Kako onemogućiti автоплатеж s kartice Štedionice

Na današnji dan, usluge banaka i mobilne komunikacije olakšavaju ljudima život s vremena na vrijeme, nude se različiti programi za uslugu svojim klijentima. «Автоплатеж» je jedan od takvih primjera: kada u bilanci mobilni ostaje dogovoreno unaprijed određeni iznos sredstava, osobni račun se ažurira automatski. Za to treba imati kartu Sberbank Rusije, biti korisnik jednog od određenih subjekata. Ponekad se dogodi, da je potreba klijenta za korištenje ove usluge ne postoji i za mnoge postaje relevantno pitanje nestanka «Автоплатежа».

Posebno se isključili iz usluge «Автоплатежа» na karti Sberbank Rusije

Stvar je u tome da nije svaki vlasnik kartice Štedionice uspješno onemogućiti uslugu «Автоплатеж». Sve ovisi o tome kako operator koristite. Počevši od toga, kod svakog pretplatnika mogu se pojaviti dodatne upite vezane uz proces isključivanja. Na primjer, kako onemogućiti automatsko nadopunjavanje računa na Билайне ili MTS. Potrebno je uzeti u obzir svaki detalj kako ovaj servis uspjelo ukloniti uspješno. Za to je potrebno da se upoznate s nekim značajkama provedbe ove operacije na karti Sberbank Rusije:

 • Obavezno navedite u vrijeme nestanka «Автоплатежа» operatera koji koristite.
 • Ako ste iskoristili vaše isključenje na bankomatu ili terminal u glavnom izborniku, nakon ulaska u svojoj kartici, odaberite opciju «Informacije i usluge» ili «Mobilni banke». Ovdje odabirom karticu «Автоплатежи», navedite operatora, a zatim slijedite upute na popravak.
 • Informacija za one koji je pretplatnik Megafon. Kada ste iskoristili odricanje od automatskog plaćanja mobilnih računa putem SMS-a, sjetite se da je kratki broj 900, na koji je potrebno poslati obavijest za korisnike koji se nalaze unutar Moskve i regiona. Ako ste korisnik nekog drugog ruba Rusije – koristite kodove: 8(926) 200-09-00 ili 8(916) 572-39-00.
 • Ako iznenada imate bilo kakvih drugih poteskoca, uz vaše isključenje usluge, uvijek možete kontaktirati službu za podršku korisnicima Štedionice, upisivanjem broja 8-800-555-5550.

Operateri, koji učestvuje u programu «Автоплатеж»

Da biste držač kartice Sberbank mogao sudjelovati u programu za automatsko nadopunjavanje ravnotežu, on mora biti pretplatnik jednog od određenih operatera mobilne telefonije. U suprotnom, korištenje za ovu uslugu će biti moguće. Dalje ćete biti u mogućnosti da pažljivo upoznati s detaljnim popisom ruskih tvrtki mobilne veze, koje podržavaju servis «Автоплатеж»:

 • «Енисейтелеком» («NOTES» — skraćeno), pretplatnika koji ima mogućnost da ne želite instalirati određenu graničnu iznos. Ona je potrebna za aktiviranje usluga automatskog plaćanja.
 • Pretplatnici «najkraći put» stoji automatskim napuniti ravnotežu s najvećom količinom 30, 150 i 600 rubalja. Sve ovisi o financijskim mogućnostima korisnika.
 • «MTS» s neograničenim uvjetima glede korištenja automatskog plaćanja Sberbank Rusije.
 • «NSS» previše je član među mobilni operateri podržavaju uslugu «Автоплатеж». Granične količine ne.
 • «Tele2» ulazi u popis mobilnih operatera, koji surađuju sa Štedionice Rusiji na temu automatskog plaćanja. Inozemstvu, u kojem se pokreće softver 10, 20 ili 50 kuna.
 • Ako ste pretplatnik «Megafon», onda spojiti ovu uslugu na vašoj kreditnoj kartici Štedionice nema problema. Prag aktiviranja ove ponude je 30 hrk.
 • Takav operator mobilne telefonije, kao «Motiv» slično pruža svim svojim pretplatnik koristi više zgodan opcije.
 • Korisnici «Байколвестком», također, mogu koristiti uslugu automatskog plaćanja bez dodatnih ograničenja na prag aktiviranja usluge.

Načini da se odrekne usluga «Автоплатеж» kartice Štedionice

Da biste onemogućili automatsko nadopunjavanje ravnotežu s kartice, Štednja, treba koristiti sve moguće načine, koji nudi ruska banka. Svaka od metoda je relevantno i jednostavno, ovisi o tome koliko je klijent povoljno iskoristiti, na ovaj ili onaj opcija od neuspjeha. U nastavku imate priliku upoznati se sa svakim od njih. Pogledajte detaljne upute od korak po korak algoritam akcija za prekid usluge «Автоплатеж».

Putem SMS-servis

Najpovoljniji način odustati od automatsko nadopunjavanje ravnotežu kreće s kartice, Štednja po mišljenju mnogih korisnika – slanje poruke. Jer telefon je uvijek sa sobom i to ne uzeti puno vremena i radnje. Sve što vam je potrebno je samo poslati SMS na broj 900 sa tekstom АВТОПЛАТЕЖ. Obavezno koristite velika slova i ne zaboravite o značajkama, gore navedene za pretplatnike «Megafon»: ako ste u Moskvi regiji, upotrijebite broj 8(926) 200-09-00 ili 8(916) 572-39-00.

Žena s telefonom

Na bankomatu ili samoposlužni terminali

Sberbank je predvidio kompletnu uslugu za svoje klijente i dao priliku upravljati raznim uslugama pomoću self-service terminala ili bankomata. Možete jednostavno isključiti «Автоплатеж» koristeći ovu metodu. Pogledajte korak po korak algoritma akcija dalje:

Djevojka deaktivira uslugu na bankomatu

 1. Umetnite svoju bankovnu karticu u terminal, prema navedenoj tamo slici.
 2. Odmah ispred vas će se pojaviti izbornik, gdje ćete vidjeti opciju «Informacije i usluge» ili «Mobilni obrazac». Kliknite na nju.
 3. Ovdje izaberite karticu «Автоплатежи».
 4. Ne zaboravite odabrati na sljedećoj stranici ime svog mobilnog operatora («Байкалвестком», «Енисейтелеком», «najkraći put», «Megafon», «MTS», «Tele2», «NSS» ili «Motiv»).
 5. Nakon toga na zaslonu vidjet ćete opciju, pomoću kojih je moguće kontrolirati uslugu. Ovdje pronađite stavku «Disable автоплатежи».
 6. Dalje, izabrati mobilnog operatera, unesite svoj broj telefona.
 7. Na ekranu će se pojaviti prozor gdje je potrebno voditi pin broj bankovne kartice Štedionice.
 8. Ako ste izvršili sve korake istina – terminala ili bankomata напечатает ček s informacijama za donošenje vaše izjave. Ako je nešto bilo drugačije krivo, banka sama obavijestiti će vas o tome putem SMS-poruke.
 9. U kratkom vremenu je funkcija automatskog plaćanja će biti onemogućen.

Koristiti uslugu Sberbank online

Još jedan vrlo zgodan način za isključivanje iz opcije «Автоплатежа», treba u kojoj je nestao – to je obaviti nekoliko radnji i na službenim web stranicama Sberbank online. Da biste sve to ostvarili, vi morate biti unaprijed registrirana u ukupnom sustavu uz pomoć osobnog logina sa lozinkom za prijavu. Ovdje ćete već moći koristiti osobni račun, u sučelju koje će se naći, kako se deaktivira opciju za automatsko nadopunjavanje ravnotežu mobilni sa bankovne kartice.

Deaktiviranje usluge putem interneta

Da biste saznali kako se to radi sa svim detaljima, iskoristite preporukama u nastavku. Izvršite svaki korak po korak:

 1. Idite na službenim stranicama Sberbank Rusije: sberbank.ru.
 2. Ovdje otvorite karticu «nadzorna ploča», da se na stranicu za prijavu s uvođenjem osobnog korisničko ime, lozinku.
 3. Na računu pronađite karticu Plaćanja i transfere».
 4. Dalje idite na link «Moji автоплатежи».
 5. Na sljedećoj stranici prikazat će popis mogućnosti, među kojima treba pronaći karticu «Upravljanje автоплатежами».
 6. Ovdje kliknite na gumb pod nazivom «Operacija», vidjet ćete cijeli popis aktivnih automatskih plaćanja na svaki mobilni operater kojeg koristite.
 7. Kliknite na «Disable» nasuprot aktivnog автоплатежа.
 8. Dalje, trebat će vam poslati zahtjev operatora Sberbank, za potvrdu poduzete radnje. Za to kliknite na link pod nazivom «da se prijave», nakon čega ćete vidjeti na svom ekranu sve karakteristike usluga automatskog plaćanja bilance kreće s kartice.
 9. Ovdje pronađite gumb «Potvrdi SMS-a».
 10. Na mobilni odmah dođe poruka s kodom koji je potrebno unijeti na zaslonu.
 11. U kratkom vremenu banka će ispuniti vaš zahtjev. Nakon završetka ćete dobiti sms poruku sa tekstom o uspješnom nestanka usluga.

Kontaktirajte kontakt centar Sberbank Rusije

Ako iz nekog razloga načine, gore navedeni, nisu za vas optimalno, uvijek možete nazvati operatora Sberbank Rusije i pitati za pomoć, kako biste onemogućili uslugu automatsko nadopunjavanje ravnotežu mobilni. Sve što morate napraviti je jednostavno nazvati sa svog mobitela broj kontakt centra 8-800-555-5550 u bilo koje vrijeme povoljno za vas. Poziv je besplatan.

Nakon provedbe zvona, s vama povezuje operator – obratite joj se sa zahtjevom za isključivanje «Автоплатежа». Dalje, on će vas pitati nekoliko osobnih pitanja, a zatim će se onemogućiti. Nemojte izgubiti priliku i postavljajte mu dodatna pitanja, vas zanimaju, na primjer, kako se želite povezati s mobilnim banci ili znati iznos sredstava koja se nalaze na svoje bankovne kartice.

Posjet podružnica banke

Možda vam je draže samo doći do najbliže Štedionica s ciljem onemogući automatsko plaćanje. U razgovoru za zaposlenika banke, možete postaviti sva pitanja, saznati detaljne upute bilo kojeg načina nestanka ili za povezivanje usluga. Evo, da vam mogu onemogućiti automatsko nadopunjavanje ravnotežu mobilni sa bankovne kartice, pružiti kompletnu uslugu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: