Prvi izlazak s muškarcem

kako se ponašati na prvom spoju sa muškarcemPrvi dan s dragim srce čovjekom događa samo jednom (u smislu, ne jednom u životu, a jednom s određenim muškarcem). I kako želite da to bude nezaboravan, jedinstven, čaroban i romantičan! Još davno prije predviđenog dana počinje izabrati što će nositi na prvom spoju, frizuru, ponašanje. Sate pred ogledalom репетируешь slab pogled ispod trepavica, кокетливую osmijeh, izabrali ton glasa, s kojom поздороваешься, ili ju odgovore na percipiraju i najviše očekivani pitanja. Povod za nemire i iskustava dovoljno. Nema mogućnosti predvidjeti kako će proći prvi susret s muškarcem, dakle, ostavljajući suvišne uzbuđenja, ćemo sve svoje snage na stvaranje povoljnog raspoloženja. A naše jednostavne smjernice pomoći će vam u tome. Ništa dramatično novo ćemo vas obavijestiti, ali ako iznenada se bojite izgubiti ili dobiti u neugodnu situaciju, oni će biti vrlo korisno.

Mjesto za prvi dan i vrijeme održavanja

gdje pozvati muškarca na prvi izlazak

Obično mjesto i vrijeme za zbogom nudi momak, a djevojka je samo da pristane ili odbije. Ako ne želite koristiti sve mogućnosti, pomoć mu je s izborom.

Gdje pozvati na prvi sastanak? Dajte prednost klasičnim verziji: šetnja u parku, večera u kafić, odlazak u kino ili kazalište. Nemojte odabrati neobične i skrovitih mjesta. Cilj prvog dana — ne iznenadi ili uplaši, kao da znaju jedni druge bliže. Zaustavite vaš izbor na mjesto gdje vi i vaš kavalir bi osjećao bez srama i mogli mirno razgovarati među sobom.

Klasično vrijeme održavanja dana smatra se da je večer, ali je sasvim primjeren i jutro i dan. Što je najvažnije, da vam je udobno, a nitko nigdje ne žuri i nije kasno.

Odlazak na prvi spoj s dečkom

Kako se obući za prvi spoj? Točnost, urednost i udobnost – to je osnovni zahtjevi na vašem izgledu. Prije svega ne zaboravite da je vaš izgled mora odgovarati mjestu. Na primjer, ako idete u restoran ili kazalište, onda je posve prikladno večernja haljina, a gle, ako je planirana parka u šetnju, onda je bolje nositi nešto svakodnevno. Može se, naravno, kupiti nešto povodom zbogom, ali će biti mnogo udobnije u tome što već imate u svom ormaru. Odjeća je već «dokazano» odjeću, vi ste убережете sebe od nepotrebne brige oko toga, kao i ona na vas gleda. Isto vrijedi i za cipele: ne isplati nositi nove cipele ili cipele na visoku petu, inače sve svoje dan ćete razmišljati upravo o izradio cipele neugodnosti, a ne o mužu. Polazeći od situacije, odlučite sami što obući za prvi dan.

Kako se obući za prvi danŠminka bolje odabrati prirodni, dnevni, on je pogodna za sve prigode i prostor. Bolje ne eksperimentirati s boja ili novih, ne provjerenih dizajnerskih kozmetičkim sredstvima, kako bi se izbjegle moguće nevolje. Složene frizure, previše je bolje odustati, muškarcima je puno ljepše diviti se prirodnim ljepotama ženske kose, nego s obzirom na obilje замысловатых заколочек i stezaljke.

I posljednji bar – tanki kabel omiljeni okus završi svoju sliku. Nekoliko kapi iza uha i na zglobovima sasvim dovoljno. Ne выливайте paul bočice, a onda okolne će jednostavno bez daha. Uzmi флакончик s duhovima sa sobom i ažurirate ako je potrebno miris.

Kako se ponašati na prvom spoju

Prije svega, datum – to je dobro drži vremena, pa pokušajte da se ponaša prirodno i opušteno. Recite nešto zanimljivo, smijati na njegove zabave, šale, рассуждайте na različite teme, pitajte ga točke gledišta – sve u svemu, budite svoji, kao da to nije bio sastanak, a samo druženja s drugima.

Ne gledajte na mladog čovjeka i neskriven обожанием. To mu, naravno, польстит, ali i da će dati posebnu kontrolu nad vama. Vi bi trebali da izgledaju više kao dotična u njemu u lice, a ne kao da je izgubila glavu i spreman na sve. Stoga, ako ste još uvijek u vas bjesni oluja emocija prema tom mladiću, pokušajte da držite leđa.

Treba poljubiti na prvom spoju? Točan odgovor na ovo pitanje dati nitko ne može. Gledate na okolnosti, na ponašanje čovjeka, sve завсисит o konkretnom slučaju.

Seks na prvom spoju. Kako pokazuje statistika, za seks na prvom spoju je bila spremna za velike polovica ispitanika. Ovo pitanje je uvijek izaziva oštre rasprave među fer spola. Jedna polovica žena smatra da je seks na prvom na prvom spoju ne recimo, a drugi obrnuto. Psiholozi kažu: «Da, ako žena će biti previše pristupačne, a muškarci brzo izgubi interes u njemu». Postoje iznimke od pravila, kada se ljudi vjenčaju i žive sretno nakon intimnost na 1. spoju.

Što reći na prvom spoju sa muškarcem

o čemu pričati na prvom spoju

U odabiru teme za razgovor imate gotovo potpunu slobodu. Ako vam se unaprijed zna o nekim fascinacija mladog čovjeka, onda možete znati da oni sebe predstavljaju. Onda u toku razgovora ne samo pokazati svoju želju da ga upoznaju bliže, ali i блеснете erudicije, pokazati da nije «glup girl».

Treba izbjegavati teme o materijalnom položaju, intimne strane njegovog života, problema i bolesti. Općenito, o negativnim pitanje bolje ne dirati, inače od dana će ostati upravo takav dojam.

Kada čovjek vam nešto govori, pažljivo slušajte i gledajte u njega, a ne za stranke. Pitajte sugestivna i razjašnjenje pitanja na prvom spoju, a to će mu shvatiti da ste ga pažljivo slušali i vas zanimaju detalji. Ako on govori o svojim uspjesima i postignućima, prikladno je da će ga hvale. Samo ne pretjerivati, a to će biti nepravedno i наигранно. Ne prekidajte, ako vam je odjednom osjetio da nešto reći. Pričekajte da kada on završi, nakon čega možete govoriti, i već nakon toga progovaraju.

Razvoj događaja nakon prvog dana

Ako je prvi datum kavalir je prošlo uspješno i vi jedni drugima sviđa, uskoro će doći ponovno prijedlog o sastanku, nakon prvog dana.

Ako je netko nekoga nisu zadovoljni, onda je bolje odmah organizirati sve točke na «i». Tako ćete izbjeći напрасных nade i očekivanja. Greška mnogih – umjesto izravnog, ali meke, neuspjeh u budućim odnosima, oni počinju vrtjeti i недоговаривать im je neugodno огорчать osobe. Time oni sami voze u jamu i обрекают brašna, ne samo za sebe, ali i partnera. Ne dopustite to. U intimnim vezama, treba biti otvorenost od samog početka, a drugi je odnos vas i ništa.

Prvi dan u velikoj mjeri određuje razvoj svoje daljnje odnosa, kako brzo će se razvijati, u kojoj suho korito će ići i u koje je sve to prevesti. Zato je tijekom prvog dana je tako važno da se, naravno, ne pokušati izgraditi sebe kao nekoga tko ne predstavljaju i ne pokušati vidjeti u dečka svoje oslikana idealna slika, gledati na sve objektivno. Kako se ponašati na prvom spoju brz okolnosti, precizan algoritam akcija ne postoji. Da, i nije to spektakl, da svaki ima strogo određenu ulogu. Nadamo se da će naše podsjetnik će vam pomoći da provedete prvi datum s muškarcem nezaboravno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: