Kako se spojiti na internet na Мегафоне

Veliki dio svjetske populacije uživa u pametne telefone ili планшетами, glavna zasluga koje je izlaz u svijet virtualne mreže. No, glavni je zadatak operatora je u бесперебойном pružiti svojim klijentima pristup ovoj usluzi. Mnogo je korisnik često zainteresiran pitanje, kako se spojiti na Internet na Мегафоне. Ova tema je vrlo aktualna, jer svi žele biti u toku događaja, nije manji od današnjeg ritma života. Ova opcija je neophodna, tako da gledate dalje, kako ga instalirati na vašem uređaju.

Kako se spojiti na profitabilan Internet na Мегафоне

Prije nego što ga spojite na internet na svom девайсе, važno je saznati što konkurentne cijene osigurava tvrtka Megafon za svoje pretplatnike. U suprotnom riskirate koristiti opciju po visokim cijenama. Na primjer, mnogi mobilni operatori тарифицируют uslugu помегабайтно, i to ide dosta skupo: od 7 hrk/MB. Međutim, ovaj plan nastala je davno i ona nije na snazi, jer potrebe rastu zajedno s prometom, a to čini uslugu sve više dostupna. Za rješavanje zadatka djeluju internet paketa Megafon. Upoznajte se s njima i dalje.

Neograničen mobilni diljem Rusije

Internet-modem od Megafon

Ako spojite neograničeno plan «Internet Rusije», onda ćete izaći na globalnu mrežu, ne plaćaju prometa kao kod kuće, tako i tijekom putovanja po cijeloj zemlji. Međutim, ne može se reći da ovu uslugu uživa cijela Rusija Megafon internet ne radi za pojedine regije. To su: Таймырский rub, Krim, Магаданский okrug, Kamčatski, Чукотка, Yakutia, Сахалинский regija i grad Luke, a cijena korištenja iznosi od 5 do 10 eura na dan (u zavisnosti od toga koji plan je koristite).

Povezivanje na noć

Ako ne koristite svaki dan globalnom mrežom, zašto onda vam potrošiti dodatni novac na ravnotežu kartica za neiskorišteni MB? Tvrtka Megafon je pružio mogućnost svojim korisnicima da koristi ovu uslugu, ako je potrebno, povezivanje mreža na dan. Zove takva mogućnost «Продли brzinu», to vam omogućuje da koristite 80 MB prometa s maksimalnom brzinom od samo 19 eura. Povezivanje je moguće putem slanja sms poruke sa jedinicom u tekstu na broj 000105906. Druga je opcija nazovite na mobilni kombinaciju: *925*3# plus tipka za poziv.

Najjeftinije na mjesec

Čovjek povezuje na internet Мегафоне na telefonu

Možda ne koristite uslugu za povezivanje na virtualne mreže u najvećoj mjeri, i platiti puno novaca za to nisu spremni, pa razmislite paket «Internet XS». Ovdje je dostupan dovoljnu količinu prometa za jedan dan (70 MB), kako bi vi mogli mirno pogledati mail, obaviti minimalni opseg rada, slavi na društvenim mrežama, čitati vijesti, pronaći informacije u virtualnom prostoru. Svake večeri Megafon naplaćuje se 7. ako koristite drugi mjesec, a kada se prvi put povežete plaćate 190 hrk i koristite uslugu 30 dana.

Na модеме Megafon

Ako vas zanima internet za laptop ili računalo, pomoću usb modem 3G 4G ili od Megafon. On djeluje sa brzinom do 100 Mb/sec., ali za to je potrebno spojiti tarifnoj. Fleksibilan sustav planova, koje tvrtka nudi svojim kupcima osigurava povoljne uvjete, a ovisno o potrebama korisnika, podijeljen na grupe: «Internet na mjesec», «Internet na dan.» Prva skupina uključuje funkcije sa oznakama: S, M, L, XL. Druga grupa uključuje paketa: «Internet 24» i «Internet PRO 24».

Uvjeti za prvu grupu što ćete vidjeti u nastavku, a za drugi djeluju sljedeće aranžmane:

 • Paket s ocjenom 24 će koštati 24 hrk/dan. Brzina prijenosa podataka, koji će se dogoditi preko 3G mreže do 3 Mbit/sekundi. Volumen prometa možete dobiti u iznosu od 200 MB.
 • Paket 24 PRO će odgovarati onima koji žele više naprednih mogućnosti. Stoga je vrijedno 150 kuna. na noć, ima brzinu od 5 Mbps/sekundi sa kapacitetom od 1,5 GB prometa.

Koji tarifu odabrati

Vrlo je važno razumjeti sve ponude koje daje svojim pretplatnicima mobilnih operatera, a onda misliti kako se spojiti na Internet na Мегафоне. Uvijek исходите od svojih potreba i mogućnosti. Za dobivanje cjelovite informacije, vi ćete biti u mogućnosti procijeniti isplati li se priključiti jednu ili drugu opciju na svom девайсу. Ispod ćete naći detaljan opis paketa, koji nudi svojim klijentima operator za isplativost korištenja virtualne mreže.

All inclusive S

Da bi imati malo više mogućnosti, priključite «Internet S» – a ne samo da ćete koristiti pošte i komunicirati putem društvenih mreža, ali još uploadati slike za pregled, slušati vaše omiljene pjesme na web stranici, pretraživanje i pronaći sve što vam je potrebno u tražilicama. Za te prilike raspolaganju vam je 3 GB prometa mjesečno, bez ograničenja brzine, a platiti za to zadovoljstvo potrebno je samo 350 kuna. mjesečne naknade svakih 30 dana.

Naknada za internet Megafon

S obzirom zbivati S «All inclusive», obavezno saznajte tvrtka, kao Megafon Internet 150 rubalja mjesečno spojiti. Ova opcija je vrlo popularan zahvaljujući tim mogućnostima:

 • vi ćete dobiti 350 minuta za pozive u cijeloj zemlji;
 • besplatne 100 SMS-a i MMS-a na bilo koji kućni broj županije;
 • u paket je uključeno 1 GB безлимитным usluge izlazak na globalnu mrežu (kada исчерпаете ovaj prag, brzina pada na 64 kbit/sec.);
 • dobiti priliku nazvati na druge oblasti, plaćati svake minute razgovora po 10 kuna.;
 • SMS poruke poslane izvan matične županije, koštati od 2,9 hrk, a MMS – a- 6.;
 • slanjem SMS inozemstvu, platiti ćete za 5., a za MMS – a- 10.

Tarifa XL za 3G i 4G

Ako koristite modem Megafon vam odgovarati paket «Internet XL» vrijednošću 1290., za svaki mjesec. Evo, tvrtka stvara neograničene mogućnosti za svoje pretplatnike i daje 40 GB prometa za 20 radnog vremena dana i noći. Zbog takve opcije su vam dostupne sve osnovne mogućnosti, koje se pružaju u drugim serijama i složenije operacije u globalnoj mreži: učitavanje i skidanje bilo kakvih datoteka, slušanje glazbe, gledanje filmova online u visokoj kvaliteti, davanje daleko Wi-Fi na druge juha, kupovati u virtualnim trgovinama.

Tarifa XS 5 hrk na dan

Tarifa Megafon za nl interneta

Mnogi korisnici mobilnih komunikacija često se pitaju: kako spojiti neograničen Internet na Мегафоне da je to jeftino i povoljno istovremeno? Rješenje za takav zadatak je postao zbivati XS 5 kuna. u dan. Ova opcija se odnosi na samome дешевому opciju sve pod uvjetom mogućnosti za izlazak na globalnu mrežu, koja uživa u širokim potražnje među pretplatnicima mreže tvrtke. Međutim, ovdje ima mnogo nedostataka, među kojima je niska stopa (64 kb/sec.) i ograničene mogućnosti korištenja virtualnih resursa.

Opcije L

Tako, tko želi imati više mogućnosti, ali nije spreman da se stavi za to ogroman novac, nudi se opcija za klasifikaciju L. Ovdje možete dijeliti svoje datoteke s prijateljima, gledati filmove u невысоком kao i slušati svoje omiljene pjesme online, dati resurs putem Wi-Fi drugih uređaja i uživati u osnovnim mogućnostima, koji su u drugim paketima. Promet u takvim opcijama je 36 GB uz mjesečnu pay-890 eura. Ograničenja brzine ne.

Kako ću znati koji je spojen na Internet

Prije nego se zanima, kako se spojiti na Internet je koristan u Мегафоне, saznajte koja je opcija imate aktiviran uz tarifni plan za mobilne komunikacije. Za to postoji nekoliko načina, temeljito se upoznati s kojima ćete moći dalje:

Djevojka naučila spojen na internet Мегафоне

 • Obratite se svojem mrežnom call-center. Nazovite besplatni broj s vašeg mobilnog 0505. Ovdje ćete čuti sekretarica koja govori u detalje, što je potrebno učiniti za pregled popisa dostupnih usluga, utjelovljena po svojim brojem.
 • Nazovite s telefona jednostavna kombinacija *105*11# plus tipka za poziv. U odgovor na to vam dođe poruka s informacijama o svim povezanim opcijama do vaše sobe.
 • Još jedan način za dobiti poruku sa listom aktivnih opcija na mobilnom – poslati i druge USSD naredba *105*559# i tipka za poziv ili nazvati besplatno na 0500559.
 • Najpouzdaniji opcija provjeriti što je usluga radi na vašem telefonu – koristiti osobni ured na službenim web stranicama tvrtke. To će vam pomoći dodatna usluga «Usluge-Vodič», koji je dostupan besplatno. Zahvaljujući ovom praktičnom funkcije ne samo da ćete vidjeti sve priključene pretplate, ali i saznati najnovije, najbolje ponude, koliko koštaju, i odmah aktivirati ili isključiti na svom девайсе. Dodatno ćete dobiti mogućnost aktivirati jednu ili drugu uslugu, zaobilazeći poteškoće koje mogu nastati u roamingu. Usput saznajte sljedeća pitanja: kako na Megafon promet interneta spojiti, što je «Internet m Megafon», ili kako se spojiti na Internet Megafon na tabletu.

Video: kako se spojiti na Internet na Megafon

Upoznati sa svim gore navedene informacije, možda neka pitanja i dalje izvanredan. Da biste saznali kako se spojiti na Internet na svom Мегафоне, pogledajte dva videa koji su priključeni u nastavku. Ovdje ćete se upoznati s načinom na koji možete postaviti internet na telefonu, a još naučiti pravila samostalno povezivanje džep usmjerivač. Ove informacije će vam pomoći da brže riješiti s prepusteni mogućnostima mobilnog operatera i odmah ih koristiti.

Postavke za Internet na telefonu

Kao samostalno spojiti džepni ruter

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: