Birajte moj broj ili zašto muškarci ne zovu?

razlozi zašto muškarac ne nazoveTi si zaboravila sam koliko vremena ste буравишь svoj telefon, da je on spreman razbiti na sitne detalje iz svoga hipnotički pogled. E-tvoga poziva polutriler se daje u svakom kutku tvoga mozga od najmanjeg шороха. Umjesto poznate melodije «Zovite mi, zovite…», sada se može čuti: «Birajte moj broj, hajde помолчим…» ili «Dobro došli iako bi smajlić!». Svojstvo vremena letjeti, a ne usporiti napredak, mijenja jednu doba drugačiji, ali osjećaji i emocije ne mijenjaju i ne daju mirno spavati, sprečavaju razumjeti zašto muškarac ne zove?

Smatra da to nije obavezno

Stoljećima mišljenje muškarci i žene su u velikoj mjeri razlikuju o važnosti određenih poslova i događaja. I nikako ne možemo sebi objasniti ravnodušnost muškarci važno je za nas s tobom stvari. I jednostavan telefonski poziv, tako važan trenutak za nas, za njih je to još jedan izvor informacija. Telefon oni uvijek drže pri sebi, samo razgovor s nama oni vjeruju jednostavan tepati. I među svim važnim muških poslova razgovor s djevojkom zauzima posljednje mjesto. Što je najvažnije za nas žene – to je osjećaj, a za muškarce prije svoje vlastito «ja» i djela, djela. Tako da su naša slatka i ne shvaćaju koliko je važan njihov poziv. Pa i nas, naravno, to probadaju i prije svega naš ponos. I kakav onda mogu biti sređivanje odnosa, ako je lijepo malo pa će biti iznenađeni i ogorčeni zbog svoje prigovore.

Pokazuje se značajnim

Često čovjek svjesno pokušava izbjegavati pozive. Im себялюбцам, čini se, tako da oni kontroliraju odnos i zadržavaju vodeću ulogu. Kako nam žene i razumljivo, da je sve to obična glupost, ali takva igra im se sviđa. Obećao da će nazvati, ali ne zvoni, a onda smo počeli razmišljati, i буйно maštaju: «Zašto muškarac ne zove?». Naše vlastite fantazije mogu da nas tako daleko, da mi, s vremena na vrijeme i sami se pitamo. A to je, dragi, shvatio sam da ste uhvatili u svoju mrežu, i on želi što više zanimati za tebe je. Stvoriti sliku određenog ловеласа, koga sa svih strana okružuju babes. A mi s vremena na vrijeme i ne догадываемся da je to neki test za nas. Gledajući na to, kako si реагируешь, skupo će znati tvoje osjećaje prema njemu voljene osobe i kako možeš izaći iz takve situacije. Pa, ako si već пылаешь na njega nježnim osjećajima, onda se stane – to je odlična prilika tobom manipulirati. Jezivo? Ali detaljno, a da za njih telefonski poziv, znaš, samo informacija.

Odlučio da ne poziva

Ti si ne može ga povrijediti? Događa se i to. Ali čak i u najgoreg nekom nepoznatom zatvoru u tome, on ne priznaje. Može ga обидело neke riječi ili je uvela u šoku tvoje ponašanje, previše nesputano ili obrnuto arogantan. Prije svega, on je istraživao neće biti, ali će pasti na dno. I dok ga EGO ne успокоется, njegova tabu na telefonske pozive će se nastaviti. A ponekad to jednostavno odluči ne pozvati i takva opcija postoji. Razloga za to se događa puno. I valja nam se s tobom biti tužan, nije li bolje potražiti nekog drugog pristojan kandidat.

Ne želi izgledati zavisna od tebe

Pa što reći, mi smo s vama, također nije bez grijeha. Samo osjećaj ljubavi u nama naš dragi, mi smo odmah počeli вить od njega konopce. Osoba gubi svoje vodstvo i postaje sjeni svoje dame. Безвластье i potpuni izvještaj – to nije san naših sadašnjih muškaraca. I tu počinje show za sve. Oni počinju skrivati svoju ljubav, pokazati svoju vrijednost, tako da bi svi vidjeli njegovu nezavisnost. Nije ni čudo da je sve na usnama citat velikog pjesnika A. S. Puškin: «Što više ženu volimo, to manje нравимся smo joj». Tako ljudi pokušavaju sakriti svoje srce za ključem i ni u kojem slučaju ne govori, gdje se čuvaju od njih ključeve. Za sve vrijeme svog postojanja muškarci stekli dobro iskustvo i znaju, najvjerojatnije, žena bira muškarca koji će joj patiti od tihog velikog zaljubljenika. Pitanje! Zašto volimo loše momke?

Kada ti ne čekate poziv, telefon zašto se nešto zove. Zato što si napustila prostor oko sebe iz jednog jedinog pitanja: «Zašto muškarci ne zovu?». Učini poslovima – to će donijeti više koristi tebi i drugima. Čovječanstvo i tako mnogo različitih ovisnosti ne možete dodati još jednu. Naš život je solidan vrtlog, окунись u nju od glave, a telefon зазвонит i nježan glas isporučiti: «Bok, draga moja!»

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: