rata kredita ili ne plaća alimentaciju, a zatim formira dugovi, koja može dovesti stvar do suda. U sud se prenosi, nije svaki dug, a samo onaj koji je dosegao određenu veličinu. Onda ako je vjerovnik dokaže da je njegova tvrdnja utemeljena, onda vam prijeti dolazak sudskih приставов.

Oni su slobodni po nalogu suda opisati i oduzmete imovinu na račun duga, da ne izgleda jako lijepo. Nećete biti u mogućnosti utjecati na proces, ali je u vašoj moći provjeriti dugove od sudskih приставов. Ovaj postupak možete izvesti i bez čekanja suda i problematičnim situacijama, da bi se izbjegli nesporazumi. Dostupnost duga prijeti onima koji ne plati novčanu kaznu za parkiranje ili prekoračenje brzine, od vas će biti odbijen u odlasku u inozemstvo.

Osoba može jednostavno završiti natrag na carini, ne plaćati štetu, jer je on sam kriv što ne saznaje na vreme dostupnost duga. Ako do 2013. godine ograničenja na odlazak накладывались na iznos od 100 kuna, a nakon tog datuma je narasla na 10 tisuća rubalja. Ako smatrate, da je takav veliki iznos vam ne prijeti, ne zaboravite da je za dugove brzo obračunavaju se kamate i kazne, koje ukupno, i mogu napraviti impresivnu brojku.

Postoji jedinstvena baza ФССП dužnika, koji uključuje popis onih pojedinaca koji duguju državi okrugli iznos, ali je zato jer sustav je manjkav, da se u nju može poštuju zakon državljanin. Da biste izbjegli takve probleme, preporučujemo da sami provjeriti prisutnost njegova imena u bazi i popravljati nesretni nesporazum.

Načini spoznavanja potraživanja od sudskih приставов

Postoje mnoge opcije, poput sudskih приставов saznati dugovi. Možete odabrati kontaktiranje izvođača, provjerite dostupnost, ili za duga na službene web stranice ili koristiti upute u urbanim terminalima. Izbor načina je za ljude različitog društvenog položaja i mogućnosti. Tako, starije osobe praktičniji se obratiti osobno, a mladi – putem interneta.

Za preciznije informacije fizičkog lica može se vidjeti duga u svim smjerovima:

 • porezi – kroz Federalni registar poreznih usluga;
 • prijevoz kazne u POLICIJU;
 • krediti – kroz Središnja banka;
 • komunalne usluge – STANOVANJE ili MFC.

Obratite službi za pravne izvođača

Kako bi riješio pitanje, kako se kod sudskih приставов saznati dugovi, čovjek je pozvan da posjeti servis izvođača. Pri osobnoj rukovanje može shvatiti postojanje ili nepostojanje duga, kao i izvor – kazna, kašnjenje plaćanja, ili druge opcije. Obratite tvrtki izvođača možete prebivalište odobrene dani i sati primanja. Do kontra može se pripisati nezgodan raspored i dostupnost, ili za čekanjem.

Proračun novca na kalkulatoru

Provjera duga ФССП na službenim stranicama

Alternativa provjere duga putem službe za sudsku inspekciju će postati službena web stranica ФССП Rusiji. Pri radu računala ili pametnog telefona putem interneta možete otići na stranice za pretraživanje u bazi podataka izvršne produkcije pronađite svoje ime i provjerite da nema duga ili postoji i razlog. Traži na stranicama se obavlja na terenu, prezime, ime, prezime i datum rođenja osobe.

Ako tražite pojavljuje niz «Ništa nije pronađeno», onda je tvoja dužnost ili još niste uvrstili u bazu, ili ga nema. Ako imate pozitivan rezultat i imaju dug, čovjek će vidjeti tablicu sa svim podacima predmeta: broj i datum institucije, iznos duga, kontakt podacima sudskog пристава. Tada je dug treba platiti, da ne čekati inventar imovine ili odbitak kazna od plaće.

Iskoristiti gradskih terminala

Za stanovnike Moskve i Sankt Peterburga opcija za rješavanje problema, kao i kod sudskih приставов saznati svoj dug, postati korištenje gradskih terminala. Tamo možete saznati kazne od POLICIJE, kašnjenja plaćanja komunalne dugove i na mjestu ih platiti gotovinom ili karticom. Podaci o dužnosti za stan, svjetlo, toplina ili plina u Rusiji je dostupan na uvođenju IME osobe i adresa registracije.

Kako platiti dug

Čovjek saznao o dugovima

Zaostataka može se ukloniti plaćanjem, koja se proizvodi u nekoliko varijanti:

 • putem web stranice Госуслуг;
 • za Moskve putem web Portala usluge grada;
 • kroz terminal Qiwi, ali za to je potrebno znati broj predmeta;
 • preko Yandex.Novac ili Webmoney;
 • online plaćanje putem mobilnog banke;
 • kroz račun mobilnog telefona;
 • ispisati vašu potvrdu i platiti gotovinom u banci;
 • kroz bilo koji bankomat, prima kartice.

Informacije o plaćanju duga dolazi do izvođaču ne odmah, prođe neko vrijeme prije njegova primitka. Ubrzati pojavu podataka o plaćanju i skidanja migration zabrane, pogledajte u određenom vam sudskog пристава i predočiti račune o plaćanju. Ako ste platili preko terminala, onda budite sigurni da su informacije o plaćanju uspješno postignut.

Videotutorial: kako saznati dugove za poreze

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: