Kako se oženiti se маменькиного сыночка

Kako se oženiti se na sebi маменькиного сынкаDobar dan! U ovom članku ćemo govoriti o tome kako se oženiti se маменькиного сыночка. Ne smijemo zavaravati sebe misli, da je patološki ljubav prema majci svog izabranika, to je dostojanstvo. I on voljeti vas i jako i predano, kao i majka. Nažalost, ubrzo ćete shvatiti da je to samo iluzija, i da je u prvom planu kod njega mama, a na drugoj vi. I ne daj bože, vi ćete se boriti za prvo prioritet mjesto, i матушка vas mrzi, vaš suprug morati разрываться između vas. Na kraju, маменькин sine će ostati na strani majke. Prevariti se u tome, da je ljubomoran ovdje ništa, to je glupo. Iz jednostavnog razloga, da svog muža u životu postoji «druga» žena koja ima bezgraničnu moć nad njim. Ne samo gospodarica, s kojom se može bez problema разбежаться i zaboraviti, a vlastita mama koja je uvjerena da joj je кровиночка pripada samo njoj.

Kada čovjeka za trideset, i on živi zajedno sa roditeljima, ne usuđujući se preseliti i živjeti odvojeno i samostalno, nakon što je za to sve mogućnosti, ima razloga smatrati da to ne ide ikada nešto promijeniti. Problem takvih ljudi u njihove emocionalne nezrelosti. Kod njih može biti uspješna karijera, financijsko blagostanje, ali odlučnost za izgradnju ispunjenje obitelji na upit. Oni vjeruju, zašto se vjenčati i da se na svojim ramenima mnoge dužnosti, ako u blizini draga mama, koja se brine i mazi sina. Obično takve инфантильных muškaraca odgoj mom djedu, doslovno puše s njima trun prašine. Dakle, kod njih se pojavila subjektivni pogled na život, i oni su čak i u odrasloj dobi držeći se za majčinu suknju.

Ponekad маменькины сынки samo se boje žena, uključujući i njihovu хищницами koji žele oženiti se ih sebi u posjed stana. Oženiti se na sebi маменькиного сыночка bez odobrenja njegova majka gotovo nije realno. Međutim, postoji jedan trenutak koji će vam pomoći da to učiniti puta stvarno volite takvog čovjeka. Samo trebate odrediti koji tip žena odnosi se njegova mama.

1. Kuhar. Ova mama je jednostavno doživljava da joj je dragocjeno dijete će biti gladni. Pa u tom slučaju nemojte kupovati poluproizvodi, potpišite sebi presudu. Uskoro će dotrčati s toplim pite i борщом da nahrani сыночка. Pripremite po mogućnosti i ukusna i zadovoljno kao njegova mama i pokažite joj puni hladnjak. Saznajte imala one recepte jela koja voli da joj je sin. Na kraju, vi ćete biti u mogućnosti osvojiti njeno povjerenje, uvjeriti je u tome, da je s vama, on se uvijek hranio.

2. Фурия. Jaka i стервозная dama, koja je navikla da dominiraju nad svojim sinom. I ako ona невзлюбит vas, onda oženiti se na sebi маменькиного сыночка ne izaći. U tom slučaju, bolje vam je da ne miješaju i ne biti primitivan joj, a sladak osmijeh, ugostiteljskih na svakom koraku. Ako je takvo ponašanje samo sve komplicira, znači spremite udaljenosti, i dajte joj do znanja da ne namjerava tolerirati njegove budalaštine.

3. Umirući labud. Ova mama danju i noću ne žali na svoje zdravlje, iako joj se um to ne može reći. Energičan i aktivan, ona je vječno govori o lijekove za sve bolesti. Kad joj je loše, svi bi trebali срываться i pobjeći na «umoru» bake. Međutim бодрствующая mama počinje dati sve poslove po kući. S takvim мамашей bolje naviknuti na nju pametan taktikama i ne koriti ga u imaginarne bolesti.

4. Сбрось mamu iz vlaka. Ako još uvijek živi s majkom vašeg izabranika odnos nije formiran, pokušajte nagovoriti joj svoju pažnju. Češće daju joj dodiruje darove. Razmislite o tome što je to ona вырастила potencijalni mladoženja, brinula o njemu i napravio od njega osobu koja vam se sviđa. A sada ona mora dati prvi counter svoje dijete.

Kao što ne ne, ali jednog dana ćete shvatiti da vas je troje, on i njegova mama. A, kao što je poznato, treći je uvijek višak. Morate jasno shvatiti to i pitati da li je to za vas. Uostalom, to je prilično teško da pored njega эгоиста i подкаблучника. I posljednja, postoji još jedan radikalan izbor, to je staviti izabranika pred izbor, vi ili ona. Ali ovdje postoji veliki rizik od gubitka маминого sina zauvijek. Možda ste o tome neće požaliti i ubrzo ćete svoju istinsku sreću.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: