Kako privući pažnju muškaraca

kako da privuku pažnju muškarca koji vam se sviđaU ovom članku ćemo pogledati kako privući pažnju svoga muža. Stil moderne žene manje odgovarao pod tradicionalni opis «slabijeg spola». U današnje vrijeme žene rade ravnopravno s muškarcima, a često čak i više, jer oni osim toga, da взваливают na sebe muške odgovornosti, i dalje ostaju ženama. Jake volje, odgovorna, rade, oni su, kao i ranije, sanjaju o tajnom satelitima života, u blizini kojim bismo se mogli opustiti i napokon osjetiti samo slaba žena. I evo kada je takav čovjek, oni su izgubljeni. Čovjek vidi ispred sebe jake, nezavisne, ni u što i ni u koga ne treba ženu, i samo boji da joj prići. Ili vidi previše vulgaran, previše je očito старающуюся privlače pažnju na sebe, identitet, koji je, osim smijeha, ne izaziva nikakve emocije. Kako se ženi? Kako privući pažnju voljene čovjeka, dobije svoje mjesto, a također bi se čovjek luda?

«Susret na odjeću, i otpratili do uma», — ova izreka i ovdje. Prvi dojam na čovjeka uvijek proizvodi izgled. Ali to se tiče ne samo odjeću, ali još i oblici, lica, frizure.

kako privući pažnju voljene muškarciOd čega se isti sklapa se ženska privlačnost? Ухоженное lice, uredan ruke, pravo šminka, zdrave guste kose, lijepo, ali u isto vrijeme samo, ogradjen, опрятную odjeću bez pretjerane otvorenosti – to su glavne komponente. Stalno obratite pažnju na svoje zdravlje, svoj izgled, ne zaboravite da u svakom trenutku možete naići na svog jedinog. Čak i ako ste ga već sreli, slažem se, puno ljepše stalno izgledati dobro, nego da se vrati od страшилы u princezu samo na godišnji odmor.

Važno će biti faktor imaju štetne navike. Kako bi ste dobro nije pogledao, jedva muškarac želi prići vam sa ozbiljnim namjerama, ako imate u rukama boca piva ili ne выпускаете iz usta cigaretu.

U odjeći važno je pridržavati umjereno stila: ne акцентируйте istovremeno pozornost na nekoliko dijelova tijela (na primjer, otvoren samo grudi ili samo spin). Ne isplati kombinirati više 3 boje, a onda ćete izgledati kao gypsy. Odaberite odjeću tako da se ona skrivala nedostatke vaše figure, i naglasio dostojanstva. Poželjno je da nose odjeću od prirodnih materijala, sintetika često izgleda jeftino.

Kako privući pažnju muškaraca svojim izgledom izdvojiti. Sada je sve uzeto u obzir, i, naizgled, sve u redu. Ali muškarac iz snova još uvijek ne žuri završiti s vama bliski poznanik. Znači, vrijeme je da obratite pažnju na svoje ponašanje i gledati kako komunicirati s drugima. Bacite pogled na sebe sa strane, da svi vide? Često odbojan dojam proizvode ne možete sami, a vaše geste i izraze lica. Potreban je napor da se postane zanimljiva za muškarce.

kako privući pozornost понравившегося muškarci
Ne možete istražiti znanost o dešifriranju geste, oni su na podsvjesnoj razini. Geste koje žena koristi za privlačenje pažnje dragi muškarci, uvjetno se dijele na dvije vrste: poziv za poznanstva (usmjeravanje kose, meškoljenje bedra, demonstracija zglob, pogled leering) i poziv seksualne prirode (облизывание usne, poluotvorene usne, glatka milovati nekog predmeta). Ovisno o tome, na što ćete naslutiti čovjeku, možete dodati ili isključiti broj geste.

Putem izraza lica mi ne izražavamo oni ili druge emocije, tako da ih promatrajte, treba pažljivo pratiti sobom. Pokreti usana pokazati sugovorniku snagu vašeg karaktera – опущенный dolje kutu usne svjedoči o nesigurnosti u sebe, naporan omotane u liniju usne pokazuju vrlo jake volje prirode, koje ljudi obično izbjegavaju. Ako je žena previše aktivno wiggles nos, to može govoriti ni o svojoj гиперсексуальности, ili o вздорном karakteru. I obrnuto, nepokretna nos govori o фригидности. Pratite obrva, njihovo dizanje može značiti za muškarce, kao flert, pa i nezadovoljstvo.

I na kraju, pazite na svoj govor. Ton, boju, jačinu glasa, intonacija, pismenost govora, uporaba нецензурных izraza – sve to utječe na stvaranje ugodan dojam na čovjeka. I naravno, ne zaboravite o sadržaju razgovora. Bolje vodite razgovor na neutralne teme, ali ne i vodite сплетничеством, rasprave nekoga i razgovorima ove vrste.

Ne očajavajte ako vam nije odmah uspio privući pažnju muškaraca. Sa vodite brigu o sebi, češće osmijeh i zraci optimizam – to privlači ljude.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: