Zašto oženjeni muškarci roditi ljubavnice

171Pogledajmo, zašto oženjeni muškarci roditi ljubavnice? Da je to nedovoljno ekstremne, nedostatak strasti, osveta ženu za nešto, ili samo u potrazi za odnos bez obaveza?

Tko bi da se ne govori muškarci često ponašaju krajnje nelogično. Još jučer je osiguran u vječnu ljubav zakleo na kolenima da se nikada ne predaje. Ali to je prošlost prošla je lijepa djevojka… I šta mu još uvijek nedostaje?

 

Osveta ženi

 

Vi vjerojatno ne jednom čuli kako ne laskavo govore mnoge žene svoje muževe? Pa naravno — ne zarađuje onoliko koliko ona želi, zaboravi njezin rođendan i druge datum(prvi susret, prvi poljubac, dan ponude ruke i srca), u principu se sve čini da nije tako. A gospodarica? Ona je uvijek hvali svoga muža, za nju je uvijek najviše je, čak i ako se čini da je nešto besmisleno, pretvara je u šali. Na sve moguće i ne moguće načine pokušavaju privući pažnju svoga muža. S njom čovjek osjeća kralj, Bog, junak. S njom nema problema, u što će nositi djecu, da morate kupiti danas, a što sutra, na šta treba odgoditi novac i tako dalje, Mnoge žene zaboravljaju уважительном odnosu prema mužu, smatrajući da ako ima pečat u putovnicu i prsten na prst, a zatim sve ona mu je ljubavnica a on ne ide nigdje. Čak je strpljiv i siguran muškarac prije ili kasnije, ili bježi od takve žene ili će se naći gospodaricu, koja će mu i утешителем, i savjetnik, i slušatelj.

 

Izgled žene

 

Koji se najčešće vidi muž svoju ženu nakon nekoliko godina zajedničkog života? Замусоленный ogrtač, uvijači za kosu, maska od krastavaca ili nekom nije razumljiv mu smjesu na lice i zauvijek nesretan izraz lica. I ovdje je supruga postavlja pitanje — «Pa zašto muškarci roditi ljubavnice?».

A kako izgleda gospodarica? Ona je uvijek zadovoljava svog muškarca lijep, njegovan, miriše, ne борщом i mesne okruglice kao i dobrim parfemom, seksi odjevena, a uvijek улыбчива. Ona je svim svojim pogledom pokazuje kako ona ga je čekala i kako mi je drago vidjeti ga, kao i on joj je potreban!

Koliko bi godina niti je trajao brak, bilo da je to prvi mjesec ili 10 godina zajedničkog života, muškarac želi vidjeti pored sebe lijepu uređen ženu. I da mu je samo potrebno da bih ga pozdravio je doma uvijek s osmijehom na licu.

 

Raznolikost u krevetu

 

Zašto oženjeni muškarci roditi ljubavniceIstina je da svaka osoba ima svoj temperament, libido, svoje obrazovanje. Osim toga žene vrlo često boli glava, da joj nije do seksualne gluposti, glava je imala sve više zauzeta kućnim problemima, problemima na poslu, problemima djece (prijatelja, rodbine). Ovdje joj na smjenu dolazi talentirani gospodarica, koja je i bez toga je spremna na sve i svašta, samo da se vežu na sebe muško, a tu je i spoj ugodnog s korisnim. Gospodarica neće dopustiti sebi da se žale na glavobolju, jer ona zna s kakvim je nestrpljenjem muškarac će čekati do sljedećeg susreta, uzimajući danas sjajan seks. Ono što daje supruge svom mužu? — 5 minuta u misionarskom položaju, za «kućice». Pa kao što i nije puno напряглась, pa i muž su dobro, tako misli supruge, a gospodarica donosi čovjeku zadovoljstvo, ne za pro forma. Sada je jako puno žena ne opterećenoga moralne načelima i заморочками, pa čak i većina iskusnih čovjeku prije ili kasnije žele nešto novo, i ako kod žene će načela, koji ne dopuštaju to je nešto novo probati, muž će se naći gospodaricu, koja će moći dati mu nove senzacije.

 

 

 

Lovac i plijen

 

Ni za koga nije tajna da se većina muškaraca po prirodi lovci. Da ga ništa neće zaustaviti, ako se pojavi dobra, mlada i tako dalje «vađenje», čak i ako je njegova vlastita supruga nema ni gore nego njoj. «Došao, vidio, pobijedio» to je bilo pravilo u tom trenutku će svladati muški mozak. Tako malo za žene biti lijepa, lutka i ukusno hraniti muža, treba uvijek ostati misterija, ostaviti trenutku ne недосказанности, da bi se «plijen» je vlastita supruga i onda čovjek jednostavno neće juriti za drugim, jer to još uvijek nije «заарканил».

 

 

«Kriza srednjih godina»

 

Zamislite muškarca od 40 godina, koji je u krugu prijatelja ne može pohvaliti visokom plaćom, skupi stroj i ostalim materijalnim stvarima. No, dostupnost ljubavnica, jasno je podiže rejting i poštovanje prema njemu njegovi prijatelji — to je seljak!

Pitanje je zašto oženjeni muškarci roditi ljubavnice može raspravljati dugo, i u svakoj obitelji to razlog ili nekoliko razloga. Doveli smo samo neke od njih

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: