Kako vratiti симку Megafon

Mnogi ljudi uživaju sim karticama na dugi rok. Broj znaju svi prijatelji, kolege i partneri. Ponekad osoba može izgubiti telefon, zajedno sa симкой ili ga mogu ukrasti. U takvim slučajevima treba znati kako se vratiti broj Megafon. To će vam pomoći da ne izgubite, ne samo pogodnosti, ali i novca u ravnoteži, a lopov neće biti u mogućnosti iskoristiti ih.

Kako vratiti izgubljenu SIM karticu

Svaki pretplatnik mobilne kompanije Megafon ima priliku da povrate kontrolu nad svojim brojem telefona. Operator ide u susret svojim klijentima i pruža sve usluge besplatno. Prvo, korisnik treba provesti dobrovoljna zaključavanje симки da hakeri nisu imali priliku provesti s njom novac ili da skupe pozive. Dalje treba provesti obnovu SIM kartice Megafon.

Vi ćete dobiti duplikat uz tarifni plan bonus bodovima, povezanim uslugama i mogućnostima. Pozivatelj će se vratiti sebi sve, osim kontakata, jer ova informacija je pohranjena na sim kartici. Ovi podaci se vratiti ne mogu. Da biste dobili kartu možete u takvim načina:

 • naručiti preko interneta;
 • osobno posjetiti u uredu operatera;
 • nazovite centar za podršku i izdati zahtjev za vraćanje.

Sim-kartica Megafon

Kako vratiti blokiranih SIM karticu

U nekim slučajevima vaš telefon može blokirati operator ili nehotice sam pretplatnik. Postoji nekoliko razloga koji dovode do blokiranja:

 • neispravno upisali svoj PIN ili PUK;
 • dugotrajna neaktivnost (bez nadoplate, pozive);
 • dobrovoljna zaključavanje, ako je kartica izgubljena.

Za svaki od ovih slučajeva se koristi svoju metodu, kako vratiti симку Megafon. Na primjer, u prvom slučaju, kada se unese neispravan PIN, morate pronaći kutiju iz vašeg početni paket. Na njemu mora biti napisan PAK-lozinka koja se otključava telefon. Treba uzeti u obzir da nakon 8 nevjernika uvodnica kod симка blokira zauvijek, i da će morati naručiti ga opet kod operatora.

Ako kutija nije čuvao, onda PUK i napisao na plastične kartice, u kojoj se nalazila SIM prilikom kupovine. Ako imate registracije u svom uredu na web stranici operatora saznati lozinku možete i unutar njega. Potrebne informacije se nalazi u dijelu gdje opisuje svoj plan. Ako želite, možete napraviti poziv službu s drugog mobitela s симкой Megafon na broj 0500. Trebat će vam:

 • pripremite putovnice podatke;
 • ako ugovorom ga naći;
 • čekati veze sa specijalistom;
 • objasniti prirodu problema i zatražiti PUK vaše kartice;
 • nazvati zaposlenika treba svoje putovnice podatke, broj ugovora;
 • nakon toga će vam izdati PAK lozinku.

Posljednji način da se u potpunosti odgovara i u slučaju da blok broj morali sami u gubitku telefona. Dobiti plastike morati osobno u uredu tvrtke u vašem području ili se zahtjev za kurirske dostave, ako živite u Moskvi ili Moskvi. Podaci putovnice potrebno za potvrdu da ste vlasnik sedam. Produljena aktivna paketa za oporavak dolazi na isti način, ali je potrebno odmah staviti novac na račun.

Umetanje sim kartice u mobilni uređaj

Može li se vratiti SIM karticu megafon bez vlasnika

Ponekad ima situacija da vlasnik kartice ne može samostalno raditi oporavkom симки. Na primjer, ovo je starija родственница, koji više ne izlazi iz kuće. Karta vrijeme uokviren roditelja, ili pretplatnik se preselio u drugi grad, a SIM je potrebna hitno. U tom se slučaju na formalnog vlasnika mora biti uređena punomoć, gdje je navedeno pravo na primanje i naručivanje nove «plastike». To se isto odnosi na izgubljene ili blokiranih poslovnih sobu. Dokument mora biti uređena na memorandumu i sa pečatom.

Ako kontakata ili komunikacije s čovjekom, koji je kupio starter paket, nije, po pravilima tvrtke dobiti opet симку mogućnosti nema. Naručite izdati novu «plastike» može samo vlasnik. Izuzetak čine slučajevi kada se može dokazati da ste se već duže vrijeme je od strane korisnika broja, na primjer, odgovorite na pitanja naveli su telefoni na koje se često vršio pozive.

Gdje vratiti SIM karticu Megafon

Ako ste odlučili napraviti recovery prima nevažeći ili izgubljenog sobe, onda morate znati gdje potražiti pomoć. Za prikupljanje plastike izravno iz ureda tvrtke, koji radi u vašem gradu. Ako živite u Moskvi regiji, onda postoji usluge kurirske dostave paketa za kupce. Postoji nekoliko opcija gdje možete vratiti SIM karticu:

 • kroz online ured na web stranici;
 • u uredu operatera;
 • na telefon.

Ured tvrtke mobilne telefonije Megafon

Kako dobiti duplikat SIM kartice Megafon u uredu tvrtke

Pretplatnici koji su u tijeku, koliko košta vratiti SIM karticu, Megafon, mogu smiriti. Cijena ove usluge iznosi 0 kuna. Od operatera u cijeloj zemlji, u svakom gradu se nalaze ispostave, gdje možete naručiti vratiti симку. To se odnosi na sve situacije: kasne paketi, gubitak mobilnog, pogrešan unos PUK koda. Za sve navedene slučajeve pretplatnik potrebno je učiniti sljedeće:

 • ponijeti ugovor, putovnica;
 • ako je registrirani broj na drugu osobu – punomoć za oporavak;
 • doći u bilo koju od poslovnica Megafon grada;
 • pružiti potrebne podatke zaposlenika;
 • nakon 10-15 minuta, opet ćete dobiti симку sa svojim starim brojem, sa svim novcem koji su bili u ravnoteži, povezanim mogućnostima, usluge, bonusima;
 • stara симка prestati raditi.

Oporavak sobe Megafon na telefon

Razloga za zaključavanje симки može biti dvije ili gubitak aparata s karticom ili situacija, kada pretplatnik dugo nisam uživao u njoj. U prvom slučaju potrebno je odmah blokirati broj i sudjelovati u postupku na njegov oporavak. Za to je potrebno:

 1. Birajte broj službe 0500.
 2. Pritisnuti tipku veze s operatorom i objasniti situaciju s gubitkom SIM kartice.
 3. Na zahtjev radnika navedite reference ili broj ugovora, možda će trebati odgovoriti na pitanja.
 4. Nakon obrade zahtjeva stručnjak pozvao vas pokupiti «plastika» iz bilo kojeg ureda tvrtke.

Ako ste u potrazi za, kako vratiti симку Megafon, koji više od pola godine ležala je od vas bez djela, postupak će biti isti, osim jedne uvjeti. Nakon zaključavanje sve sobe su opet spadaju u zajedničku bazu i mogu biti prodan ponovno. Ako se to dogodi, na izbor imate dva izbora:

 1. Pokušati kontaktirati s novim vlasnikom, objasniti situaciju i zamoliti za pomoć u povratku kartice.
 2. Ako osoba odbije izaći u susret, onda vratiti broj mogućnosti nema. Ostaje samo zatvoriti stari ugovor i izdati novu симку.

Djevojka s mobilnim telefonom

Kako vratiti SIM karticu Megafon putem interneta

Internet je postao dio modernog života gotovo svake osobe. On pruža još jedan način kako da lako vratiti симку Megafon. Pretplatnik može naručiti novi plastike ili vratiti stari putem službene web stranice tvrtke. Potrebno je učiniti sljedeće:

 1. Idite na stranicu Megafon.
 2. Pritisnite u gornjem izborniku u odjeljku Internet-shop».
 3. Odaberite na stranici bod «Cijene i sobe».
 4. Na novoj će se kartici dvije opcije na izbor: ili naručiti vratiti симку. Izaberite drugi.
 5. Pred vama će se pojaviti oblik: popunite sva polja.
 6. Nakon popunjavanja kliknite na «nastavi».
 7. U skorije vrijeme, kontaktirat će vas zaposlenik tvrtke.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: