Dar za Valentinovo

Pokloni za ValentinovoOdmor na Valentinovo — 14. veljače ističu diljem svijeta većina ljudi. Odnedavno ovaj praznik počeli slaviti kod nas u Rusiji. Ako u zapadnim katoličkim crkvama to je vjerski blagdan, onda u našoj zemlji, on je sekularizam. Jednostavno je lijepo kad ti daju poklone i priznaju se u ljubavi.

Povijest odmora

Ako želite da saznate odakle se pojavio ovaj praznik, onda u povijesti pronaći ćete nekoliko tumačenja ovog događaja. Ali nam je bliže srcu priča koja se dogodila prije mnogo stoljeća.

Rimski svećenik, проповедующий kršćanstvo, potajno венчал zaljubljenih, bez obzira na zakon cara Klaudija II. Zakon zabranio brak među mladim ljudima. Car je smatrao da mladi muškarci koji nisu vezani za obveznice braka, više voljni da idu da se bore. Клавдию javiše o tome, i on osudio je svećenika na smrt. U zatvor nekom nepoznatom zatvoru Valentin se susreo s kćeri tamničar Джулилей i zaljubio se u nju. Prije nego što je pogubljen, on je predao joj posljednja priznanje na malom листочке. Ovaj letak je dobio naziv валентинка. 14. veljače 269 godine prije n. e. pogubili velikog zaljubljenika svećenika Valentina. Valentinovo počeli slaviti kroz nekoliko stoljeća, kada je papa Гелассий I proglasio svećenika Valentina svetim. Dan zaljubljenih u Rusiji slave u posljednjih 15 godina. To je dobar razlog čestitati svojih omiljenih, poklon je skroman подарочки, priznati u ljubavi.

Poklon mogućnosti

Glavni tradicijom u ovaj praznik dati voljeni – šarene razglednice s признаниями. Ali ipak, ono što još možete donirati na dan zaljubljenih voljenu suprugu ili djevojku osim tradicionalne voljeni. Bez voljeni naravno nije dovoljno, jer to je glavni simbol ovog praznika. Odaberite svijetle šarene razglednice sa željama i признаниями koji odgovaraju vašem mentalno zdravlje. A stihovi vlastite kompozicije neće ostaviti ravnodušnim ni u koga. Na poklon tako da možete odabrati bilo koju sobni cvijet koji možete ukrasiti šarenim sa stihovima. Možete dati mirisne svijeće, svijećnjaci, svoju sliku, originalni okvir u obliku srca.

Uglavnom muškarci vole korisne poklone, pa dajte mu ono što će se kod njega uvijek pod rukom svaki dan i podsjetiti o vama (визитница, privjesak za ključeve, disk omiljena grupa ili izvođač). Možete dati majicu sa originalnim natpisom ili slikom, šolja sa željom ili sa zajedničkom fotografijom, napredan юзерам i putnicima na Internetu ekskluzivni miš ili usb stick u obliku srca.

Darovni omiljena na Valentinovo.Napravite romantičnu večeru uz svijeće, pripremite sve vrste poslastice, uređenje odnosno odmor. Na stol stavite svijeće i svoj dar, na primjer digitalni okvir za slike s vašim fotografijama.

Na taj dan, kao i uvijek, možete da obradujete svoje voljene osobe različitih iznenađenja. Ukrasite vrata svoga stana belim balonima i naljepnicama srca s признаниями. Мобилизируй svu svoju maštu u ovaj dan. Pošaljite mu sms-poruke tijekom dana, na primjer, na temu: «Zašto ja tebe volim». Ali najbolji poklon omiljene ćeš sama. Zračenja pogled, osmijeh, tvoje raspoloženje će pokazati tvoje osjećaje prema njemu. Neka svaki poklon, s obzirom na tvojim mužem, bit će ti zabavno, jer to će biti od srca. Njegovati i razvijati svoj odnos, ne bojte se uvažavati jedni druge u ljubavi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: