Kako aktivirati bonus na Мегафоне

Besplatno koristiti usluge mobilnog operatera željeli sve. Na trajnoj osnovi, to je nemoguće, tako da najveće telekomunikacijske tvrtke dolaze s raznih nagradni program za stalne korisnike. Za pitanje kako provesti bodove na Мегафоне, nema definitivan odgovor, sve ovisi o potrebama osobe.

Što je program «Megafon-Bonus»

Vi ste, kao aktivni korisnik mobilnog operatera, koji počini veliki broj poziva, možete dobiti više koristi. Tvrtka предусмотрела za dodjelu nagrade za razgovor preko telefona, slanje poruka i pristup internetu. Program «Megafon-Bonus» vrijedi tijekom cijele godine i besplatan za pretplatnika. Poticanje dodjeljuju se po isteku svakog mjeseca na unutrašnju ravnotežu. Od trenutka dodavanja oni postaju dostupni za razmjenu ili izlaz. Međutim, prije nego što aktivirati bonus na Мегафоне opciju potrebno je spojiti:

 1. Odabirom izbornika «Poruke», upišite u okvir za tekst 5010.
 2. Pošaljite SMS na broj 5010.

Kako zamijeniti bodove na Мегафоне, koristeći USSD zahtjev

Nagrade bi bile uzalud, bez mogućnosti da ih zamijeniti bilo kakav način. Da će to biti, ovisi od pojedinog pretplatnika. Jedan račun dnevno napraviti stotine poziva da mu potrebni su vam besplatne pozive. Drugi isto voli komunicirati putem kratkih poruka, ili za dugo vrijeme sjedi u mrežu – on će biti sretan gratis dobiti paket SMS ili promet. Dospjele na račun bonus bodove imaju rok valjanosti od 1 godine, tako da se izbjegne otkaz, bolje postupno ih koristiti.

Upiti pomoću naredbi USSD čvrsto ušli u život modernog pozivatelja. To je također zgodan, kao i slanje SMS i gdje je više praktičan, nego poziv u call-centar za spajanje opcija. Dobiti prednost može se skrece za akumuliranu bonuse minuta, poruka i megabajta pomoću unosa kombinacije od zvjezdica, rešetki i brojeva. Za svaku vrstu usluge ove naredbe razlikuju.

Djevojka s telefonom

Aktiviranje bonusa na Мегафоне za besplatne SMS

Ako ste netko tko svakodnevno šalje puno poruka prijateljima i kolegama, zanemarujući pozive, aktivirajte bonus jedinica vam stoji u korist ove usluge. Treba uzeti u obzir da ova opcija je dostupna samo kada se nalazite u roku od kuće u regiji. Rok valjanosti povezanih poruka također je ograničen i je 1 mjesec od datuma upisa, tako da prije nego što aktivirati bodove na Мегафоне, pobrinite se da je vrijedno toga i imate vremena potrošiti besplatne SMS do otkaza. Postoje dva paketa, koji se može uključiti po dostupne bonuse:

 • 10 SMS-a. Za ovu postavku zatražio platiti 10 bonus jedinice, akumulirano na računu. Ako vam je dovoljno za tako mali broj, onda se može povezati ovako:
 1. Unesite broj 115, okružuje se pojaviti s dvije strane.
 2. Birajte dosljedno broja 9, 3, 1 i 0, nakon što ste završili s tim rešetaka.
 3. Aktivirajte pritiskom na tipku telefona sa zelenom cijevi.
 • 30 SMS-a. Za napredni paket će morati platiti 25 bonusa, ali su besplatnih poruka će biti znatno više. Ovaj popis će vam pomoći aktivirati SMS-a:
 1. Birajte zvjezdicu, brojevi 1, 1 i 5 dosljedno, zatim još jednu zvjezdicu.
 2. Unesite 9330 i igrati.
 3. Pritisnite tipku za poziv.

Korištenje telefona za aktivaciju bonusa

Kako potrošiti bonuse na Мегафоне u zamjenu za minute

Spajanje sa voljenima ili kolegama je uvijek važna, tako je lijepo dobiti neke prednosti za više isplativo ili slobodnog komuniciranja. Pristalice dugih razgovora, prema statistikama, više od ljubitelje slati SMS-a. Najveći operater ponudio dionice za takve pozive. Provesti bodova Megafon, prikupljeni tijekom prošlog razdoblja, na paket od 10 ili 30 minuta, spaja na mjesec. Varijacija ove prednosti su višestruke:

 • Za kućnu mrežu. Bonus minute biti će opterećenje samo kad poziv stigne pretplatnicima istog operatora, koji se nalazi u kućnom regiji. Evo nekoliko stavki koje će vam pomoći aktivirati nagrade:
 1. Unesite kombinaciju: *115*.
 2. Utipkajte broj 9101 za 10-ak minuta ili 9103 za 30-minutni paketa. Dovršite rešetaka.
 3. Kliknite na cijev.
 • Za razgovora u Rusiji. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti upućivati pozive pretplatnicima svog operatera, čak i kada ste izvan matične mreže. Korak po korak algoritma izgleda ovako:
 1. Birajte *115*.
 2. Za povezivanje 10 minuta unesite 9201, a za 30 minuta – 9203. Pritisnite play.
 3. Aktivirajte bod tipkom za pozivanje.

Sim-kartica Megafon

Kako zamijeniti bodove Megafon na novac

Ako u vašoj sobi ostvarila znatan broj nagrada, a vi ste neodlučni sa način njihove primjene, onda samo зачислите ih sebi na račun. Prijevod će se pojaviti izravno na vaš glavni ravnotežu, nakon čega ćete biti u mogućnosti da koristi novac na vlastitom nahođenju. Zamijeniti bonuse Megafon može, koristeći USSD-naredbama, ali prevedeno iznos će se razlikovati od broja bodova. Saznajte koliko novca će зачислено, možda iz ove tablice:

Bonusi Novac
15 5 godine
25 10 g.
60 30 g.
100 50 g.
180 100 godine
240 150 g.

Primati novac na svoj račun lako pomoću sljedećih načina:

 1. Unesite u svom uređaju kombinaciju: *115*.
 2. Svaki prijevod odgovara svoj broj: 005, 010, 030, 050, 100 ili 150. Nakon biranje tih brojeva, pritisnite play.
 3. Aktivirajte bod pozivnu tipku.

Korištenje bonusa Megafon u plaćanje interneta

Moderni gadgeti postaju praktički beskorisna bez pristupa mreži, jer većina aplikacija radi online. Bežični internet nije uvijek imati pri ruci, pa aktivirajte bonus bodova Megafon na račun prometa – odlična ideja! To je, možda više isplativo pretvorba nagrada od svih koji su predstavljeni od strane operatora. U samo 25 bonuse ste u paušalnom iznosu dobiti dodatnih 100 mb, a za 50 – 500 Mb prometa. Kada неиспользовании ih na kraju mjeseca događa automatski otkaz. Korak po korak uputstvo će vam pomoći kada je spojen:

 1. Birajte *115*9401# za 100 Mb ili *115*9405# 500 Mb.
 2. Aktivirajte bod tipkom s kadom.

Čovjek za laptop

Aktivacija bodova na Мегафоне u svom uredu na web stranice tvrtke

Kada se postavlja pitanje o tome kako aktivirati bonus na Мегафоне, prvi u memoriji će se pojaviti službeni izvori. Za promjenu bodove na nešto, morate znati lozinku od svog osobnog ureda. Trebate slijediti ove upute:

 1. Unesite broj telefona i lozinka u odgovarajućim poljima.
 2. Odaberite podizbornik «Potrošiti bonuse».
 3. Povežite željene opcije.

Video: kako koristiti bonuse Megafon

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: