Kako produžiti na Билайне brzina

Većina tarifa Beeline za telefon ili modem ne pružaju potpuno neograničen internet. Rezultat nakon dostizanja graničnog prometa autocesta način usporava ili uređaj ne preuzima ni jednu stranicu. Da biste izbjegli takve situacije, pročitajte nekoliko načina kako produljiti brzina interneta na Билайне.

Kako produžiti promet na Билайне

1

Gotovo svi tarife za modem najkraći put rade po istoj shemi, da je i za mobilne telefone. Ona je pružiti pristup brzi internet za određenu mjesečnu naknadu. Kada je ograničenje završiti, veza s mrežom će postati sporiji. Brzina indikatori pri tom pasti na 64 ili 32 Kbit/sec. S takvim ograničenjima vrlo teško ne da прогрузить stranicu preglednika, ali čak i prošetati u bilo koje instant messenger ili društvenu mrežu.

Za rješavanje problema kako produžiti internet na Билайне, postoji nekoliko načina. Paket povećava spajanjem posebnih značajki koje nudi operator. Njihova aktivacija omogućuje podizanje brzina indikatori, ali samo do drugog praga. To može biti drugačije – 1 ili 3 Gb. Tu je i automatska obnova-speed režima. Povezati bilo koju opciju možete na nekoliko načina:

 • obratiti savjetnicima najbližeg salona komunikacija operatora;
 • nazvati na besplatni круглосуточному broj podrške 0611;
 • pošalji USSD zahtjeva ili sms po posebnim brojem;
 • otići u privatni ured korisnika, gdje je lako dodati ili isključiti bilo koju opciju.

Načini produžiti internet najkraći put

Akcija načina kako vratiti normalan pristup mreži vrlo схоже s upravitelja prijevoza. Klasificirani su u zavisnosti od obima ste dobili od internet paketa, kao i od metoda aktivacije. Posljednji može biti ručno ili automatsko. Samih mogućnosti, kako produžiti brzina na Билайне, izgledaju ovako:

 1. Aktivacija dodatne opcije za dodavanje 1 Gb.
 2. Povezivanje mogućnosti koje pruža internet paket na 3 Gb.
 3. Dodavanje automatskog produženja high-speed režima.

Продли brzine 1 Gb

Ako imate zbog prekoračenja limita usporen internet surfanje, a do otkaza redovne mjesečne naknade prema tarifi ne postoji mnogo vremena, racionalno će se spojiti opciju, pruža dodatno 1 Gb. Provodi se 2 načina:

 1. vanjskom linijom 0674093221 i pozivom na njega;
 2. slanja USSD-upita *115*121#.

Ako se približite пороговому vrijednosti, onda lako možete aktivirati takvu dodatnu funkciju u svom uredu. Tako ne morate da se osjećaju odvratnost od toga da je stranica preglednika uopće nije za dizanje. Kao i nakon poziva naredbe, odmah će se povećati veličinu internet-paket za normalne upotrebe. Ako je potrebno, možete uključiti ovu funkciju ne jedan put, jer se zbrajaju količine.

2

Продли brzina 3 Gb

Ako još uvijek mislite, kako se isti proširiti na Билайне brzina, razmotrite sljedeću opciju. To će povećati svoj promet već na 3 Gb. Metode za dodavanje gotovo ne razlikuju od prethodne aktivacije opcije. Razlika je samo u вызываемом sobi i USSD naredbe koje trebate skupljati. Općenito načine kako napuniti promet na Билайне na 3 Gb, sljedeće:

 • ostvariti poziv na 0674093222;
 • upišite naredbu *115*122# i pritisnuti tipku za pozivanje.

Автопродление brzine najkraći put

Sudeći po recenzija pretplatnika, više zgodan način автопродления internet paketa. Tako da ga spojite, vi više ne možete pregledati po nekoliko puta, kada će promet, a ne brinuti da će uskoro morati ponovno staviti na sim karticu novac. U tom slučaju treba samo napuniti ravnotežu i nastaviti surfati u uobičajenom stanju. Ovdje su upute kako bi produžili na Билайне brzina na ovaj način:

 • Nazovite nas na broj 067471778.
 • Pošaljite USSD zahtjev *115*223#.

Nakon toga internet-usluga se aktivira, i na račun će biti na 70 Mb. Ako vam nedostaje takvog volumena, slijedite slijedeće upute, kako produžiti na Билайне brzina:

 • Birajte kombinaciju znakova i brojeva *115*230# i pritisnite tipku za poziv.
 • Krenite poziv na broj 0674717780.

Cijene i uvjeti pružanja usluga Продли brzina

3

Prije nego što se produžiti na Билайне brzina, nositi sa vrijednošću i uvjetima pružanja usluga, koji se povezuju. Funkcija za dodavanje 1 Gb će koštati 100 eura. Paket pretplatnik dobiva na mjesec, tj. kada se troše i tu količinu, proces surfanje opet će postati sporo. Proširenje na 3 Gb košta 200 rv i djeluje pod istim uvjetima. Automatska obnova predviđa plaćanje za svakih dodatno povezuju 150 Mb. Iznos uplate pri tom je 20 g. Dok rezultat ne postane nula, usluga će se raditi i snimati novac za takav internet paket.

Za 2G mrežu brzine rada karakterizira brojem 236 Kb/s, za 3G – 14,4 Mbit/s, a za 4G – 73 Mb/sec. potrebno je Obratiti pažnju i na ono što ste dobili od svojeg paketa vrijedi do sljedećeg otkaza, prema povezanim uslugu iz porodice Хайвей. Osim internet opcije, opisane dodatne funkcije rade s naplatom pod nazivom «Sve». Uvjeti pri tom ostaju isti.

Među zajedničkih predmeta pružanje usluga su sljedeće:

 • Paket bilo koje veličine djeluje 30 dana od dodavanja.
 • Opcije rade samo u okviru matične regije.

Video: kako povećati brzinu modema najkraći put

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: