Kako provjeriti stanje na MTS

Mobilni telefoni polako pretvaraju u neophodan atribut: ljudi ne žele dio njih nikada. Ako ne prati stanje računa može se izgubiti u kontaktu sa svojim prijateljima ili pristup internetu u najgorem mogućem trenutku. Kada minusu na računu operator čini zaključavanje. Ako ste klijent mreže «Mobilni Телесистемы», saznajte kako izgleda bilanca MTS i kontrolirati ga.

Kako naučiti ravnotežu MTS na telefonu

Osoba sa smartphone

Iskorištavanjem mobilnog aparata, kupac plaća novac za razgovore, slanje poruka, povezivanje na internet, korištenje tarifne komunikacije. Gotovo svaka funkcija gadget troši sredstva nakon aktivacije sim kartice. Postoji nekoliko opcija kako saznati stanje na MTS. Oni su potpuno besplatno u svim regijama Rusije. Provjera preostalog novca se vrši istim načina za sve mobilne uređaje: telefone, tablete, айпадов.

USSD zahtjev za MTS

Ako ne znate kako provjeriti stanje na MTS, iskoristite najviše jednostavan i popularan način – birajte USSD naredba *100# i pritisnite tipku za poziv. Nakon kratkog vremena, na zaslonu će se prikazati ostatak financijskog stanja računa. Nakon što je pristup tim informacijama, lako ćete kontrolirati troši sredstva. Poslati upit se može bezbroj puta za jedan dan.

Putem sms

Odgovor operatora

Pitati osobni račun, možete putem SMS poruke na kratki broj 111. Za to je potrebno napisati poruku sa tekstom: «11» i poslati je na navedeni broj telefona. Takav način se lako pamti – bilo kombinacije jedinica. Kao odgovor, servis će vam poslati poruku sa informacijama o tome kakav je saldo vaš osobni račun. Koristeći ovu uslugu redovito možete pratiti koliko je potrošiti novac na tjedan ili mjesec dana.

Mobilni pomoćnik MTS

Ako niste sigurni kako provjeriti račun na MTS, nazovite «Mobile assistant». Moram da pozovem na 111 i slušati upute operatora. Od glasovne poruke od vas će shvatiti, kako provjeriti stanje MTS na telefonu. Dodatno se uvijek mogu pozvati na 08-90 i razgovarati s operatorom, on će vam pomoći. Za doradu saldo na računu mogu trebati putovnice podatke.

Provjerite vaš račun u vašoj nadzornoj ploči

Osobni ured pretplatnika na mjestu

Prikaži novac koji je ostao online je moguće putem službene web stranice ili u aplikaciji za smartphone – «nadzorna ploča». Odmah nakon autorizacije u gornjem desnom kutu će biti zapisana informacija o dostupnosti sredstava. Ova opcija će vam pomoći da saznate stanje na računu modem s naplatom » MTS-povezivanje ili tablet s kojeg se ne može nazvati ili poslati poruku. Na stranicama možete pogledati i ostale informacije, primjerice, o bonus bodova.

Usluga ravnotežu pod kontrolom

Za kontrolu troškova na svaki poziv, možete povezati uslugu «Ravnotežu pod kontrolom» za nominalnu naknadu – 10 centi po danu. Nakon povezivanja na zaslonu telefona nakon svakog razgovora bit će высвечиваться poruku cijena od zadnje operacije i stanje na računu. Za postavljanje ove opcije treba upisati *152*3# ili ići na «nadzorna ploča».

MTS živi ravnotežu

Upozorenja o preostalim sredstvima nakon razgovora

Usluga «Uživo ravnotežu», kao i prethodna, obavještava korisnika o trošak zadnjeg poziva. Informacije možete dobiti u obliku glasovne poruke, SMS ili prikaz informacija na zaslonu uređaja. Cijena takve usluge – 42 denar za mjesec dana. Da biste uključili opciju, potrebno je napisati poruku sa tekstom «A» na 500, poziv na broj 500 ili nazvati *500*1#. U zavisnosti od odabranog načina povezivanja oblik tražene informacije će biti odgovarajući.

Kako saznati ravnoteže drugi pretplatnik MTS

Kao pretplatnika ovog operatora, može se kontrolirati sredstva u telefonu svojih prijatelja. Međutim pratiti drugom osobom potajno se to ne dogodi, potrebna je njegova suglasnost. Kako provjeriti stanje na MTS tuđeg telefona? Nakon povezivanja besplatne usluge «Balans druge osobe» (*111*2337#) potrebno je upisati kombinaciju brojeva: *140*broj pozivatelja bez osmice#. Na telefon će doći odgovarajuću poruku s potrebnim informacijama.

Video: informacije o stanju na MTS

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: