Kako se osuši traperice brzo

Kada postoji samo jedan par hlača, i замаралась, postavlja se pitanje kako brzo se suši traperice nakon pranja. Postoji nekoliko zaista učinkovitih načina kako riješiti ovaj problem. Saznajte kako brzo osušiti odjeću, a ne gubiti vrijeme na čekanju. Više nećete imati problema s mokre odjeće.

Kako brzo se suši traperice nakon strojno pranje

Mokra hlače

Ako je život pronalaženju iznenađenje, treba hitno otići čiste stvari ne postoji, a omiljene traperice još uvijek mokra, – treba smisliti kako da se osuši traperice brzo. Što je najvažnije – pronaći kvalitetan izvor topline, na primjer, bateriju i čekati. Međutim, gubiti vrijeme, dok vlaga izlazi iz джинсовых hlače, to nije uvijek moguće. Možete koristiti jedan trik: trebati stroj za pranje rublja i puno suhih ručnika. Najbolje je uključiti način sušenja, a ako ga nema – staviti mokre hlače zajedno s ručnicima u bubanj i uključili način centrifugiranja. Postoji još nekoliko uvjeta za sušenje kod kuće.

Sušilo za kosu

Za rješavanje zadataka savršen potrošačke agregat za kosu. Potrebno je pažljivo izvršiti na topli zrak nad mokrim mjestima. Međutim, ovaj proces može potrajati sat ili više, ako je hlače mokra prenese, a ne malo vlažan. Najbolje je koristiti sušilo za male dijelove stvari, a ne pokušati osušiti sve hlače. Ovaj proces je vrlo naporan, umorni tijekom takve sušenje je vrlo jednostavno, vremena i energije troši puno.

Željezo

Prva ideja je, kako se osuši traperice brzo, – koristiti glačalo. To je vrlo učinkovit način, međutim, trebate znati nekoliko mogućnosti. Tako da ne pokvari stvar, potrebno je onemogućiti par i ne bi uređaj maksimalno vruće. U suprotnom, hlače mogu ostati bijele trake koje pokvariti первозданный pogled omiljene hlače. Para može uništiti odjeću.

Djevojka maženja

Uz pomoć pećnice

Ako objesiti traperice oko puhački ormara i uključiti ga možete brzo osušiti odjeću. Važno je povremeno okretanje stvar, da je ona ravnomjerno je presušio s obje strane. Ponekad ljudi vole držati traperice pravo na дверце puhački kabineta. Međutim, to je ispunjen onim što je omiljena stvar пропахнет nedavno приготовленными pite ili mesom na francuskom, miris koji je ostao na staklu. U ovoj situaciji je potrebno pažljivo pratiti proces, jer odjeća može se zapaliti, a onda se dogodi strašna požar.

Kako brzo se suši hlače nakon što ručno pranje

Mikrovalna pećnica

Postoji mogućnost, kako brzo se suši stvar, ako je male veličine. To treba okrenuti, staviti u микроволновку i omogućiti maksimalnu funkciju grijanja. Treba pažljivo pratiti proces, što se nije dogodilo u slučaju više sile). Način ne odgovara za guste tkanine, tako da je najbolje hlače pažljivo отжимать, свертывая traperice u svežanj, i bi tako, kako je napisano u opisu gore. Kada razumnom pristupu shvatiti kako se osuši traperice kuće brzo, lako.

Video: kako osušiti traperice za 10 minuta

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: