Kako poslati sms s računala na telefon besplatno

Sada, teško je naići na čovjeka koji ne zna kako slati kratke tekstualne poruke sa svog mobilnog telefona. No, u suvremenim uvjetima, mnogi koriste prijenosna računala, tako da sve više i više korisnika postavlja se pitanje: kako poslati sms sa računala kako bi uštedjeli vrijeme i novac? Da se to lako ako se instalirati na PC-jedan od besplatnih programa, o kojima ćemo govoriti u nastavku.

Masovno slanje besplatnih sms pomoću online usluge

Slanje sms poruka može se vršiti odmah ne jedan, nego više korisnika. Takve usluge pomoći održavati stalan kontakt sa rodbinom, prijateljima, a također mogu doći u ruci za vođenje poslovanja (oglašavanje, marketing). Uz pomoć masovnih sms sa vašeg računala, možete istovremeno poslati pozivnicu na vjenčanje, rođendan ili u gostima na telefon sve one ljude koje želite vidjeti na ovom programu.

Za obavljanje putem interneta bulk mail sms sa računala, morate najprije pronaći web-resurse (web stranice) koje pružaju slične usluge. Ti programi imaju bogate, glavni su:

  1. Masovno slanje besplatnih sms-a.
  2. Slanje poruka prema rasporedu.
  3. Povijest slanja poruke.
  4. Praćenje dostave.
  5. Mogućnost za postavljanje kašnjenja između poruka.
  6. Mogućnost postavljanja prioriteta sobu za slanje sms-a.
  7. Brzina automatsko slanje do 100 sms u sekundi.

Poseban program za slanje sms-a operatorima

Besplatno slanje sms-a s računala na telefon će se provoditi uz pomoć posebne aplikacije koju želite pronaći i preuzeti na računalo. Pri tome, korisnik može poslati anonimno poruku ili прикольную sms usluge, koja već postoje u programu – ne treba ništa izmišljati, tako i s tipkovnice RAČUNALA tipkati puno brže. Za anonimno slanje sms poruke s mobilnog telefona postoji jedinstveno java-aplikacije «iSMS», koji je kompatibilan sa svim modelima telefona. Ga podržavaju kao ruski operatori, kao što je «MTS», «MOTIV», «Megafon», «Tele2», «najkraći put» .

Program za slanje sms-a s računala na telefon

Mali, ali zgodan program na vašem računalu pamtiti brojeve svih korisnika, koje će biti poslane poruke, osim toga, sami će otići na web stranice mobilnim operaterima, slanjem putem njih sms-a. Rezultat korisniku će ostati odabrati iz popisa željeni broj, upisati na tipkovnici željeni tekst i kliknite na gumb «Pošalji». Let ‘ s saznati više informacija o najtraženijih programima za slanje tekstualnih sms sa računala.

SMS Sender

Program SMS Sender je program-dodatkom za Microsoft Windows dizajniran za slanje tekstualnih sms poruke putem mobilnog telefona. Pomoću nje lako slati besplatne poruke na bilo kojem jeziku, koji su podržani od strane operativnog sustava. Pogledajte видеоинструкцию instalirati na vaše računalo i koristiti aplikaciju za SMS Sender:

SMS Sender Free

Za sretne vlasnike pametnih telefona, koji upravlja operativnim sustavima Android i IOS (OS za iPhone), osmišljen je poseban program Free SMS Sender. To radi na istom principu kao i slične verzije za PC: unosite tekst sms, odabire se primatelj i šalje. U zavisnosti od internet veze, nakon nekoliko sekundi dolazi captcha za potvrdu slanja poruke. Veliki plus za ovaj prog za slanje besplatnih sms Free SMS Sender je potpuni nedostatak oglašavanje.

Sučelje programa uključuje adresar, koja prikazuje ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu osobe kojoj želite poslati besplatnu pismo. Lako će se pojaviti i druge informacije, na primjer, datum svih mailova, i brišu davno prenesene poruke. Proces rada programa se događa automatski: samostalno određuje operatora, stvara popis kontakata s kojima komunicirate češće.

Program za besplatno slanje sms-a na telefon

WebSMS

Iako je besplatnu aplikaciju WebSMS je osnovana stranim programerima, to je savršeno komunicira s mobilnim operatorima u Rusiji i zemljama CIS-a. Zahvaljujući jasne sučelju bilo koji korisnik može poslati virtualni e-mail, ali samo dužina će biti ograničena. Zanimljiva značajka WebSMS postoji mogućnost slanja glasovnih poruka i MMS poruka.Osim toga, aplikacija korisnicima nudi niz predložaka, koje mogu biti korisne u slučaju nužde.

Proces slanja kratkih pisama se odvija potpuno automatski. Program samostalno određuje mjesto i proizvodi odgovarajuće postavke. Na primjer, pisati sms na MTS besplatno s računala jednostavno, dok je u inozemstvu, samo da steknu bolje tekstove na latinskom slova, jer nisu svi strani operateri podržavaju ćirilicom.

Microsoft SMS Sender

To je vrlo zgodan uslužni program za slanje kratkih besplatnih poruka na mobilni telefon s računala. Ona podržava samo standard SMS-a, pruža intuitivno sučelje te koristi simbole svih međunarodnih pisma. Prijenos MMC, melodije zvona i slike aplikacija nije podržana. Microsoft SMS Sender nije odgovoran je za isporuku, a slanje sms napravljen pomoću povezivanje telefona s računalom. Za povezivanje programa potrebno:

  • preuzeti alat za naći link i raspakirati;
  • odaberite mapu u koju će biti instaliran program;
  • dalje ona samostalno instalirati automatski će se stvoriti prečac na radnoj površini.

Send Free SMS Messages to Mobile Phones

Donosimo vam još jednu popularnu uslužni program koji će biti u mogućnosti poslati virtualni poruke s vašeg računala na bilo koji mobilni operater. To je i razumljivo sučelje i odlično obavlja svoj zadatak svugdje gdje postoji internet. Ako trebate poslati sms osobi koja ne zna adresu vaše e-pošte, a zatim dodajte na njemu svoj potpis. Program je kompatibilan sa svim operativnim sustavima kvalitete, bilo Android ili bilo koji drugi.

Program za slanje free sms sa računala

Kako čitati poruke na telefonu putem računala

Da biste na računalu pročitati sms, treba ga prenijeti na vaše RAČUNALO, a možete to učiniti preko infracrvenog porta, Bluetooth veze ili USB kabela. Za to spojite telefon na bilo koji odabrani način, nakon čega se na zaslonu RAČUNALA će se pojaviti ikona, znak upozorenja o tome da operativni sistem (OS) je vidjela novi uređaj. Instalirajte program kombinacija pomoću instalacijskog diska, koji se nalazi u paketu s mobilnim telefonom, nakon što odaberite particiju «Poruke».

Dalje pronađite mapu koju želite zadržati, odaberite ju i kliknite na «Datoteka», zatim «Izvoz», stvorite mapu u koju želite kopirati poruke, prenesite željene informacije. Ali ako želite poslati na primjer, najkraći put sms besplatno sa svog računala, morate preuzeti i instalirati bilo koju od gore navedenih programa. Podaci sa telefona će se sinkronizirati s podacima koji su pohranjeni u memoriji RAČUNALA prilikom svakog uspostavljanja veze.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: