Kako isključiti roaming na Билайне

Netko putuje po svojoj zemlji, a netko šalje u inozemstvo, ali za svaki od pretplatnika tvrtka je izradila prijedloge za korištenje tarife u roamingu. Povezivanje usluga vrši se automatski, ali ne i svi kupci žele uživati u ovom opcijom, tako da morate znati načine da ga deaktivirate.

Isključili roaming, najkraći put kroz službi za podršku

Bez obzira koju opciju imate aktiviran (nacionalni ili međunarodni), možete isključiti opciju, obratite servisnoj službi. Operater pruža svim svojim pretplatnicima sata savjetovanje o planu i usluga tvrtke. To je jednostavan način kako isključiti roaming na Билайне za kućnu u regiji i šire. Bolje obavljati деактивацию opcije, dok je još uvijek u kućnom regiji. Upute za onemogućivanje:

 1. Krenite poziv na broj 0611. Ako ste još uvijek u igri za teritorij zemlje, poziv će biti slobodan.
 2. Pripremite ugovor ili putovnicu. Ovi podaci treba da se potvrditi pravo vlasništva семеркой.
 3. Vi ćete dobiti u glas meni. Poslušajte атвоинформатор i pritisnite željenu tipku za veze sa stručnjakom.
 4. Recite mu da želite otkazati uslugu.
 5. Zaposlenik će vas pitati dati osobne podatke (putovnice ili iz ugovora). Nazovite ih.
 6. Stručnjak će zahtjev za isključivanje i da će se u narednih nekoliko minuta to učiniti.

Čovjek govori na telefon

Kako isključiti roaming u Билайне kroz sustav USSD

Oni koji odlaze na putovanje, može odabrati odgovarajući plan. Tvrtka je proizvela nekoliko prijedloga, koje omogućuju aktivaciju usluge unutar zemlje. Postoji i jedan paket za komunikacije u inozemstvu. Svaki od tarifa mora biti prikladan za pojedine USSD zahtjev. Deaktivacija se događa na isti način, za koji postoji nekoliko timova. Upute kako isključiti roaming na Билайне:

 • za paket «Moja zemlja»– *110*0020# i tipka za poziv;
 • tarifa «Moj planet»– *110*0070#poziv.
 • za plan «Planet Nula»– *110*330#poziv.
 • ako ste se odlučili da je usluga vam neće trebati, možete isključiti automatsko povezivanje jednim upitom– *110*9990#poziv.

Sljedeći put kad se odlučite krenuti na putovanje, ova funkcionalnost će biti onemogućen. Uzmite to u obzir ako želite da sve odmah iskoristiti priliku i pozvati svoje prijatelje i obitelj u inozemstvu. Trebati ponovno aktivirati opciju pomoću USSD zahtjeva ili osobnih računa na web stranice tvrtke. Možete također nazvati operatera i pitati za obavljanje ovog postupka. Kao što je aktivacija ili deaktivacija koristan, jer se održavaju besplatno, sa računa klijenta ne odstranjuje dodatnih novčanih sredstava.

Djevojka sa pametnim telefonom

Kako ukloniti roaming na Билайне pomoću izbornika

Da biste isključili roaming, nije nužno slati sms ili gdje je na poziv. Potrebne postavke možete odabrati u izborniku vlastitog mobilnog telefona. Na različitim modelima pametnih telefona ovaj predmet može biti smješten na različitim mjestima, ali morate pronaći u izborniku «Moj najkraći put». Ako ste ga našli, kliknite na nju i slijedite ove korake:

 • otvorite popis particija;
 • odaberite «Ostale usluge»;
 • pronađite redak s nazivom funkcije;
 • slijedite upute da biste deaktivirali.

Kroz nekoliko minuta da dođe servisnu poruku, da je usluga deaktivirana. Možete otići na izlet i ne brinuti, da iz vaše sobe će biti ukinute dodatne sredstva za sms poruka ili poziva. Ako u nekom trenutku imat ćete potrebu da sa nekim u kontakt, a zatim aktivirati uslugu treba na isti način u ovom izborniku. Upravljanje se može obavljati i kod kuće i u inozemstvu.

Telefon je laptop

Kako isključiti roaming najkraći put kroz nadzornu

Za pretplatnike tvrtke razvijen je poseban interface koji je dostupan na službenim web stranicama Beeline. To je najjednostavnija opcija, kao što su brzo isključili roaming na Билайне, ako već imate prijava. U slučaju njegove odsutnosti, morate se prijaviti za ulazak u privatni ured. Postupak je vrlo jednostavna i provodi se u nekoliko minuta. Vam je potrebno:

 1. Na internetu pronaći web stranice Beeline.
 2. Otvoriti na linku obrazac za prijavu u svoj račun.
 3. Kliknite na link otrov «Kako da biste dobili lozinku», kliknuti na gumb «Mobilni».
 4. Unesite vaš broj telefona. Dođe sms sa kodom za pristup. Još uvijek možete dobiti slanjem upita *110*9#poziv.
 5. Unesite lozinku i odmah doći u LK.

Ovaj servis će vas najviše puni pristup svim podacima na tarifni plan. Pristupačne pakete za promjene arhiva usluga tvrtke, na primjer, na staru verziju opcije «bez ništa». Nekoliko klikova imaju priliku da ispune svoj bilanca ili račun voljene osobe. Ovdje možete pronaći popis svih aktivnih funkcija. Potrebno je samo isključiti one koje vam ne trebaju.

Video: kako izaći iz roaminga najkraći put

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: