Kako ne plaćati kredit

Usluge banaka građani uživaju redovito, uostalom, zahtjev možete podnijeti putem interneta, sjedi kod kuće. Auto krediti, hipoteke, kartica, valuta, potrošačke kredite traženi. Financijska kriza i osobne okolnosti mogu promijeniti financijsku situaciju dužnik. U tom slučaju, građani ne znaju što će biti s dugovima.

Kako ne dati kredit banci

Kreditne kartice

Ako je materijalno stanje naglo pogoršalo, i ne možete platiti financijske organizacije ostatak duga, preporučujemo da se obratite osoblju banke. Tvrtka je zainteresirana, kako bi ste bili u mogućnosti da u potpunosti platiti dug, pa mora ići ćete na sastanak. Ozbiljne financijske strukture, kao što su «Ruski standard», «Alfa banka» ili «Tinkoff» klijentima nudi nekoliko opcija za rješavanje takvih problema:

 1. Restrukturiranje – revizija roka otplate, čime smanjuju iznos mjesečne otplate.
 2. Refinanciranje kredita. Možete ići u drugu financijsku organizaciju, na primjer, «Renaissance» ili «Privatbank», gdje se nude takvu uslugu. Bit će vam dati novi kredit, koji će otplaćivati dugove prema dostupnim kreditima. U tom slučaju, u roku od jedne godine od kamata koju plaćate za novi kredit, a najveći dio duga počnete davati, kada se vaše materijalno stanje će se poboljšati.
 3. Odgoda plaćanja nije dostupna svim organizacijama. Na zahtjev klijenta banka može prenijeti isplatu na mjesec dana bez troškova kamate i kazne.

Navedene načine idealni samo građane, koji imaju neplaćanje 1-2 mjeseca. Pravovremeno obraćanje banka provjerava integritet klijenta i pomaže izbjeći negativne posljedice. No, neke tvrtke ne idu na ustupke građanima, tražeći otplate kredita, начисляя ogromne novčane kazne i prijeteći. Zajmoprimci su prisiljeni razmišljati, kako varati banke. Načine, kako ne plaćati kredit, ostajući čist pred zakonom, postoje, ali zahtijevaju puno truda i strpljenja.

Prije svega, preporučuje se potražiti savjet iskusnog odvjetnika. Neki daju ih besplatno. Istraživanje ugovora o kreditu i uvjete osiguranja kredita može dati dobar rezultat. Ponekad posao se može prepoznati fiktivne, ili se dokaže da je dužnik u stečaju. Postojanje ozbiljnih razloga za kašnjenja u plaćanju, potvrđeno dokumentima, može vas osloboditi od kazne i prijetnje od strane kreditne organizacije.

Legitimna načina da se ne plati kredit

Čovjek je dobio novac na bankomatu

Da biste dobili određeni iznos duga, kao i obično, građani moraju organizirati osiguranje. To je korisno za one koji misle, kako je moguće ne plaćati kredit. Neke osiguravajuće tvrtke, kao što je «Kasko» u slučaju gubitka zdravlja ili rada uzimaju obveze plaćanja kredita na sebe. Međutim, prije nego što ispuni ovaj uvjet, tvrtka je nužno provjeriti premoren.

Još jedna mogućnost, kako ne plaćati kredit – iščekivanje presude. Potpuno od dužničkih obveza zajmoprimca, to neće osloboditi, ali to rješenje ima puno prednosti:

 • ne morate plaćati kazne;
 • ne treba trpjeti ucjene i prijetnje zbirka agencije;
 • dug će se otpisati u malim koracima od plaće.

Gotovo sve banke, bilo da je to «Каспи», «Русфинанс» ili «Сетелем», griješe tako da prenose informacije o svojim klijentima kolektore. U RUSIJI takve akcije su u kršenje zakona. To prijeti kreditne organizacije opoziv licence, ako nema pismenu dozvolu od dužnika. Ne platiti dug tvrtke s kojom ugovora o kreditu nije bio – legitimno pravo svakog.

Čekati isteka roka zastare

Postoji jedan izlaz za one koji razmišljaju o tome kako se službeno ne plaćati kredit? Morate prestati komunicirati s kreditne organizacije:

 • ignorirati telefonske pozive;
 • nemojte odgovarati na e-mailove;
 • druženje s osobljem banke osobno.

Na kredite postoje zakonski rok zastare, koji počinje od datuma prve kašnjenja u plaćanju i traje tri godine. Ako u tom razdoblju banka ne dodiruje dužnik, nakon vremena predočiti podržava zahtjev dužnika neće uspjeti. Svaki novi kontakt sa službenik banke je početak odbrojavanja trogodišnjeg razdoblja, nakon kojeg nastupa zastara tražbina za naknadu.

Razvodnik kuca na dužnika na kredit

Pomoć антиколлекторских tvrtki

Vrlo često kreditne institucije na temelju ugovora цессии prenose dugove svojih klijenata коллекторским organizacijama. To prijeti dužnika:

 • redovitim prijetnjama;
 • pozivima na posao i obitelji;
 • приходами agenata kući;
 • zahtjevima prodati imovinu i isplatiti dug.

Антиколлекторские organizacije dolaze u pomoć građanima u borbi protiv dosadne agentima, prelazi svoje ovlasti. Osoblje će vam objasniti kako komunicirati s kolektorima kompetentno, jer oni uživaju pravnu безграмотностью građana. Ne isplati dati agresivnog pritiska. Pozove dužnika na odgovornost može samo sud, a opisuju imovinu bailiffs uz prisustvo službenog pravilnika. U drugim slučajevima, od vas ništa ne prijeti, osim pokvariti raspoloženje.

Za obradu kredita

Da će, ako ne plati kredit općenito

Ako je prebaciti na suđenje, onda уклониста od plaćanja duga će platiti dug sa svake plaće (maksimalno 50%). Imovinu dužnika po nalogu suda mogu prodati, a sva sredstva će ići na plaćanje kredita. Неплательщикам zabranjuju putovanje izvan ruske federacije i odbijaju da ponudi novi kredit. Najgori prijestupnici i prevare pozivaju na kaznenu odgovornost po člancima: 177, 159. Što učiniti, ako nema mogućnosti plaćati kredit? Kompromis s bankom, objasniti razloge kašnjenja isplate i situaciju.

Video: što učiniti ako ništa platiti kredit

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: