Kako promijeniti operatera bez mijenjanja broja

Mnogi žele poboljšati kvalitetu telefonske usluge razmišljaju o tome kako promijeniti operatera uz zadržavanje broja telefona. U tom slučaju svi poznanici i prijatelji će doći do pretplatnika po starim kontaktima, a da ne morate dodatno informirati ih. U zavisnosti od toga koji operater koristi se za komunikaciju i pružatelj usluga potreban u budućnosti, će se razlikovati i metode promjene njihove vrijednosti i rokovima. Uzeti u obzir ovu informaciju u više detalja.

Možete promijeniti operatera bez promjene broja

Promjena davatelja usluga mobitela na drugi, ostavljajući pri tome prethodno korištena samo skup brojeva, moguće. Takav postupak, iako je potrebno vrijeme, ali i nakon nje, svaki pretplatnik će imati željene postavke održavanja i stare kontakte. Različite mobilne usluga proces promjene proizvode na različite načine, ali u svim slučajevima, prvi korak će privući buduće tvrtke davatelja usluga da biste precizirali detalje.

Sim kartica različitih operatera

Preduvjet za promjenu operatora je otplata svih dugova pred njim. Za provedbu ovog postupka treba odnositi na stare tvrtke, vidjeti stanje računa pretplatnika. Dalje se isplati otići na novom operatoru, zaključiti sa njim ugovor o pružanju usluga, nakon čega će se izdati privremena SIM kartica. U sljedećem koraku, stari dobavljač pošalje informacije o broju drugog, a pretplatnik će dobiti prethodno korištena kontakt, koji je služio kod novog mobilnog operatera.

Svaki čovjek koji želi dobiti dobre i kvalitetne usluge u mobilnoj mreži, mora shvatiti da je on u svakom trenutku može promijeniti uslužnu tvrtku uz minimalne troškove, bez utjecaja sa vaše kombinacije brojeva za identifikaciju. To je zakonski potvrdio vodstvo Ruske Federacije kako bi se tržište mobitela premaz je transparentan i konkurentan.

Promjena operatera uz zadržavanje broja u različitim tvrtkama

Tvrtke obavljaju postupku prijenosa broja na različite načine. Ovaj proces davatelja mobilnih usluga čine uz veliki napor, jer se u takvoj tranziciji mora prenijeti veliku količinu informacija, a stari dobavljač pri tome gubi klijenta. U takvim uvjetima tvrtka prisiljeni održavati visoku kvalitetu usluga, smanjiti na minimum broj korisnika koji mijenjaju usluga mobilne komunikacije.

Promijeni operatora Tele2

Salon mobilnog operatera Tele2

 • Prije svega trebate kontaktirati korisničku podršku postojećeg operatora ili naći među kućne dokumenata ugovor o pružanju usluga, gdje je navedeno lice koje je izvršena registracija sobe. Promijeni dobavljača može biti samo onaj čovjek, koji je bio uređen ugovor. Kad promijenite podatke putovnicu, oni će morati obavijestiti operatora.
 • Погасите sve postojeće duga ispred starog mobilnog providera. Idealno, ako je stanje na računu će biti nula, ali je dozvoljeno i pozitivan
 • Obratite u bilo koji ured operatera Tele2 zaključiti novi ugovor o pružanju usluga. Ovdje klijent će biti izdana nova SIM kartica za privremenu uporabu, dok će se izvršiti proces prijenosa podataka.
 • Dan prije toga, kao što je mobilni usluga na staroj karti će se mijenjati, korisniku će doći obavijest. Dakle, u tom razdoblju vrijedi zasigurno SIM za dobivanje ukupnog volumena usluga.

Na MTS

Salon mobilne telefonije MTS

 • Za prelazak na MTS na uslugu MNP potrebno je otići u bilo koji ured tvrtke s удостоверяющими dokumente (original putovnice) i podacima o staroj sobi (koja je uređena na to ista osoba).
 • Definirani s naplatom na kojem će se servisirati iz novog providera, platite usluge za prijenos.
 • Dobiti privremenu SIM karticu, tako da je razdoblje prijenos podataka imati mogućnost i za primanje poziva. Na takve karte će doći poruke od MTS o statusu izvršenja zahtjeva, o procesu tranzicije na novu usluga.
 • Na privremenu SIM karticu ide informacije s naznakom točnog vremena i datuma, kada je potrebno preurediti kartice. Nakon toga, svi odnosi sa starim pružateljem usluga mobilne veze bit će prekinute i pretplatnik počinje usluga kompanije MTS.

U Мегафоне

Ured operatera mobilne telefonije Megafon

 • Tvrtka Megafon za praktičnost svojih pretplatnika stvorio on-line obrazac na web stranici (moscow.megafon.ru/mnp/). Nakon unosa podataka u nju, davatelj bežičnih usluga dobiva informacije o budućem klijentu, na isti su besplatno dostavlja potrebne SIM kartice i ugovora.
 • Prilikom ulaska u službene dokumente, kupac mora kod sebe imati važeću putovnicu ili punomoć za mogućnost upravljanja tudjim podacima.
 • U tom trenutku, kada stručnjaci Megafon donose ugovora, oni su na mjestu savjetovati o mogućim troškovima, pokupio maksimalno dobre mogućnosti pod zahtjevima klijenta. Ovdje se uzima plaćanje za prijenos broja iz jedne tvrtke u drugu.

Na Билайне

Ured operatora najkraći put

 • Tvrtka najkraći put pruža nekoliko opcija za migraciju sobe. U prvom slučaju potrebno je dogovoriti sastanak u uredu i doći do tamo, sa svim dokumentima za registraciju ugovora.
 • U drugoj varijanti svi materijali će biti donijeli курьерами najkraći put na kuće za klijenta. Tamo će sklapati ugovore na održavanje i pronaći najbolje cijene.
 • Prijenos broja je dopušteno samo savezni, ni gradski. Pri tome moguća ograničenja u obliku nedostupnost poziva i SMS.

Troškovi i vrijeme tranzicije

Vrijeme tranzicije iz jednog operatora prema drugom prilikom spremanja sobe mogu biti različiti, sve ovisi o željama i stanja informacija o klijentu koji se prevodi. Razdoblje čekanja može trajati od nekoliko sati do 6 mjeseci, ali u većini slučajeva tijekom 1-2 dana, ovaj prijenos se obavlja. Cijena nadogradnje je standard kod svih usluga mobilne telefonije (najkraći put, za MTS, Megafon, Tele2), ona iznosi 100 hrk, za jednu operaciju.

Ostale dodatne uplate mogu se preklapaju pojedinim tvrtkama za održavanje posebne tarifne planove, dobiti nove značajke i poboljšane mogućnosti komunikacije. Tijekom savjetovanja sa stručnjacima najkraći put, za MTS, Megafon ili Tele2 trebao pojasniti sve zanimljive trenutke i pitati, za koje će se prikupljati plaćanje. Ovdje je potrebno razjasniti vrijeme tranzicije, koja će vam trebati, jer su ti podaci će biti najviše vjerodostojni, jer se uzimaju u obzir specifičnosti klijenta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: