Kako spojiti turbo gumb na Мегафоне

Operator mobilne telefonije Megafon pruža udoban tarife koje korisnicima omogućuju da odaberete optimalno za novcu način obavljati pozive, pisati sms i mmc, surfati internetom putem pametnog telefona. Mnogi ljudi povezuju pakete za internet veze i primaju dnevni promet, koji se može koristiti i tijekom dana. Ako se to završava, postoji rješenje: koristite turbo opciju. Funkcija će proširiti mogućnost internetske veze. Onda se postavlja pitanje: kako povezati turbo gumb na Мегафоне? O tome u detalje pročitajte dalje.

Što je turbo-način Megafon

Društvenih mreža, pretraživači, servisi za pohranu videa – sve to je samo mali dio web-lokacija koje su zanimljive trenutačnim korisnicima interneta. Mnogi vlasnici pametnih telefona aktiviraju udoban cijene, dopuštajući za naknadu ići na web stranice ili se povezati na internet preko mobilne aplikacije. Obično, Megafon vam dnevni promet – to je količina informacija u megabajta ili gigabajta, koje osoba može dobiti koristeći internet vezu. Kada se količina završava, potrebno je znati kako se spojiti na odličnoj turbo gumb na Мегафоне.

Ispitivanje turbo režim od Megafon

Što je turbo-način? To je mogućnost da i dalje koristite internet vezu, ako je završio promet. Kad je spojen gumb turbo, na račun korisnika operatora Megafon šalje broj megabajta ili gigabajta, propisane tarifom na dan. Istovremeno, brzina veze se ne smanjuje, osoba može nastaviti koristiti internet na ugodan okoliš. Ova usluga ne važi za sve tarife, posebno je pogodan kako paketima za spajanje na world wide webu:

  • Internet je «XS». Daje 100 Mb u dan internet.
  • «Internet na dan».
  • «Megabita».
  • «СуперМикс».
  • «Mix».
  • «Neograničen internet za telefon, Mini». 50 mb internet veza dnevno.
  • «Neograničen internet za svoj telefon Maxi». 100 mb podataka unutar 24 sata.
  • «Neograničen internet za svoj telefon u Rusiji». 50 mb svakih dvadeset četiri sata.

Aktiviranjem usluge turbo dugme, osoba će biti u mogućnosti da biste dobili 100 ili pedeset megabajta u zavisnosti od internet paketa. U trenutku veze pozivatelju će ažurirani promet, kako će ispasti uživati do kraja dana. Nakon završetka ovih dana usluga prestaje i njegova morati spojiti ponovno. Za korisnike drugih mreža ima takve mogućnosti aktivacije: turbo gumb 2 GB, turbo gumb 500 Mb. Na Мегафоне isti postoji mogućnost korištenja još jednu najpovoljniju uslugu «Продли brzinu», da se jedan ili pet gigabajta.

Turbo dugme od Megafon ne djeluje u svim ruskim područjima. Koristiti uslugu mogu stanovnici Južnog, Volga, Ural, na sjevernom Kavkazu, sjeverozapadnoj regiji. Također, usluga je dostupna za Središnjem terenu, bez Moskvu i područje. Stanovnici Sibira i dalekog istoka županije, nemaju priliku da se uključi turbo, mogu koristiti paket «Продли brzina». O tome kako produžiti promet na Мегафоне, detalje pročitajte dalje.

Kako produžiti prometa putem USSD-upita

Pretplatnik je nastavio turbo-način Megafon preko USSD zahtjev

Ako imate završava promet, možete ga testirati ravnotežu, koristite naredbu *558#. Nakon unosa koda, morate kliknuti poziv. U slučaju kada dnevnu količinu megabajta dolazi do kraja, pretplatnik će biti u mogućnosti povezati turbo mode koji će omogućiti da se dobije broj mb (100 ili 50), što odgovara vašim internet paketa. Za to je potrebno unijeti *527*99#, a zatim na тачскрине ili tipkovnici provesti sam poziv. Nakon vrlo brzo (par minuta) će biti terećen novac, a promet se ažurira. To je najlakši način za produženje interneta na dan.

Načini spojiti turbo gumb na Мегафоне

Provesti aktivaciju turbo-opcije pretplatnik može ne samo putem USSD-upita, ali i nekoliko drugih udoban način. Za korisnike mreže postoji mogućnost poslati sms za spajanje ili kupiti opciju nadzorne na službenim web stranicama tvrtke. Turbo tipka za 100 ili pedeset megabajta uključuje se odmah, da će se odmah vratiti internet-veza. Kako aktivirati uslugu dvije jednostavne metode, pročitajte u nastavku.

Putem sms

Da biste iskoristili opciju putem sms-a, upišite u polje poruke na broj 99, pošaljite ga na broj 0500992. Nakon male količine vremena turbo gumb treba aktivirati. Poželjno izaći i opet otići na svjetsku patina, da funkcija uključila. Ako čekate više od deset minuta, a promet je ostao nepromijenjen (provjerite putem USSD zahtjev), morate kontaktirati tvrtku. To može biti zbog nedostatka novca na računu ili tehnički neispravno mreže. Operatori Megafon će vam pomoći riješiti problem i pronaći rješenje.

Nadzorne

Osobni ured pozivatelja Megafon

Korisnik mreže Megafon može vratiti internet-vezu putem турбокнопки, ako ide na službene web stranice tvrtke. U gornjem desnom kutu nalazi se link na «nadzorna ploča», morate kliknuti na nju. Pojavit će se novi prozor gdje trebate unijeti svoj broj telefona i lozinku. Ako posljednji je izgubljena, potrebno je poslati USSD zahtjev: upisati na tipkovnici *105*00# i pritisnite poziv. U sms-poruci će doći lozinku koji želite snimiti u dnu liniju. Nakon toga otvorit će se «nadzorna ploča», u odjeljku usluge pretplatnik će uspjeti aktivirati turbo mod.

Koliko košta aktivirati turbo gumb na Мегафоне

Vrijednost funkcije za većinu područja, spojen na Megafon, iznosi petnaest rubalja, koje nakon aktiviranja спишутся s osobnog pretplatničkog računa. Ova brojka vrijedi za Sjevero-Zapadne, Centralne, na sjevernom Kavkazu, Južne regije. Za korisnike mreže na Uralu i Volga cijena za uslugu je različita i iznosi deset rubalja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: