Kako blokirati broj MTS

Mnogi aktivno koriste usluge mobilne komunikacije. Sobe su često potrebni kod registracije na nekim uslugama, forumima i društvenim mrežama. Ako vam se pokrenule strancima ili uznemirujuće tvrtke, postoje načini kako se privremeno zaključati SIM karticu MTS ili zauvijek učiniti. Blokiranje može se provesti na nekoliko načina.

Kako zaključati SIM karticu MTS preko telefona

Ponekad osobne podatke curi u mrežu i postaju dostupni u različitim bazama telefonskih brojeva, koje zatim aktivno koriste tvrtke za прозвонов. U ovom slučaju pretplatnik može žele dobrovoljno da se odrekne trenutnog osobnu sobe, kupiti drugi. Da biste isključili SIM, postoji i drugi razlog – čovjek je jednostavno izgubio telefon. Oporavak operator obavlja besplatno, ali je potrebno prvo provesti blokadu kartice.

Svaki korisnik može odabrati pravu vrstu i najbolji način blokirati karticu vaditi. Praktičnost svakog od metoda ovisi o konkretnoj situaciji. Najpopularnije opcije su onemogućiti симку:

 • posjetite poslovnicu MTS;
 • preko interneta-asistent na web stranici;
 • uz pomoć mobilnih usluge: USSD zahtjev u centar za podršku.

Sim kartica je zaključana

Kako blokirati симку MTS USSD-tim

Mnogi pretplatnici njeguje svoje osobne početni paket i brojem. To je povoljno, jer su kontakti dodani svi prijatelji, partneri, bliski. Ponekad se zbroje situaciji kada broj padne u ruke huligana, uznemiravajući menadžera ili jednostavno neugodnih ljudi i javlja se potreba za isključiti SIM karticu. Ova tehnika, kao što je blok broj MTS, pogodna ako želite dobrovoljno odustati od mogućnosti primati dolazne i provoditi odlazne pozive. Što je potrebno učiniti:

 1. Uzmi telefon sa karticom koju treba isključiti. Poslati zahtjev potrebno je samo njega.
 2. Otvorite izbornik za biranje.
 3. Unesite kombinaciju– *111*157# i tipku za poziv.

Pomoću ove naredbe se uključuje usluga «je dobrovoljna zaključavanje», korisniku ostaje mogućnost da, ako žele vratiti симку. Do tog trenutka iskoristiti ga, pretplatnik neće biti u mogućnosti, zabranjene su sve radnje, osim pozivanja hitne službe 112. Razdoblje privremene zaključavanje sa računa prestao opterećenje sredstva za korištenje tarife. Vrijeme konačnog nestanka ili vratiti definira sam pretplatnik.

Skup kombinacije tipki na telefonu

Kako blokirati broj na MTS kroz автоинформатор

Zatvori u mogućnosti upućivati pozive pomoću automatskog izbornika MTS. Blokiranje podacima metodom moguće je samo pod uvjetom da je sedam. Ako imate ukrali, to učiniti kroz автоинформатор ne rade. Ovo je još jedan način privremenog dobrovoljni prekid rada sedmice. Izvodi postupak na sljedeće upute:

 1. Nazovite s mobitela koji želite blokirati, 111. Pritisnite poziv.
 2. Vi ćete čuti glas svog spremnika glasovnih poruka, on će vam reći o sve stavke virtualni meni.
 3. Poslušajte njegove savjete, pritisnite tipku koja će blokirati sobi.
 4. Slijedite ove korake i vaša SEDAM će se riješiti u skorije vrijeme.

Kako blokirati broj telefona MTS putem službi za podršku

Ova opcija će vam pomoći da brzo isključite симку. Na ovaj način više odgovara kada gubitka mobilnog uređaja. Ova opcija, kako blokirati broj MTS možete iskoristiti sa bilo kojeg telefona, bez obzira na umetnute kartice. Provesti potrebne radnje potrebno je putem centra za podršku korisnicima. Prije troškovi zaposlenika tvrtke nužno pripremite:

 • putovnica;
 • ugovor za kupnju start paketa.

Zaključavanje se vrši kako slijedi:

 1. Za povezivanje s centrom za podršku potrebno je skupiti 0890 (za pozive u MTS) ili 88002500890 iz bilo kojeg drugog telefona (uključujući i fiksne).
 2. Pričekajte veze sa stručnjakom.
 3. Objasnite mu da želite odustati na vrijeme od korištenja SIM kartice.
 4. Navedite potrebne informacije, koji potiče zaposlenik (broj ugovora ili putovnicu podataka). Ponekad trebate samo odgovoriti na pitanje.
 5. Kroz nekoliko minuta pristup sedmice će biti zatvoren.

Ako se karta ranije imate, onda možete u svakom trenutku vratiti ga na bilo koji prikladan način (preko centra za podršku, internet, u uredu). Ako je kartica izgubljena, da joj mogu iznova samo u uredu operatera u vašem gradu. Opet trebati putovnicu za dizajn nove. Ništa dodatno platiti za tu uslugu, ne morate. Sve bonuse, novac na računu, opcije i usluge koje ste koristili, će se aktivirati automatski nove sedmice.

Логотипи MTS

Kako zaključati SIM karticu MTS preko interneta

Ova opcija je pogodna za one koji žele sami za brzo zaključavanje SIM-kartice. Način dostupan onima koji već postoji prijava na web stranice tvrtke na nadzornoj ploči (da nije bilo potrebe za primanje sms-a na broj telefona), ili kartica nije izgubljeno. Jednostavnost ove metode je u tome da je internet sada je dostupna svakom pojedincu. Da biste isključili UREĐAJ, slijedite ove korake:

 1. Na početnoj stranici MTS trebate doći u ured korisnika. Ako niste registrirani, treba ju provesti. Kliknite na link za ulazak u obrazac unesite kontakt telefon (on djeluje korisničko ime), na koji će doći lozinku. Primljeni kod, unesite ga u polje ispod. Preporučuje se u budućnosti promijeniti unutar kabineta na druge, da ga ne mogu naučiti drugi ljudi. Ako ste odjednom ga zaboraviti, samo trebate ponoviti postupak registracije ponovno.
 2. Kada se nađete unutar korisničkog kabineta, morat ćete u odjeljku Internet-pomoćnik». Nalazi se na tu stavku u lijevom izborniku sučelja.
 3. Odaberite redak «Zaključavanje sobe».
 4. Pred vama će se pojaviti profil, koju treba pažljivo popuniti. Na temelju njega će se izvršiti onemogućavanje kartice. Ovdje, onda će biti moguće vratiti na rad.
 5. Kada se pravilno obavljanje svih bodova kroz nekoliko minuta će se održati suspenzija симки.

Djevojka za laptop

Kako zaključati SIM karticu MTS zauvijek u uredu tvrtke

U svakom većem gradu u Rusiji postoje saloni komunikacija kompanija MTS. Djelatnici ureda su spremni pomoći pretplatnika za bilo kakva pitanja koja se odnose na rad operatora. Dodatno platiti za savjet ili pomoć na paketu ne treba. Ako postoji mogućnost da posjetite salon, možete zaključati svoj broj. Za izvođenje ove operacije stručnjaka nužno trebati vašu putovnicu koju ste koristili prilikom kupovine početnog paketa. Ako vi ne posjedujete sobe, onda je potrebna punomoć za provedbu postupka.

Video: kako blokirati broj u MTS

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: