Kako pravilno da flertuju s muškarcima

Koliko suptilnosti i nijanse u umjetnosti zavođenja? Flertovanje – znači vješto koriste sve – od geste, u pitanju stavova, savjeta do osmijeh i izraze lica. Ali da privuku pažnju muškarca na sebi i probuditi strast, ne treba samo znati trikove, ali i mogućnosti da ih pravilno primijeniti. S pomnom pogled ili slatka полуулыбки započela je ne jedna priča o ljubavi, tako da znanje o tome kako pravilno da flertuju s muškarcima, će biti vrijedan kupnje. A kako to učiniti, da fasciniraju svoje vis-a-vis, ćemo razumjeti korak po korak.

Umjetnost flert – glavna pravila za djevojke

Koketiranje s drugom osobom, savjeti, stavovi prema muškarci nisu uvijek imaju seksualne konotacije. Flert predstavlja neku igru koja izaziva prijatne emocije, a u praksi je to prava škola za fer spola. Želja da se vole, naći čovjeka koji će biti dostojan kandidat za muževima, da se osjećaju sigurni gura ženu koristiti svoj prirodni šarm zajedno s tehnikom pravo flert.

Interes pomoću pogleda, glasa, mirisa, geste, lagani dodir – to što arsenal ima na raspolaganju fer spola. Oni moraju majstorski ovladati tehnikom flert, ako žele privući pažnju muškaraca. A dobre šanse imaju one žene koje su naučili glavne pravila i koriste flert je sebi na korist.

Djevojka flertuje s muškarcem

 1. Inicijativa je dobrodošla, ali prvi korak je napraviti mudro. Pokušavajući zainteresirati понравившегося čovjeka, izbjegavajte пошлостей, budite gostoljubivi, ne zaboravite na osmijeh, gestama. Vrhovni пилотаж u fazi poznanstva, flert za djevojke – to je samo za zabavu, ali muž o tome nije imao pojma. Pod punom zabranu neuspješni fraze u duhu: «A ne doručkovati li nam zajedno?».
 2. Miris u muškoj percepciji – važan faktor. Ne radi se o skupi parfem, a vlastiti miris koji odiše žena u obliku feromona tijekom flert. Simpatija muškarci očituje se na podsvjesnoj razini pa sve do nekontrolirani nagon, ali se proces proizvodnje tih čestica su toliko individualni, što je utjecati na njega se ne može.
 3. Razigrana raspoloženja vicevi. Na prvom spoju кокетничайте, stvoriti opuštenu atmosferu druženja s mužem, karakterističan za flert.
 4. Slušajte muža i uzeti inicijativu flert u svoje ruke. Dobro, ako se pri razgovoru uspjeti izbjeći duge stanke, ali i organizirati maraton, koji duže, brže, više, previše ne isplati.

Nevjerojatan rezultat daju duge ili skromne pohvale i kontakt očima, jer u umjetnosti flert oni djeluju kao «težak velike topove», protiv koje se ne može odoljeti gotovo ni jedan muškarac. Znati o njima mora svaka djevojka koja uči pravilno koketirati s pripadnicima muškog spola.

Kako pravilno koketirati: preporuke i primjeri

Privući pažnju muškaraca – ovo je pravilno cilj flert, cijena greške će biti visoka. U magiji ženskog char osim prirodnu karizmu postoje i druge tajne zavođenja. Iskustvo koje se prenosi iz generacije u generaciju, savjeti psihologa predstavljaju minimum onoga što će okušati u флирте u praksi.

Флиртующая žena

 • Magija 1 – crveni ruž. Najbolji pogon tijekom flert privući pozornost i dobiti kompliment od predstavnika jačeg spola. Eksperimenti psihologa su pokazala da za razliku od drugih nijansi, crveni ruž čini odgoditi mišljenju sugovornika na usnama na 0,6 sekundi duže. Gradeći pravu taktiku flert, o tome нюансе bolje da se ne zaboravi.
 • Magija 2 – стыдливый pogled. Neprocjenjivo tajno oružje žena, mogu učiniti čuda. Uspjeh pravo flert u velikoj mjeri ovisi o tome koliko vješto predstavnica spola posjeduje sposobnost «pucati očima». Prikaži čovjeku bliži u oči, a zatim je zbunjen pogled daleko ili biti ulovljene im, kada sugovornik ističe da razmišljate: ovaj trik s «перехватыванию pogled» tijekom flert djeluje na čovjeka nepogrešivo.
 • Magija 3 – dodir. Pod zabranu jake zagrljaju sa svojim mužem, pogotovo na početku komunikacije. Pravi flert uključuje samo lagani dodir ramena ili ruke. Pretpostavimo dotaknuti prste na ruku, kada je omiljeni muškarac nudi прикурить. Predstavnici jačeg spola расценивают dodir kao poziv na seks, tako da ako želite ozbiljno zanima vašeg sugovornika, na početku svoje ponašanje mora se temeljiti na kontroli nad željom da se dotaknuti njega.

Sms čestitke

Znak našeg vremena je postao flert, sms dopisivanje. Uzbudljiva aktivnost, koja pomaže u održavanju položi-nazad ton u komunikaciji, šaliti se, stvara pozitivno raspoloženje i pomaže naučiti partnera bolje. Ima li ovdje svoja pravila igre, kako pravilno flertovanje za dopisivanje? Ne sumnjajte! Učiti na tome lakše u praksi, a da bi mogli slati кокетливое poruku i dati osobi s kojom razgovarate shvatiti da vam je slatka, pridržavajte se nekoliko jednostavnih pravila:

 • Položi-nazad, lagani ton, romantičan momak, pohvale – sve to je poticaj ljudima, ali u umjerenim količinama.
 • Napišite poruku, koja razveseli, neka čak i fraza zvuči otrcano: «Kako ću živjeti bez srca, ako si to ukrao?», «Mi smo došli jedni drugima kako čokoladu i putar».
 • Uz pravilnu taktiku flert poruke trebaju biti kratke i milo, to je opcija kada je kraće – to bolje.
 • Nepismenost poništava želju za flertovanje za dopisivanje, tako da ne zaboravimo na pravopis.
 • Držite pauzu, ne baciti partnera za dopisivanje deset poruka za redom.
 • Provjerite reakcije, kao i početak slatke prepisku, pomaže prazna poruka, jer su i dalje bezbrižno će biti potrebno poslati rečenicu: «čak i moj telefon promaši…».

Na poslu

Kad isprobavaju tehnike flert na poslu, važno je da ne pretjerano reagira štap. Naboj pozitivnih emocija je zajamčena, ali flert – vrsta zabave, tako da je na drugom mjestu nakon radnog procesa, pomaže samo ublažiti situaciju. Ni u kom slučaju flertovi ne smije ometati rad ni vama ni ostalim zaposlenicima: флиртуйте na poslu ispravno, ne ostavljajući za pakao. Neka radu daje se velik dio vremena, ali njegova srca, ništa ne bi trebalo smetati, više iskrene udvaranje ili razgovore s intiman implikacijama.

Na telefon

Djevojka flertuje s muškarcem preko telefona

Vježbati u umjetnosti zavođenja na telefon ne manje zanimljiv nego vizualno ili putem dopisivanja. Glavna uloga pri telefonskom флирте dao glas, a on je u rangu sa izgledom i dodirujte lagano, sposoban probuditi pravi interes od strane muškaraca. Pripremite unaprijed teme za razgovor, pomaknite se na privlačnu val, уймите uzbuđenja. Vaša intonacije bi trebala biti mirna, nema дрожи u glasu, a ako znate govoriti tiho ili sa хрипотцой, onda zatražite trajan dojam na čovjeka.

Na internetu

Virtualni flert s razvojem interneta i pojavom na društvenim mrežama postao posebna vrsta umjetnosti zavođenja. Početak кокетливого komunikacije – to je zanimljiv komentar ili pitanje, fraze ne smije sadržavati pravocrtno izjave na temu seksa. Treba samo pokušati nastaviti razgovor u opuštenoj obliku, dobrodošli viceve ili iskreni interes. Ograničite korištenje emotikona, odgovarajte na poruke odmah, pokazujući da vam se sviđa komunicirati. Dobri izrazi za uporabu «Vkontakte»:

 • Imate vrlo lijepe oči, u njima je nemoguće ne zaljubiti se.
 • Ti si возвращаешь mi vjeru u čuda.
 • Ja znam o kome ste htjeli!
 • Sviđa mi se, kada ste u blizini.
 • Vjerujem. Nedostaje mi. Jako, jako.
 • Svaka minuta bez tebe – nepodnošljiva vječnost.

Pri susretu, koristeći znakovni jezik

Кокетливая djevojka

Znakovni jezik pri razgovoru s muškarcem ne manje izražajan od riječi. Neverbalna informacija pomaže privući pažnju, a kada je u pitanju pravo flert, onda завуалированный podtekst odgovara kako ne može bolje. Fer spola s uspjehom koriste pogled i pokret, najčešći je облизывание usne, igra s локонами ili meškoljenje kukovima dok hoda u vrijeme flert.

Pokazujući sugovorniku osjetljivu kožu zapešća ili seksualno подгибая noge, žena vodi više suptilne igru, pod uvjetom da je sugovornik nalazi se u dometu. Обольстительный savijanje leđa, naglasak na dostojanstvo lik, igra s malo stopalo čaše ili потирание ruba finger ili čak meškoljenje туфелькой – evo, da djeluje na muškarce, dok flert kao signal o simpatije.

Knjige флирту

Prođite kroz popis literature, u kojoj ćete svakako pronaći recepte i skripte za pravo flert. Glavni vaš zadatak sastoji se u čitanju, ali nije loše analiza. Dakle, pogledajte kako započeti trening флирту s muškarcem:

 1. Liss Max «Flert. Tajne pluća pobjeda».
 2. Green F. «Jezik flert. Riječi i geste».
 3. Берсенева A. «Флиртаника ozbiljno».
 4. Jill Шпигель «Flert – put do uspjeha».
 5. Заславский A. «Umjetnost flert i zavođenje».
 6. Levchenko Yu «Umjetnost flert».

Počevši čitati, mnogi i ne znaju koliko je zanimljivo da uronite u svijet flert, naučiti o svojim tajnama, pravila ponašanja s muškarcem, spoznati snagu vlastitog pogled. Knjiga će vam pomoći da shvate koliko je duboko koncept flert, učio koristiti nekim tehnikama pametno što заправская flert. Флиртуйте na zdravlje!

Video: kako naučiti da flertuje

Naučiti pravilno koketirati uspjeti samo u praksi. Za umjetnost zavođenja donosi zadovoljstvo, glavni kriterij ispravne strategije ostaje iskrenost. Netko od članova nježniji spol se dogoditi da se rodi sa tim darom, a netko razumije znanost flert korak po korak: uči voditi lako razgovor za zanimanje muškarca i ostvariti svoju želju da se svidi. Majstorski posjedovanje jedan ili nekoliko tehničara flert – pogled i stisak ruke do pokreta i plesa – povećati šanse za sastanak sa muškarcem iz snova.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: