Kako prevariti detektor laži

Jedan od najpopularnijih metoda za određivanje integriteta osoba, težnja za skrivanje informacija ili da budu uključeni u bilo kojim događajima je primjena poligraf preglede, u daljnjem tekstu u domaćinstvu detektor laži. Prijedlog o provjeri na tom uređaju čini nervoznim čak i kad razlozi ne, i da se pitaju kako prevariti detektor laži. To se događa zato što je testiranje kroz poligraf preglede – to je pitanje, ako govorimo o suštini. Svaka osoba ima osobne tajne, o kojima on ne bi htio širiti.

Može li se prevariti detektor laži

Na pitanje, kako mogu prevariti detektor laži неспециалисты, ne postoji jedinstven odgovor. Posljednja rezervacija ljudi, koji služe pomagalo, program je savršen osjetljivosti i sposoban je prepoznati bilo i najmanju želju соврать. To je zbog činjenice da je naš podsvjesni um čuva trag o događajima koje su se dogodile u prošlosti, tako da bez obzira o čemu pokušavate razmišljati, podsvijest sama će reakciju. Laž izaziva neobičan sukob između savjesti, pokušava kontrolirati situaciju i podsvijesti, koji je i prepoznaje detektor laži.

Djevojka pokušava prevariti detektor laži

Prevariti poligraf može radnici posebne usluge, koje prolaze posebnu obuku. Postoji mišljenje da je prevari detektor laži su sposobni ne samo agenti, ali i pojedine kategorije ljudi: patološki lažljivci koji sami veruju u svoje laži, i glumci. Odvjetnici, koji moraju suočiti s полиграфом, vjeruju da su glasine o tome – to je oglašavanje aparata i vrsta psihološke pripreme ispitanika postupke, kao rezultat prolaska testa uvelike ovisi o razini izobrazbe stručnjaka koji čita indikatori.

Gdje mogu proći test i troškovi usluga

Gotovo u svakom gradu postoje tvrtke koje nude proći testiranje na detektor laži. Na primjer, u Sankt Petersburgu- to je «Laboratorij istine». Ova usluga naplaćuje se. Njegova vrijednost ovisi o uzroku cirkulaciju i varira od 4 do 5 tisuća hrk: istraga činjenice krađe – 5 000 kuna., provjera zapošljavanja – 4 000 kuna. Moskovljani mogu naručiti u Centru za primijenjenu психофизиологии.

U zavisnosti od povoda liječenje cijena varira, u rasponu od 3 do 6 tisuća rubalja. Najskuplji istraživanja – to je problem privatnog karaktera. Stanovnici drugih gradova stranice Detector-online.ru nudi uslugu detektor laži online. Osim toga, postoji nekoliko besplatnih programa koji se instaliraju na telefon. Uz njihovu pomoć vlasnici gadget mogu proći test samostalno.

Varanje načine detektor laži

Postoji nekoliko različitih, ponekad i naivni načina zaštite od ovog aparata, opisane u literaturi za stručnjake koji rade s полиграфами. Među njima, kao što su натирание антиперспирантами dlanova ruku, pazuha, pijenje prije početka testa 5 tableta aspirina. Stvarna praksa pokazuje nisku efikasnost sličnih metoda. Osim njih postoje još varanje načine poligraf preglede, koje se dijele na tri vrste:

Momak koristi način da se prevari detektor laži

  • Psihološki – metode koncentracije u drugim situacijama (rješenje zadataka u umu, čitanje stihova),
  • Фармакологический – primjena tableta za spavanje, psihotropnih, uzbudljiv lijekova prije testa,
  • Mehanički – pokušava pobjeći iz procedure kroz nanošenje sebi neugodne senzacije (прикусывание jezika, stisnite sfinkter).

Koja pitanja postavljaju prilikom provjere

Testiranje na detektor laži traje od dva do tri sata, s malim пятиминутными prekidima. Za to vrijeme полиграфист može staviti oko stotine pitanja. Povremeno su se ponavljaju, što vam omogućuje da znate točne informacije o испытуемом. U tekst su pitanja koja saznali postojanje negativnog ili nezakonit iskustva: воровал kada ispitanik sudjelovao je i uzimanje droga, počinili manje prekršaje (prelaze cestu na krivom mjestu).

U nekim slučajevima полиграфист zanima ljubavni život: imala mjesto obiteljska varanje? Pretjerano eksplicitne i intimna pitanja na intervjuu nije pitao. Osim toga, ako je testiranje detektorom laži se provodi pri zapošljavanju, onda pitao o stavu za upotrebu u cjelini, za bližnje, za specifične tvrtke, poštivanje poslovne tajne. Prije каверзными pitanjima полиграфисты nude bez sudjelovanja opreme reći o dostupna je negativna iskustva.

Kako proći kroz poligraf bez problema pri zapošljavanju

Provjera zaposlenika, устраивающегося na posao, na detektor laži, svodi na čišćenje njegov stil života, odnos prema svojim profesionalnim dužnostima, sposobnost odgovoriti zahtjevima grupe. Prije svega, tijekom ispitivanja ne smije se lagati, jer laž percipira od strane poslodavca kao dokaz neiskrenosti. Zapravo poslodavca više ne zanima činjenica vaših prošlih pogrešaka, a svoj stav prema njima. Kao predmet prevariti detektor laži?

Poslodavac istraživati indikacije poligraf preglede

  1. Prije zahvata nemojte uzimati nikakve droge, alkohola ili opojnih droga. Ovaj korak će biti protumačeno kao pokušaj da se prikrije istinu. Stručnjak nužno proslaviti to u protokolu ankete na detektor.
  2. Dobro выспитесь.
  3. Koristite metodu оксюморона, namjernog korištenja kontradiktornih odgovora.
  4. U slučaju pogrešnog korištenja, nerazumljive ili utječu na vaše interese, stavove, uvjerenja pitanja, imate pravo odustati od odgovora na njih ili možete pitati ponoviti ih u procesu provjere na poligraf.
  5. Ne pokušavajte sakriti istinu, odgovarajte iskreno.
  6. Rezultati ispitivanja na detektor u mnogim tvrtkama, osim državnih agencija, su savjetodavne prirode. Posljednja riječ ostaje za nadzornika. Stoga ne gubite samokontrolu i samopouzdanje u uspješnom ishodu slučaja.

Kako utjecati na rezultate provjere

Utjecati na rezultate ankete na detektor laži pomažu nekoliko savjeta iz pisača. Među njima je kontrola disanja. Nakon problematike ispitanici čine «dah olakšanja». Osim toga, uz pomoć disanja moguće provoditi kontrolu tlaka, srčanog ritma. Da nauče da koriste respiratorni gimnastiku, jogu. Pomoći će zaobići poligraf igra «budala».

U tom slučaju, tijekom ispitivanja na detektor treba biti izuzetno несерьезным. Detektor laži zbog čestih нелогичных odgovora dobiva zbunjeni i ne može odrediti pravu kalibraciju. Da vas ne sumnja u умышленном čudnom ponašanju, koji će samo negativan stav prema svojoj osobi, potrebno je držati se pravila «zlatne sredine». Pomoći će vam nositi se s detektor laži glumačke sposobnosti, zahvaljujući kojima je ispitanik nastoji na sebe ulogu druge osobe.

Dugotrajan nedostatak sna pomoći će zaobići poligraf, prevariti ga, sakriti svoje prave misli. U to vrijeme tijelo se nalazi u stanju transa, reakcije na pitanja će biti manje, što i pokazuje rezultat. No, najveći preporuka – ne pretjerujte ulogu poligraf preglede, mislim da je postupak na detektor kao nešto što obični, ništa незначащее u vašem životu, i svakako ne mijenja život.

Video: kako prevariti poligraf

Detektor namijenjen snimiti promjene tlaka, frekvencije otkucaja srca kako bi se utvrdilo istinitost odgovora ispitanika. Za to tijelo čovjeka присоединяют senzori koji omogućavaju prijenos promjena fizioloških pokazatelja u računalo. Način na koji je to učinjeno, pokazuju stručnjaci Instituta za NLP. U pripremi za postupak ankete, полиграфолог i njegova pokušao otkriti neke tajne posla detektor laži s kojima se možete upoznati, ako pogledate видеосюжет s ютуба:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: