Kako vratiti sim karticu najkraći put

Kada se takve neugodne pojave, kao što je krađa ili gubitak mobilnog telefona, slučajno oštećenje sim kartice i drugim incidentima, pretplatnik riskira da ostane bez mobilnog telefona, što je u današnjem svijetu равноценно mala katastrofa. Kako vratiti sim karticu najkraći put ili je zamijeniti u slučaju štete? Odgovore na ta pitanja postoji nekoliko, svi su jednostavni. Vi ćete biti u mogućnosti pronaći ih upoznati s našim uputama.

Kako otključati sim karticu najkraći put

Beeline – jedan od najpopularnijih i najtraženijih mobilnih operatera u Rusiji. Tvrtka stavlja naglasak na potrebama klijenata, tako naučiti kako popraviti i broj za aktivaciju neće biti teško. Ako mobilni telefon izgubljen ili ukraden, morate zaključati sim karticu. Ova usluga je besplatna. Postupak je sljedeći:

Pretplatnik pokušava otključati sim karticu najkraći put

  • birajte broj 8800700611;
  • ime, ime, srednje ime, prezime vlasnika kartice;
  • odgovoriti na nekoliko уточняющих pitanja operatora.

Deaktiviranje kartu pretplatnik može u on-line načinu rada. Potrebno je otići na stranicu beeline.ru idite u odjeljak pod nazivom «Moj najkraći put», gdje kupac ima mogućnost da samostalno upravljati blokiranje. Još jedan način da se obustavi akcija sim-kartice — kontaktirati s putovnicom u sjedište tvrtke ili u službeno predstavljanje. Za blokiranje kartica će biti prepoznati kao neispravne. Zatim možete kupiti novu симку, ali sve kontakte pri tome će biti izgubljen.

Da biste saznali kako vratiti sim karticu najkraći put, korisnik treba upoznati jednostavne upute, obuhvata nekoliko tehnika. Način prvi:

  • birajte broj 88007000611;
  • obavijestiti operatora valjane putovnice podatke vlasnika kartice navedene u ugovoru;
  • ako su sve informacije točne, sedmica i broj će se vratiti.

Još jedan način — rukovanje s predstavnicima tvrtke putem interneta. Pozivatelj treba napisati izjavu na e-mail adresu navedenu u kontaktima ugovora. Nakon razmatranja situacije tvrtka će biti donesena odluka o vraćanju, i pretplatnik će moći uživati u karticom. Neki pretplatnici mogu se registrirati na broj posebna lozinka za zaključavanje. Blokiranje i deblokiranje sim kartice ako imate lozinku ćete biti u mogućnosti da pozivom 88007000611 i продиктовав operatoru kodna riječ ili kombinacija.

Vratiti broj

Ured Билайна, gdje možete vratiti sim karticu

Oporavak sobe — važan korak, koji omogućava ne izgubiti kontakt sa pravim kontaktima. Pri tome se preporučuje spremiti važne brojeve telefona na sim kartici. Učinio je to na sljedeći način:

  • ako vlasnik kreditne kartice je fizičko lice, potrebno je pripremiti putovnica;
  • pravne osobe osim putovnice pružaju dokument organizacije, pismo, vaše pečatom i potpisom voditelja, punomoć oblika M2 obrazac kojeg možete pronaći na adresi static.beeline.ru/upload/images/doverennost_m2.doc;
  • priprema paket potrebne dokumentacije, pretplatnik je potrebno da se pojavi u jednom od ureda tvrtke, gdje se na temelju dobivenih podataka će biti odlučeno o vraćanju.

Koliko košta vratiti sim karticu

Za one koje zanima, kako vratiti sim karticu najkraći put, sasvim prirodno se postavlja pitanje: koliko to košta? Obnova telefonske kartice u službenom trgovina Beeline je besplatno. Ako vi ne možete doći u ured, gdje je pružena podrška pretplatnika i prodaja paketa mobilne telefonije, koristite plaćene usluge — naručite novu симку isporuke na navedenu adresu.

Gdje se mogu vratiti

Pretplatnika, sim kartica ili izgubljena, oštećena ili iz drugih razloga nedostaje, koja će biti korisna informacija, gdje je moguće primijeniti ovaj postupak. Korisniku je potrebno da se pojavi u najbliži ured mobilnog operatora ili jedan od njezinih službenih predstavnika. Ako kartica dokumentirani uokviren na drugu osobu, njegovo prisustvo je obavezno.

Uredi Najkraći Put

Zaposlenica najkraći put pomaže primatelju vratiti broj

Tvrtka Beeline ima jednu od najširih mreže predstavništava po regijama Rusije. Zahvaljujući ovoj mogućnosti saznati gdje i kako se može vratiti sim karticu najkraći put, možete u mnoštvo servisnih partnera. Adrese lokacije ureda, njihov kompletan popis predstavljen na web stranici operatora na link static.beeline.ru/upload/images/spisok-ofisov-dlya-zameny-sim-kart-v-rouminge.xlsx .

Razmjena kartice može biti nužna i u drugim situacijama. Ako ste kupili smartphone ili tablet podržava samo mikro ili nano — sim, stara neće raditi. Možete se obratiti u ured Beeline zamijeniti zastarjele kartu sa spremanjem sobe na više odgovara zahtjevima modernih gadgeta.

Dostava sedmice

Oporavak sa dostavom na području Moskve i izvan ring road u roku od 1-2 radna dana će vas koštati od 180 do 480 eura. Obnovljena симкарта u roku od 3-4 sati u okviru ring road će biti isporučena za 530 eura. Da biste dobili sim karticu u Moskvi području, će morati platiti 475-1540 hrk, a u isto vrijeme može trajati do 3 dana. Cijena ovisi o adresama isporuke, trajanja, količine naručenih karata. Više točne cijene u drugim regijama pretplatnik može saznati pozivom 8-800-700-0611 ili 8 (495) 974-8888.

Vratiti bez putovnice

Nažalost, u ovom trenutku zbog povećanja slučajeva prijevare kompanija obustavila je proces oporavka SIM kartice bez pokazivanja putovnice, punomoć (u slučaju s poslovnim klijentima) i druge potrebne dokumente. Čak ih fotokopija ne će služiti kao osnova, kako bi se osigurao pristup zaključane симке i vratiti ga akciju.

Kako aktivirati sim karticu najkraći put

Симка Beeline neće pravilno funkcionirati bez ispravno provodi postupak aktivacije. Učiniti pretplatnik može na nekoliko načina — bilo sami unesete aktivacijski kod, navedenu u ugovoru, ili posjetite službeno predstavljanje mobilnog operatera, gdje stručno osoblje će vam pružiti punu pomoć u aktivacije kartice.

Sim kartica najkraći put

Ured Najkraći Put

Pronalaženje najbliže predstavništvo Beeline u tablici na linku, koje je gore, možete doći tamo s ugovorom, sim kartice, putovnice i drugim potrebnim dokumentima. Bit će vam dati sve potrebne informacije i upute na daljnje korištenje симкарты. Stručnjaci upozoravaju kako isključiti nepotrebne usluge i aktivirati potrebne.

Kod za aktivaciju

Za samostalno aktiviranje симки Beeline morate slijediti navedene u ugovoru navedeno. Među njima će biti unos individualnog koda. Ako ste nekoliko puta unesete ga pogrešno, to će biti potrebno da unesete puk kod, koji je također naveden u ugovoru. Ako je sve učinjeno ispravno, možete odmah početi koristiti svoj mobilni broj Beeline.

Video: kako vratiti sim karticu najkraći put

Pomoći u obnovi sobe Beeline i aktivacija sim kartice u stanju neke detaljne видеоуроков, koje smo za vas pripremili. U njima je detaljno opisati svaki od postupaka, zahvaljujući kojima ćete se brzo naći tako važan u današnjem svijetu mobilne telefonije, ne izgubiti se u kontaktu s prijateljima i obitelji, ćete biti naoružani prave informacije u slučaju ponovnog gubitka.

Oporavak sobe

Aktiviranje sim kartice

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: