Kako isključiti roaming na Tele2

U putovanja po Rusiji i svijetu novac troši diskretno, a ne samo na zabavu i hranu, ali i na mobilne komunikacije. Usluga, tako da je potrebno u putovanjima i pruža jedan od mladih operatora, apsolutno ne trebaju u kući regiji. Isključiti roaming na Tele2 možete na različite načine, svi su dostupni pretplatnicima.

Usluga Tele2 u roamingu

Prije putovanja bilo gdje, za izbjegavanje nepredviđenih troškova mora se isključiti sva preusmjeravanja koje je do toga. Nakon dolaska u mjesto odredišta, vaš telefon se sam spaja na željenu mrežu, bez obzira putujete li na zemlji ili izvan nje. Nakon toga vam dođe obavijest o omogućivanju pristupa određivanja cijene prema tarifiranje poziva za pojedine oblasti. Prilikom odlaska u inozemstvo, možda ćete morati ručno pronaći dostupnu mrežu u posebnom podizborniku vašeg uređaja.

Tele2 u putovanjima po Rusiji nudi više odani i udoban za korisnike. Postoji opcija «Svugdje nula», što nudi primati dolazne pozive unutar ruske federacije potpuno besplatno. 2 godine po minuti vam morati dati pri odlaznom pozivu i 2,5 godine – za slanje poruke. Ako spojite uslugu prvi put, platiti morate samo ежесуточную mjesečnu naknadu, komponenta 3 godine Nakon povratka kući opciju treba isključiti.

Besplatni вайфай u drugoj zemlji može biti čak i unutar hotela. Ako vam je potreban pristup mreži, potrebno je tražiti alternative. Nema usluge «Svuda nula», ni bilo koja druga ne uključuju u paket internet izvan matične mreže. Povezivanje željenu opciju odvija zasebno. Dnevno mjesečna naknada varira od 100 do 300 ns ovisno o ljetnjim zemlje. U tom slučaju, na svakih noć izdvojiti 10 Mb prometa. Za svaki dodatni megabajt će se naplatiti 10% mjesečne naknade.

Servis «Razgovore bez granica» također pruža dostupnu vezu, ali samo izvan Rusije. Za čas bilo je dolazni poziv iz ravnoteže спишется 5 g., u koliko košta poziv. Što nije čudno, dnevno mjesečna naknada će biti previše 5 godina. Pitanje je, kako isključiti roaming na Tele2, ne miruje: napraviti to potrebno. Odricanje od usluga dostupan potpuno besplatno.

Djevojka na plaži u roamingu od Tele2

Kako ukloniti roamingu s Tele2 telefona

Povratak u regiju, gdje je registriran sobi, roaming će biti automatski onemogućen. Pri povezivanju dodatnih usluga, isključite ih morati sami. To se može učiniti putem USSD-naredbama. Za opciju «Svuda nula»:

 1. Birajte *143*20#.
 2. Aktivirajte kliknite tipku sa zelenom cijevi.

Da biste isključili internet:

 1. Unesite *143*30# za europskim zemljama, ili *143*40# – za ostale.
 2. Pritisnite tipku za poziv.

Servis «Razgovore bez granica» onemogućavaju ovako:

 1. Nakon starleta upišite 143, prekinite ga zvjezdicom.
 2. Unesite 0 i igrati.
 3. Aktivirajte bod tipkom za pozivanje.

Razlika od drugih operatora u ovaj mladi društvo postalo je nedostatak mogućnosti iznimke usluga putem SMS-a. Ako imate problem nastao, kako isključiti roaming na Tele2 ili ograničiti rad posebne usluge, predstavnici tvrtke preporučuju:

 • iskoristiti USSD-naredbama;
 • doći u ured osobno;
 • poziv na telefonsku liniju, gdje na besplatni telefon 611 će vam pomoći eliminirati nepotrebne vam opciju brzo.

Osoba uživa u smartphone

Kako onemogućiti uslugu roaming na Tele2 preko interneta

Kada pri ruci imate računalo radi s globalnom mrežom, upravljanje mobilnim uslugama postaje još lakše. Službene web stranice tvrtke omogućuje vam da ne samo primati informacije o novim akcijama i opcijama, ali se odmah priključiti i isključiti ih. Da biste isključili roaming Tele2 u Rusiji i svijetu, morate slijediti ovaj algoritam:

 1. Kliknite mišem na link «nadzorna ploča».
 2. Više registracija nije potrebna. Jednostavno unesite svoj broj.
 3. Kod primljenu poruku, birajte unutar posebnog prozora.
 4. Pod naziv vašeg tarifa kliknite na «Upravljanje uslugama».
 5. Provjerom opcije, klikom na tipku «Spojeni».
 6. Onemogućite nepotrebne usluge.

Video: Tele2 u roamingu

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: