Kako otključati grafički ključ Android

Za zaključavanje uređaja sa zaslonom osjetljivim na dodir koriste grafički ključ. On predstavlja određeni slijed veza slika točaka na zaslonu. Vlasnik gadget sama postavlja slikovne lozinke prilikom aktiviranja zaštite, ali postoje situacije, kada korisnici zaboravljaju unaprijed ih redoslijed spajanja točaka na zaslonu ili ih mala djeca slučajno zaključati uređaj. Što postoje načini za otključavanje grafički lozinku? Da li postoji neki univerzalni ključ za vraćanje rada uređaja?

Kako otključati android ako je zaboravio ključ

Što učiniti za rješavanje problema? Postoji nekoliko načina za otključavanje uređaja koji rade na Android sustavom. Jedan od njih stane samo onih u kojima je uređaj povezan s internetom. Tako, da biste otklonili ovaj problem, mnogi koriste Google račun. Ova metoda je pogodna onda kada ste koristili гугловский lozinku i korisničko ime pri početnim postavkama vašeg smartphone-a, tableta. Da biste to učinili, pratite slijeće korake:

 1. Upišite 5 put pogrešan. To će dovesti do toga da uređaj trajno se blokira, a ponudit će provesti postupak za vraćanje lozinke.
 2. Kliknite na gumb sa riječima «zaboravili ključ?». Nakon toga, korisnik vidi na zaslonu box za lozinku i korisničko ime za račun Google.
 3. Unesite podatke o računu. Ako ste zaboravili ove postavke Google-u, onda vrijedi pokušati vratiti da ih računalo ili drugi uređaj. S pravom upisa podataka na zaključanom gadget pojavit će se upit o aktivaciji administrator uređaja.
 4. Koristite tipkom «Aktivirati». Nakon toga, gadget će biti otključan, lozinka je spremljena i korisnik će biti u mogućnosti postaviti novu lozinku.

Muž je zaboravio ključ na Androidu

Navedeni način ne odgovara, ako vlasnik blokiranog android ne računa na Googleu ili u ovom trenutku naprava nije spojeno na internet. A ovdje je sljedeći učinkovit način za otpuštanje android, pogodno za smartphone ili tablet sa SIM karticom:

 1. Da biste riješili taj problem ovog tipa, potrebno je nazvati s drugog telefona na problematično uređaj.
 2. Dalje, potrebno je prihvatiti poziv i u komunikaciji prijaviti preko «Postavke», odjeljak «zaštita uređaja Zaključavanje uređaja», u ovoj kartici pritisnite «ključ» i provesti ga деактивацию.

Riješiti problem s blokadom Android će još jedan jednostavan način, koji zahtijeva određeni postotak strpljenja: potrebno ispraznite bateriju do te mjere, kada je to оповестит korisnika o niska razina napunjenosti. U ovom trenutku morate otići u postavke i deaktivirati lozinku, nego nosi i neiskusan korisnik.

Sljedeći način je učinkovit, ali ne odgovara onima koji su na gadget je tu važna informacija, gubitak kojoj nije moguće. Riječ je o korištenju značajke vraćanja izvornih postavki na tvorničke:

 • Prije primjene ove metode potrebno je puniti telefon ili tablet% do 80% (minimum).
 • Dalje isključite telefon i pritisnite određenu kombinaciju tipki koja će resetirati postavke vašeg uređaja na tvorničke. Svaki telefon ima svoje sheme za obavljanje propisane procedure. Pronaći kombinaciju za određeni model telefona (HTC, Флай, LG i drugi) može se na internetu.
 • Nakon što pritisnete pravu tipku, odaberite izbornik wipe data/factory reset.
 • Na kraju će se dogoditi reset na tvorničke postavke i telefon će se otključati. Dalje možete postaviti novu slikovnu lozinku.

Poništavanje predbilježbi za tablet računalo na tvornički zadane

Navedene u nastavku su istovremeno pritisnete kombinaciju tipki za pokretanje postupka resetiranja postavki na uobičajene modele naprava:

 • Samsung Galaxy S3 – gumb za uklj./isklj., kući, povećanje glasnoće;
 • LG L3 – gumb za napajanje, glasnoću, «Home»;
 • HTC – tipka za smanjivanje zvuka s tipkom za uključivanje/isključivanje;
 • tablet Asus – gumb za isključivanje i glasnoća prema dolje;
 • tablet Prestigio – gumb za povećanje glasnoće, «kući», uklj./isključeno.

Kako ukloniti grafički ključ: program za vraćanje

Ako postoji rizik od slučajnog zaključavanja, osjetno će se instalirati na gadget poseban program – SMS Obilaznice. Tada u slučaju bilo kakvih problema s ključem na uređaju, samo će se poništiti slanjem na telefon SMS-poruku sa posebnim tekstom (default SMS pisati «1234 reset»). Dalje Android će se ponovno će biti otključana, a korisnik će biti u mogućnosti postaviti novu lozinku. Kako bi se u slučaju potrebe koristiti na ovaj način, još uvijek nije blokiran Android slijedite korake u sljedećim točkama:

Ponovno pokretanje telefona nakon vraćanja ključa

 1. Dobiti na Android Root prava.
 2. Instalirajte program SMS Obilaznice.
 3. Dajte programu pristup Root prava.

Kako da uklonite ključ iz već blokiranog Android? Ako to prethodno nije bio instaliran program SMS Obilaznice, onda u tom slučaju možete to učiniti na daljinu, pod uvjetom da je uređaj povezan s internetom, prijavljeni na Google račun, postoji Root prava. Ako ove 3 parametra ima na raspolaganju, onda je postavljanje komunalnih provode s računala. Nakon toga blokirano gadget šalju sms, kako je opisano gore. To će srušiti zaključavanje i vratiti normalan rad telefona.

Kako zaobići ili pokupiti ključ za otključavanje tableta

Za otključavanje tableta (Lenovo, Podatak ili drugo) treba izbrisati s uređaja program gesture.key. Da bi to učinio, morat ćete otići u sistemski izbornik рекавери i pratite sljedeće korake:

 • Pre preuzeli verziju programa GEST.zip kroz Recovery instalirati na uređaj.
 • Ponovno pokretanje tableta i postaviti novu lozinku.

Швидкий zla ključa

Brzo ispucati ključ će i drugi način da se:

 1. Preuzmite Aroma File Manager.
 2. Instalirajte ovaj program na gadget kroz рекавери.
 3. Idite u data system.
 4. Uklonite gesture.key.
 5. Ponovo pokrenite gadget.
 6. Počnite unijeti novu lozinku.

Kako pronaći ključ i otključati

Kako ukloniti zaključavanje zaslona zbog pogrešno upisanog grafički lozinku? Skinite joj samo uz pomoć komunalnih Adb Run. Ovaj program je potrebno skinuti, instalirati. Dalje Android povezati s računalom (to uspjeti napraviti, pod uvjetom da na tabletu ili pametnom telefonu instaliran poseban upravljački program). Sljedeći korak – otvorite Adb Run, uđite u izbornik, vozeći tipke brojeva i tipkom Enter. Odaberite Unlock Gestere Key i uklonite ili idite u data/system i isključiti gesture.key. Ponovo pokrenite gadget.

Grafike ključevi: mogućnosti s foto

Često ljudi koriste jednostavne i lako predvidljive grafike ključevi. Mnogi korisnici naprava opredjeljuju kao lozinku slova ili jednostavne geometrijske oblike. To je sumnjiv lozinku, pogotovo kada, kao znak određuje prvo slovo imena, njegova supruga ili djecu. Iako takve tragove teško je zaboraviti, ali oni ne pružaju odgovarajuću sigurnost i zaštitu. Stručnjaci preporučuju odabrati složenije kombinacije, uređaj je sigurno оберегаемо od krekeri.

Tipični primjeri grafičkih tipki android

Video: otključali android za 1 minutu

Kako otkazati ključ na Аndroid? Ako slučajno vaše dijete blokirao je naprava ili sami ste zaboravili lozinku, a zatim vratiti normalan rad vašeg uređaja će pomoći da na jednostavan način. Međutim, kod ove metode postoji značajan nedostatak: nakon njegove primjene s gadget će nestati sve aplikacije i druge važne informacije na Android će ostati samo na tvorničke postavke. Pogledajte video u kojem se prikazuje jedan od načina za uklanjanje lozinke:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: