Kako staviti novac na KIVI-novčanik

Elektronički novac zauzimaju čvrste pozicije u našem životu. Uz njihovu pomoć možete platiti račun ili kupi. Ako ne znate kako da protivnika baciti novac na KIVI-novčanik, odgovore možete pronaći u nastavku. Saznajte više o nekim načinima za punjenje e-novčanik, od kojih možete odabrati najprikladnije.

Značajke napuniti QIWI

Terminal QIWI

To je zgodan resurs e-valute za provedbu različitih ciljeva. Prihranjivanje se obavlja lako i brzo. Najveća prednost je širok spektar mogućnosti napraviti financije u novčanik, što omogućava svim korisnicima da pronađu način da sebi po ukusu. Kako brzo staviti novac na KIVI-novčanik? Može se napuniti preko bankovne kartice, terminal, telefon ili prevesti s druge elektroničkog novca na bilo koji način provodi se u dva računa!

Kako napuniti KIVI-novčanik preko terminala

Važno je znati kako napuniti KIVI-novčanik bez provizije, da se ne plati viška. Terminal ne uzima kamate sa računa prilikom prijevoda. U terminalu je potrebno, u odjeljku «Plaćanje» odaberite «Elektronički novac ili E-trgovina», kliknuti na ikonu za novčanik. Dalje, prema uputama terminala, potrebno je upisati njegov broj ili telefon (mobilni), nakon toga napraviti novčanice.

Kako prebaciti novac s telefona na KIVI-novčanik

Muškarac provodi operacije na telefonu

Jedna od opcija za punjenje – prevesti s mobilnog telefona. Sve se obavlja jednostavno: potrebno je otvoriti službene web stranice, залогиниться. U rubrici «Napuniti» odaberite «on-Line». Među svim odlučite za račun mobilnog, popis operatora ostani na svom. Važno je zapamtiti da za ovu operaciju usluge uzima proviziju od 5 do 10%. U MTS, na primjer – 9,9%, dok je najkraći put – 7,95%. U okviru «prijenos između računa» potrebno je unijeti željeni iznos, a zatim kliknuti na gumb «Promijeni». SMS će doći lozinku za vježbe prevođenja. Nakon unosa koda sredstva переведутся.

Kako staviti novac na KIVI-novčanik na druge načine

Kad se ide do terminala daleko, a na telefon se ne ostaje novca, postoje i druge mogućnosti kako staviti novac na KIVI-novčanik. Svi oni su jednostavni: na ekranu je potrebno unijeti broj od jedanaest znamenki i iznos, slijedite upute, a zatim se radovati готовому rezultat. Ispod možete saznati detalje, pomoću kojeg uređaja možete popuniti elektronički novčanici bez nepotrebnih problema i troškova.

Izbor akcija u meni

Kroz Sberbank online

Kako napuniti KIVI-novčanik preko Sberbank online? Postupak nije teško:

  • Kao i u drugim slučajevima, potrebno je izabrati među «Plaćanje usluga» nas zanima.
  • U prozoru za unos broja (telefon. novčanik), iznos procijeniti koliki je postotak ublažava Štednja za prijevod.
  • Pritisnuti «Prenesi». Iznos dolazi odmah nakon toga može se izračunati elektroničkim sredstvima.

Kroz salone, urede partnera

U slučaju pitanja ostaju tijekom prevođenja, financija, možete se obratiti direktno u saloni komunikacije: zaposlenici ne samo da će vam pomoći prevesti željeni iznos, ali i проинформируют na sva teškoća. Popis svih predmeta prijem novčanih sredstava nalazi se na službenim web stranicama. Kada pristupate savjetnik treba znati broj novčanika ili telefona, recite mu dati doznačena sredstva.

S bankovnom karticom

QIWI novčanik

Jednostavne i praktične načine da napunite: koristiti terminal, internet stranicama banke i službene stranice. U prva dva slučaja potrebno je odabrati uslugu «Nadopunjavanje Kivi novčanik» i slijedite upute da unesete broj, iznos, potvrdite operaciju:

  1. Napuniti KIVI-novčanik sa bankovne kartice neće biti teško, međutim, neke banke skinu kamate za obavljanje ove funkcije, treba pažljivo proučiti uvjete financijske transakcije.
  2. Ako ste se odlučili koristiti službene stranice QIWI, tada je potrebno povezati kartu. Važno je da je to moguće samo s karticom Visa i Mastercard. Najprije je potrebno zaustaviti, odabirom opcije «Registracija kartice». Zatim u prozoru koji se otvori treba napomenuti banku i upisati podatke o bankovnom karticom. Sustav će provjeriti da li je, ne želiš li ukrasti tuđe financije i podrže za kriminalni aktivnosti. Za ovog testa će biti zaključana mali iznos novca. Čim korisnik nazvati taj iznos (informacije mogu se saznati na besplatni telefon), karta привяжется.

Transferi preko «Kontakt», «Vođa» i ostale

Napuniti e-novac, koristite sustavima Contact, VOĐA, ili sličnim. Prvo treba da unesete broj telefona, na njemu mora biti priložen Visa QIWI Novčanik. Nakon toga je potrebno odrediti iznos i platiti ga. Ovaj postupak ne komplicira se dodatni, sve se poklapa s drugim opcijama, mijenja se samo način za raspoređivanje pojačanja. U ruskim uredima nema provizije, a u stranim ona iznosi 0,5%.

S e-novčanika platnih sustava ili topline

Izvršiti uplatu od takvih elektroničkih novčanika, kao Webmoney, izravno na QIWI nije moguće. Može se koristiti novčanim обменниками, koji je postavio dobar cijena za njihovu pomoć, ili malo komplicirati zadatak i dodati još jedan element u shemi: na primjer, prvo baci iznos na telefon, a onda na novčanik. Veliki plus je činjenica da napunite telefon sa webmoney – proces bez provizije.

Videotutorial: kako staviti novac na KIVI

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: