Kako besplatno pronaći telefon na adresi

Ponekad se javlja situacija u kojoj trebate povezati s osobom preko telefona, ali ga je pogrešno zapisao ili ne znate. Za to postoji pretraživanje telefona na adresi, ali je moguće pronaći samo fiksni, ne mobilni. Za određivanje potrebno je samo znati grad, ulica i broj stana.

Traži brojeve telefona na adresi

Postoji nekoliko potpuno besplatnih načina kako saznati broj telefona na adresi. Neki od njih redovito ažurira (web stranice upravljanje imenicima, pozivne baze), a neki rjeđe, na primjer, telefonske knjige. Možete koristiti bilo koji od ovih načina polazeći od toga da je za vas lakše i nalazi se pri ruci u blizini:

  • telefonski imenik;
  • fiksni aparat;
  • internet;
  • Posebne usluge pretraživanja prema broju mobilnog telefona

Telefonski imenik kućni telefon

Svake godine je objavljen priručnik kućnog telefona na adresi u kojoj se ljudi dogovorili da otvori svoje podatke. Tamo su navedeni ime, prezime, točno mjesto boravka osobe. Sljedeći graf sadrži fiksni telefon osobe. Obično se navodi vlasnik stana, ako je osoba za to mjesto nije naznačeno (ublažava ili živi pod drugim prezimenom), a zatim i u pomoći knjizi neće ga biti.

Muž zove

Baza telefonskih brojeva na adresi

U mreži ne rijetko se oglašava baza podataka kućne telefone. Treba uzeti u obzir da je to neslužbeni podaci, jer treća lica nemaju pravo širiti takve informacije. Sve ponude kupiti takve baze su ilegalne, a njihova preciznost nitko ne jamči. Možete probati besplatno pretraživanje, ali vjerodostojnost takvih informacija će ostati otvoreno pitanje.

Kako saznati gradski telefon na adresi u Moskvi

Načine toga, kao i besplatno pronaći telefon na adresi u Moskvi, baš i ne razlikuju od drugih gradova. Naucimo broj pomoću operatora, putem službi (usluge mogu biti besplatne ili plaćene) ili okušati sreću na prostorima mreže. Najvažnije je znati točnu adresu stanovanja čovjeka, jer greška u sobi kuće ili stana će vas odvesti na sasvim drugi stanovnik.

Online katalog

Ako pri ruci imate računalo ili mobitel sa pristupom na mrežu, možete pokušati probiti podatke putem on-line katalog. To je još jedan način kako besplatno pronaći telefon na web-adresu. On je isti telefonski imenik, samo выставленную na internetu potpuno besplatno. S popisa odaberite željeni grad, gdje bi trebao obaviti pretraživanje (ulice mogu odgovarati u nekoliko lokalitetima), a zatim unesite adresu kako bi se utvrdilo sobe.

Operatori help desk gradski

Servis Moskve

Odrediti traženi broj u Moskvi je moguće uz pomoć gradskog help desk. Ona pruža svoje usluge besplatno na internetu i u gradskom broj telefona +7 (499) 978-28-20, gdje ako postoje informacije koja vas zanima pomoći će joj prema točnom adresom жильца. Pozivom u organizaciju, budite spremni da svoje ime i prezime. Ova usluga pruža svoje usluge bez naknade.

Besplatan poziv operatoru Rostelecom

Još jedan jednostavan i besplatan način – servis operatora Rostelecom. Za to je potrebno nazvati na 09 i nazvati na raspolaganju imate podatke o mjestu boravka osobe. Ako muškarac dopustio otvoreno koristiti podatke o sebi, onda vam je продиктуют traženi broj. Ako je osoba takav pristanak nije dao, onda će vam se ponuditi da nazove 009. To je isti servis, ali je već plaćena. Ako imaju podatke o pretplatniku, oni vas соединят s njim izravno, bez davanja sobe.

Video: kako saznati broj kućnog telefona na adresi

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: