Zašto muškarci vole стерв

1316Vjerojatno, bilo koju ženu je nekada zauzimao takvo pitanje — zašto muškarci toliko vole стервозных дамочек?

S muške perspektive to pitanje staviti nekoliko ispravno. Po njihovom mišljenju, to je isto što i reći – iz bilo kojeg razloga muškarci ne vole žene sa sivim očima, ili plavuša? Sviđaju i to je to. Svatko ima svoj ukus — druge privlače konobarice, a drugi miran kucni žene, i tako dalje. I jedva to smrdljivac zauzimaju prvo mjesto u privlačnosti među muškom populacijom – u ovom slučaju može se izdvojiti jedan vođa. Ali pri tome se ne može reći da predstavnici jačeg spola potpuno ne vuče na pravi стервам. Samo pitanje mora biti formulirano tako

– Iz bilo kojeg razloga smrdljivac tako atraktivna za muškarce?

U ovom slučaju se ne radi o ljubavi, a to je seksualna privlačnost takve žene. Ljubav – to je jedna stvar, a seksualna želja – sasvim drugo (iako u idealnom slučaju i jedno i drugo bi trebalo ići u kompleksu, ali u životu često se ti pojmovi mogu postojati neovisno jedni od drugih).

Ne ulazeći duboko u džunglu takav znanosti kao što su psihologija čovjeka, ukratko možemo reći sljedeće – takav fiziološki aspekt, kao i seksualni nagon, gotovo ne подвластной glas razuma, a u osnovi upravlja starim nagonima, koji su pomogli opstati još пещерному osobi. U velikoj mjeri, ovdje među ljudima i životinjama razlika je mala – sve nas pokreće instinkt za nastavak vrste. Pri tome suprug i u samom strašnom snu ne može zamisliti da će postati mužem ovaj smrdljivac i stariji otac obitelji, ali njegov instinkt nema do toga nikakva posla.

Vi ćete reći – a kakve to sve ima na raspravljalo nama pitanju? Izravna – uostalom, u smislu ovog samog instinkta smrdljivac je gotovo idealan izbor za njegovu realizaciju programa za nastavak vrste. Nakon što je ušao u divljini – najviše pravim i zdravim genima koje će biti potrebne za uspješno postojanje vrste, imaju samo najbolji njegovi zastupnici (koji se nazivaju alfa-самцами i alfa-ženke). Što se tiče žene, onda je ovdje idealno će te (naravno, odnosi se na najboljih primjera), koja ne nestane sama od sebe i da pri tom može da se izvede i выкормить zdravo potomstvo, uz sve napore. Naravno, pri tome treba voditi računa o sebi, jer bez toga nijedan nastavak vrste ne može biti govora. A brine o sebi s ljudske točke gledišta – to je egoizam, koji je u obilju u istim стервоз. Ispada da je u svemu instinkt za razmnožavanje mora.

A što učiniti sada svim ostalim ženama, koje nemaju veze s подвиду стерв? Put je već muški instinkt aktivira taj način, onda žena treba iskorištavati i barem pretvarati стервой. Jer gotovo svaka žena može biti стервозной. Glavna stvar s ovim ne pretjerivati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: