Kako mogu obrisati svoj profil s Мамбы

Na internetu postoji mnogo mjesta za upoznavanje ljudi, ali svatko tko je bio zainteresiran za ovu temu, znaju da je vrlo popularan sustav se smatra Mamba. Svatko može stvoriti profil sa svojim fotografijama i kratkim opisom, ali svaka se može javiti želja za brisanje snimanje, pa treba znati kako mogu obrisati svoj profil na Мамбе.

Kako možete ukloniti stranicu na web stranici Mamba

1

Bilo koji korisnički profil sadrži vrijeme, puno osobnih podataka (e-mail, telefon), koju ne bih želio ostaviti. Često to postaje razlog za uklanjanje sa službe. To se može učiniti na nekoliko načina, a neki od njih su svjesni da, u želji da se čovjek može vratiti profil, ako se ukaže potreba. Tu su kao mogućnosti, kao što je ukloniti stranicu na Мамбе:

 1. Skrivanje podataka. Ako želite samo da se neko vrijeme ne primati poruke ili voditi prepisku, a ne nužno je u potpunosti prati profil, možete jednostavno zatvoriti mogućnost ostalim članovima vas pronaći putem tražilice.
 2. Zatvoriti svoj račun. Ako vam je potrebno izbrisati sve podatke o sebi u službi, onda treba iskoristiti u odjeljku «Osobni podaci», u nastavku će se detaljno određuje što je u potpunosti ukloni račun s Мамбы.
 3. Produljena nema čovjeka pod svojim korisničkim imenom stranica će automatski uklonjen nakon 6 mjeseci.

U ručnom načinu rada

Najbrži način kako izaći iz Мамбы, – ručno kroz postavke. Glavni nijansa ovog postupka je u tome što u potpunosti ne briše, vaš profil će se sakriti od drugih korisnika, ne će se vidjeti u sustavu za pretraživanje. To je opcija, ako želite prekinuti komunikaciju putem web stranice na neko vrijeme. Upute kako izaći iz Мамбы:

 1. Idite na izbornik «Moja stranica».
 2. Zatim kliknite na stavku «Postavke» na desnoj strani fotografije.
 3. Pomaknite se prema dolje i potražite «Brisanje računa», kliknite na ovaj predmet.
 4. Trebao bi se pojaviti novi prozor, odaberite redak «Isključiti obrazac za pretraživanje». To izuzima od vas traži, ali će podatke na web stranici. Kliknite «Dalje» potvrditi akciju.

Automatsko brisanje

U službi dating svakodnevno bilježi veliki broj ljudi, koji su željeli pronaći svoju srodnu dušu. Veliku količinu informacija sa fotografijama će stvoriti dodatni pritisak na poslužitelj web stranice, tako da algoritam sustav osigurava automatsko brisanje profila kroz 6 mjeseci, pod uvjetom da se na njega ne se prijavili. Ako ne znate kako mogu obrisati svoj profil s Мамбы, jednostavno zaboravite na nju i ne posjetite svoju stranicu: ona sama nestati. Ako želite vratiti ga morati nositi sa službom za podršku.

2

Kako mogu obrisati svoj profil s mobilne verzije Мамбы

Kako poboljšati jednostavnost korištenja, za modernog smartphone razvijen je program kojim se koristiti svoj račun s vašeg telefona. Mnogi ljudi koriste samo da ga i nije ni pokušao ići na Mamba putem preglednika. Sučelje programa je malo razlikuje od verzije web stranice na internetu. Rezultat postupak, kako ukloniti stranicu u Мамбе s telefona, nešto drugačija. Za to možete koristiti na dva načina:

 1. Prebacite aplikaciju za mobilne verzije na potpunu i ponovite sve korake koji su opisani gore.
 2. Ići kroz svoje korisničko ime i lozinku u pregledniku i provedite korake iz odjeljka iznad.

Funkcionalnost aplikacije je oblikovan tako da se izravno s mobilnog izbrisati profil, tako da u svakom slučaju morate se odlučiti punu verziju web stranice. Sam postupak za brisanje programa iz telefona se ne razlikuje od standardnog uninstall drugih komunalnih usluga. Vi i dalje možete u roku od 6 mjeseci ne idem u profil, i on automatski briše.

Kako izaći iz Мамбы u potpunosti

Postupak, kako mogu obrisati svoj profil Mamba, vrlo je slično sa procesom skrivanje pretraživanje vašeg profila. U tom slučaju će biti izbrisan ne samo račun, a u potpunosti sve podatke zajedno s korisničkim imenom, lozinkom. Upute kako izbrisati profil s Мамбы u cijelosti:

 1. Idite na odjeljak «Moja stranica».
 2. Kliknite na stavku «Postavke» i potražite na dnu stranice kliknite na «Uklanjanje računa».
 3. Dvaput kliknite na gumb «Dalje» će se kratko poruku da vam je na mail poslao je pismo, u njemu se nalazi link za potvrdu želje izbriši profil.
 4. Idite na e-mail, krenite prijelaz hiperveze iz pisma od usluga Mamba. Odgovoriti na njega ne treba. Ako se prebacite se ne događa, jednostavno kopirajte link u adresnu traku preglednika.
 5. U prozoru koji se pojavi, kliknite na natpis «Delete account».
 6. Da vam na e-mail povremeno će dolaziti pismo s obavijesti o mogućnosti vratiti podatke, ne idite na linkove u roku od mjesec dana, i profil nestati u potpunosti.

Video: upitnik na web stranici Mamba

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: