Kako nacrtati pauna

Crtati pauna – užitak, jer je njegov rep je toliko veliki, da ima gdje sve labave fantazije, posebno dječje. Ako uživo vidjeti pticu ne možeš, onda se možete diviti im na slici. Nacrtati pauna dijete će teže, kao i novak umjetnicima, ali donje upute će vam pomoći u ovom pitanju.

Kako nacrtati pticu pavlina u fazama

Postupno crtanje

Ako želite stvoriti slike za djecu, kojima će moći da se bojite, onda ostavite slika u карандашном obliku. Dijete sa zadovoljstvom iskoristi takav boja i izrazio svoju maštu. Za matrica će vam trebati samo jednostavne kemijske olovke, poželjno je srednje tvrdoće i blag. Osim toga, ne može učiniti i bez guma, jer nešto će se morati подтереть.

Olovkom

Crtanje pauna s postavljene repom odvija se u etapama, pri čemu crvene odražavaju ono što je potrebno izvršiti na ovom koraku, a plava – što je već učinjeno u prethodnom. Ovdje je lekcija kako nacrtati pauna korake:

  1. Počnite s obavljanje tijela ptice. Pronađite centar lima i malo bliže donjem rubu nacrtajte krivu oval. Od njega potrošiti liniju koja će vrat. Na kraju дорисуйте mali krug – to je glava ptice. Top nacrtajte linije 2 omiljena rep žar-ptice. Odozdo prema tijelu пририсуйте noge, dodajte donje granice malim repom.
  2. Dodati vrat druga linija, s jedne strane torza slijedite vidljivo krilo. Obris tijelo prvi u blizini perje buduće ptice. Доработайте noge, пририсовав kandže.
  3. Dodajte perje na prvoj rubu stražnji dio, дорисуйте ptice u oči sa 3 kovrče na glavi.
  4. Дорисуйте na gornjoj granici perje repa. Između perje prvog reda povucite ravno do sljedećeg niza перышек, a na kraju napravite oči. Od njih provedite još jedan niz linija, ponovite slika okance.
  5. Подкорректируйте slika, uklanjanjem nepotrebnog gumicu, a još ističući pravo mekom olovkom.

Boje

Boji šarenom crtež

Ako ste ljubitelj raditi bojama, možete izvršiti паву ili mužjak ptice u boji. Nacrtana olovkom ptice će biti temelj za bojanje. Osim navedenih alata će vam trebati boje, akvarel ili гуашевые. Još treba pripremiti mali vrč s vodom, četkom, poželjno je debela i tanka, palete boja i papir za akvarel. Upute, kao što boje slikati pavlina, izgleda ovako:

  1. Slijedite 2 ovalna – jedan veći i jedan manji. Prvi će biti u prsa, a drugi u glavu. Povežite ovala glatkih zakrivljenih linija – to je vrat. Iz prtljažnika, povucite prstom prema dolje duge ravne – ona će se postaviti smjer malim repom. Ispod tijela provedite 2 međusobno перпендикулярные direct – to će biti postolje za павлинчика.
  2. Дорисуйте vrat, kljuna, kovrče na glavi ptice, noge i rep.
  3. Dodajte oči, перышки, oči u rep, прорисуйте postolje.
  4. Uzmi plavu boju i ispunite ga tijelo ptice, zatamnjenje do vrha. Smeđe i žute boje koristite za перышек, a zeleni za mali rep. Na posljednjem nacrtajte oči, pomoću plave s tamno plavom bojom. Bijelom bojom napravite na njih odraza. Ispunite bojom noge, glavu, oči, kljun i postolje.

Crteži i skice paune

Skica pticePaun s postavljene repObris ptice

Da biste stvorili prekrasne распахнутого pavlina, iskoristite primjeri gotovih crteža ili skica, u kojima je lako ponoviti konture ptice. Glavna stvar – da obratite pozornost na njegovu krzneni rep, jer se može izvesti u različitim bojama. Čak i ako ste nikada nije radio sa bojice ili bojama, onda je za primjere brzo ćete naučiti umijeće i biti u mogućnosti da ispuni ne samo jednostavno павлинчика, ali i žar-pticu sa ukrašenim zamršene obrasce repom.

Video: kako nacrtati pticu

U izradi je važno promatrati slijed faza, barem na početku. To će odraditi vještina, onda se više opušteni i napraviti nacrt za par minuta. Stvoriti lijepu pauna na grani ili jednostavno izvesti pero vam korisne video sa detaljnim uputama cijelog procesa.

Na grani

Žar ptica

Pero pauna

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: