Kako spojiti mobitel banka

U naše doba potpune informatizacije već nikoga ne čudi se pojavljuju nove usluge i usluge. Funkcija mobilni banka tu nije prva godina. Pokazala se kao vrlo zgodan servis rezoluciju preko mobilne komunikacije na daljinu kontrolirati i upravljati svojim računom u banci, provoditi financijske radnje. Ako još ne koristite ovu uslugu, pokušati dati ne samo, kako se spojiti na mobilni banke, ali i za što je to dobro, kako ga koristiti u budućnosti.

Načini povezivanja mobilnog banke

Spajanjem uslugu bankarstva, vi ćete dobiti pristup informacijama o svakom prometu sredstava na kartici. Ovo je vrlo zgodan i jednostavan usluga omogućuje vam uštedjeti vrijeme, ne prisustvuju podružnica banke za svaku prigodu, uvijek biti svjestan, koje financijske transakcije odvijaju na vašem bankovnom računu. Povezivanje je moguće na više načina: putem telefona, računala ili putem bankomata ili terminal. Odaberite vam najviše odgovara za sebe način, a kako se oni razlikuju između sebe – o tome malo više.

Putem računala

Spajanje usluge na web stranici Štedionice

Računalno povezivanje usluga mobilnog banke je moguće samo u uredu jednog od financijskih institucija. Službenik banke s pomoću računalnog programa moći će se spojiti na vaše ime uslugu mobilnog bankarstva, ako vi imate uz sebe potrebne dokumente, osobne isprave, plastičnu bankovne kartice i telefon. Ispunjavanjem u priopćenju putovnicu podataka, to treba reći o uvjetima veze, pravila korištenja i cijenama koje vrijede i u tom trenutku.

Putem telefona i sms

Povezivanje mobilnog banke na telefon će vam puno vremena, jer ne morate ići, ići, ići, stati u red. Znao odgovore na test pitanja, slobodno birajte sobe hotline 7495500-55-50 ili 8800-555-5550. Standardna pitanja koja vam mogu biti postavljena od:

 • Prezime, ime.
 • Reference.
 • Broj telefona.
 • Broj kartice banka.
 • Kada i gdje je postignut najnovija kupnja, plaćene karticom.
 • Tajna šifra potvrde.

Na bankomatu ili terminal

Mogućnosti povezivanja pomoću terminala

Veliki broj bankomata i terminala pruža mogućnost povezivanja putem ovih uređaja. Obratite pažnju da nisu svi uređaji podržavaju funkciju za spajanje na mobilni banke. Nakon što je izveden karticu, a vi ćete biti u mogućnosti spojiti na банкингу. Za to je potrebno:

 • Umetnuti karticu i unesete pin kod.
 • Na glavnoj stranici odaberite tipku «mobilni banke».
 • Kliknuti na «connect osnovnu karticu».
 • Odaberete tarifu «puni» ili «škrt».
 • Odrediti broj telefona.

Kako se spojiti na mobilnu uslugu različitim bankama

Uslugu telefonskog bankarstva pružaju nekoliko glavnih banaka u Rusiji. Povezuje se na sličnoj osnovi. Izaberite prikladan način za vas i početi uživati u ovom modernom uslugu. Udobnost, uštedu vremena i dostupne informacije o svakom pokretu sredstava na kartici – ovi pozitivni aspekti korištenja mobilnog banke privlače sve više kupaca. Kako se vrši povezivanje telefonske usluge u različitim bankama u Rusiji? Neka na tom pitanju nešto više.

Sberbank

Ogranak Sberbank Rusije

Najpopularniji banka Rusije – Sberbank, imao najveći broj poslovnica. U bilo kojoj grani, popunjavanjem izjave i dajući putovnicu ili neku drugu osobnu ispravu, možete se povezati besprijekornu uslugu koja će voditi kontrolu nad stanjem, operacijama, совершаемыми s karticom u roku od nekoliko sati. Povijest kretanja vozila možete saznati slanjem prijave. Kao što je gore navedeno, možete sami spojiti uslugu putem telefona, pozivom na telefonsku liniju ili tako što je kroz terminal (atm), koji podržava ovu funkciju.

ВТБ24

Ured ВТБ24

ВТБ24 pruža svojim korisnicima pravo uživati u svim prednostima mobilnog banke biti u mogućnosti upravljati financijskim sredstvima na kartici, plaćanje roba i usluga, obavljanje transfera novca. Kada preuzmete u telefon app ВТБ24 u specijaliziranim trgovini, idite do najbliže banke, gdje dajte putovnicu operatera i napišite odgovarajući program. Da подключат uslugu telefonskog održavanja financijskog poslovanja bankarske kartice.

Zaposlenik ureda banke подключит vaš broj telefona na zajednički sustav bankarstva, će vam dati odgovarajuću karticu, koja sadrži 112 kodova za prijavu. Prvi i posljednji kodovi potrebni za registraciju tablicu s kodovima u svoj mobilni banci. Drugima možete koristiti za obavljanje financijskih transakcija s obzirom da svaki kod se upotrebljava samo jednom. Navodeći sve predložene kombinacije, u poslovnicu banke ВТБ24, vi ste u mogućnosti dobiti novu karticu sa kodovima.

Banka Moskve

Podružnica Banke Moskve

Da se registrirate za uslugu u Banci u Moskvi, treba imati u ovoj financijskoj instituciji račun, kreditne ili kartice i u bilo koji ogranak reći svoj broj telefona. Da biste započeli, postavite na telefonu program «mobilni banke». Kada se program pokrene, kliknite na «Prijava». Unesite podatke (broj kartice, ugovora na kredit) i unesite svoju adresu e-pošte, gdje vam da redovito šalju post-operativne provjere.

Kada se potvrdi suglasnost s Uvjetima usluge klijentima, na telefon dođe sms sa kodom za aktivaciju odabrane funkcije. Vi samo će doći do pet znamenki lozinku. Kako bi izbjegao sudar s prevare, preporučuje se za lozinke dobije složeniji digitalni kombinacije, ne koristeći kao 11111, 12345, 67890 ili 00000.

Alfa banka

Ured Alfa Banka

Alfa banka često opravdava svoje ime i u sferi instalacije mobilnih usluga za klijente su bili među prvima. «Alfa-kreće» – jednostavan i pouzdan program. Kako bi u vašem telefonu pojavila aplikacija za praćenje kretanja financija, morate biti klijent Alfa banke. Preuzmite i instalirajte program «Alfa-kreće», gdje možete pronaći detaljne upute za korištenje mobilnog bankarstva. Od znatiželjnih ova informacija je zatvorena, što još jednom dokazuje sigurnost vaših sredstava u Alfa banci.

Troškovi održavanja i cijene: štedljiv i puni

Budući da više popularan banka je Štednja, vrijedi ga razmotriti tarifnih paketa i troškove održavanja telefonske aplikacije. Kako spojiti mobitel banka, vi ste već upoznati, ostaje samo da odaberete odgovarajući za vas zbivati.

 • Štedljiv. Mjesečna naknada se ne naplaćuje. Za pružanje informacija o svakom zahtjev će nastupiti određeni iznos, jer uslugu mogućnosti su ograničene i obavljaju samo standardne operacije.
 • Kompletna. Mjesečno plaćanje za uslugu. Sve poruke u obliku sms će doći na besplatni telefon.
Usluga Štedljiv Puni
Obavijesti o aktivnostima na račun:

Prva 2 mjeseca

na karticama MasterCard Gold, Visa Gold

na karticama Visa Classic, MasterCard Standard

na karticama Maestro, Visa Electron,

Usluga ne Besplatno

Besplatno

60 hrk

30 hrk

Pružanje informacija o pristupačnom limitu 3 rublje Besplatno
Pružanje izvatka po računu 15 hrk Besplatno
Blokiranje kartice na zahtjev Besplatno Besplatno
Povezivanje/deaktivacija usluge Mobilni banka Besplatno Besplatno

Povezivanje kartice, Štednja na mobilni jar

Za dobivanje usluga morate imati debitnu karticu, već je povezan s uslugama «Sberbank online» i «Mobilni banke». Uzmi sa sobom putovnicu i idite u kafe najbliže podružnice Štedionice, kojih u Rusiji ima veliki broj. Operater će vam pomoći da ispunite zahtjev statični uzorak i подключит uslugu, aktivacija kojoj se maksimalno tri dana, ali to se često događa u prvih nekoliko sati.

Ljudima koji su upoznati s radom terminala self-service, povoljno će spojiti mobitel banka samostalno. Za praktičnost plaćanja za korištenje usluge, valja povezati funkciju «Štednja автоплатеж». Nadopunjavanje telefona će biti automatski po parametrima koje određuje sam klijent, u određenom vremenskom intervalu na odabrani iznos.

Kako otključati uslugu mobilni banke

Čovjek plaća cijenu u banci

Ako je usluga bila zaključana zbog nedovoljnog broja vozila otključavanje se vrši automatski, čim je na računu ide željeni iznos. Sms-poruke će vas obavijestiti o otključavanje. Kada zaključavanje provodi se na inicijativu vlasnika kartice, oslobodili, mogu, ako su poslati sa telefona na broj 900 poruku «otključavanje usluga….», gdje su umjesto bodova kladili posljednja četiri broja vaše kartice.

Kao da se odrekne usluga

Kada klijent banke radije idi na uslugu Internet bankarstvo, on ima smisla odustati od «Mobilnog banke». Za ovaj klijent mora napisati izjavu u kojoj se navodi razlog odbijanja usluge, sa potpisom i datumom. U poslovnicu banke osim izjave trebati putovnicu, plastična kartica, ugovor o uređenju kartice. Imajte na umu da trebate posjetiti samo ono ogranak, gdje подписывался ugovor. Nakon unosa podataka u računalni sustav zaposlenika banke, u roku od tri dana na vaš telefon bi trebao doći sms — poruka o onemogućavanju usluga.

Video uputstvo za povezivanje usluga Štedionice

Detaljne video upute pomoći će korisnicima plastične kartice shvatiti kako spojiti mobitel banka. U predloženom pravilu video fazama sadrži informacije o svakom koraku koji treba da izvrši kupac. Upoznao s detaljima različitih vrsta povezivanja s mobilnim banci, vi ćete biti u mogućnosti odlučiti za sebe na način koji je više pogodan i prikladan je posebno za vas. U slučaju bilo kakvih pitanja, obratite se na bilo koju Štedionice, gdje osoblje rado će vas pitati kako se spojiti na mobilni banke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: