Kako prebaciti novac sa Билайна na MTS

Neki ljudi uživaju odmah nekoliko kartica različitih operatera. Ponekad se javlja potreba slati novac s vašeg računa na drugi, na primjer, s Beeline MTS. Ova mogućnost postoji, pretplatnici različitih tvrtki mogu napuniti ravnoteže drugi račun. Ispod ćete naći načina kako da proslijedi novac sa Билайна na MTS.

Kao i baci novac sa Билайна na MTS preko SMS

Za protivnika baciti sredstva klijenta drugog mobilnog operatera, potrebno vam je samo vaš mobilni plus broj telefona primatelja. Jednostavan način kako prevesti s Билайна na MTS uplatu putem sms-a. Za nadopunjavanje ravnotežu, morate učiniti sljedeće:

 1. Otvorite obrazac za stvaranje nove sms-a.
 2. U polje unesite brojeve 7878.
 3. U tekstu poruke navedite telefon primatelja, iznos koji je potrebno prevesti kroz prazninu. Na primjer, sms može izgledati ovako (bez navodnika): «9123456789 500». Tako će se održati plaćanje na 500 rubalja.
 4. Kliknite na natpis «Pošalji».

Prilikom određivanja iznosa ne zaboravite da je sa računa će biti odbijen komisija. Dalje ćete doći obavijest o prijenosu novčanih sredstava, potrebno je potvrditi provedbu operacije. Za nekoliko minuta drugi pozivatelj će se naći napuniti ravnotežu. Usluga je dostupna svim korisnicima tvrtke Beeline, aktivirati ga ne trebate. Zapamtite da se provizija naplaćuje iznad iznosa slanje, a ne oduzima se od nje.

Transfer novca putem SMS

Kako donirati s Билайна na MTS na web stranici operatora

Onima koji sigurno uživati izlazom u svjetskoj mreži, operator je ponudio još jedan način kako prenijeti novac s Билайна na MTS. Koristite posebnu uslugu: ona je dostupna putem usluge na web stranice tvrtke. Uvjeti slanje sredstava spremaju isti, mijenja se samo način prijenosa. Upute:

 1. Otvorite izvor operatora.
 2. Kliknite na pod «Financije i naplata».
 3. Odaberite «Sve»usluge».
 4. Pojavit će se na prijedlog plijeni račun druge osobe. Potrebno je staviti oznaku na traci «Drugog operatera».
 5. Pred vama odmah će se pojaviti uvjeti slanja: komisija, minimalna plaćanja, vrijeme isporuke.
 6. Kliknite natpis «prevedi sa web stranice». Otvorit će se popis tvrtki za koje je dostupna mogućnost prenijeti novac. Kliknite na MTS.
 7. Pojavljuje forma u kojoj je potrebno navesti svoj broj, unesite primatelja, iznos transakcije.
 8. Sustav odmah, prikazat će se informacije o iznosu provizije, ukupne količine novca koja je снимутся s vašeg računa.
 9. Kliknite Na «Platite».

Žena sa laptopa

Cijena usluge prijenosa novca Билайна na MTS

Prije nego što je prevesti novca s Билайна na MTS, ne zaboravite uzeti u obzir, ova usluga se ne izvodi besplatno. Ili želite proslijediti sms-om ili putem web stranice operatora – nije važno, uvijek naplaćuje određenu proviziju. Osim sadržaja dodatne naknade, postoji i niz drugih ograničenja:

 1. Ne može prevesti manje od 10 rubalja.
 2. Kapacitet maksimalni iznos dostupan za slanje – 15000 r.
 3. Za 24 sata možete prenijeti sredstva ne više od 10 puta. Ukupni iznos svih transakcija ne smije prekoračiti ograničenje iz prethodnog stavka.
 4. Za tjedan dana je dozvoljeno napraviti 20 transakcije koje ne prelaze iznos od 30.000 kuna.
 5. Za mjesec dana se mogu poslati 30 transakcija koje se zbroje ne više od 30.000 r.
 6. Pri slanju sredstava klijentu drugog operatora naplaćuje fiksna provizija – 4,95%.

Tvrtka nije stvorila previše dodatnih uvjeta, većina njih za člana pozivatelja uopće nije važno. Rijetko tko će poslati svom rođaku ili prijatelju plaćanje više od 15.000 rubalja za put. Na web stranici operatora poredanih u zajedničko ponuda, u kojoj su navedeni svi detalji ove usluge s pravne točke gledišta, ako želite, korisnik ima priliku da se upoznate s njom. Kada šaljete na MTS rok isporuke može potrajati i do 5 minuta, što je naznačeno u obrascu prilikom popunjavanja prijave. Prijevod je dostupan za telefone, bilo gdje u Rusiji.

Telefon i novac

Kako izvršiti transfer novca s Билайна na MTS besplatno

Pitanje o tome kako poslati novac s Билайна na MTS i da pri tom ne plaćaju proviziju, нередкий. Gore navedene načine ne omogućuju izvođenje operacije s takvim uvjetima. Komisija naplaćuje se uvijek, pa se dodatna naknada bit će snimljena u propisanom broju. Za razliku od Beeline tvrtki ona je jednaka 4.95%, koji se odbija od bilance. Iznimka je samo virtualna karta od operatora. Ako napunite dolazi uz nju, komisija za uplatu se ne naplaćuje. Operacija se izvodi u istom stavku stranice, i slanje novca na ravnotežu s osobnog računa.

Moguće je izravni prijevod s Билайна na MTS od osobe do pozivatelja

Oni koji traže mogućnosti kako prebaciti novac sa Билайна na MTS, znaju da takva mogućnost postoji. Gotovo sve mobilne komunikacije tvrtke dopuštaju zamjenu sredstava između različitih operatora. Sve gore navedene metode su izravne transfere od jednog pretplatnika na drugu. Dobit tvrtke je u onoj provizije koja se naplaćuje za provedbu operacije u ovom formatu.

Bilo ograničenje na jednokratnu mobilni prijevod s Билайна na MTS

Gore navedeni ograničenja nametnute od strane svih pojedinaca koji koriste uslugu tvrtke. Kao što je spomenuto ranije, ne mogu poslati u jednom danu i sa jednog broja od preko 15000 hrk. Pretplatnici koji koriste usluge na temelju ugovora, izvesti ovu operaciju baš ne mogu. Limit za slanje novca pretpostavlja da se može prevesti novac za jednu uplatu ili više, ali ne više od 10 po danu).

Video: kako skinuti novac sa Билайна na MTS modema

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: