3 savjeta kako preživjeti rastanak s voljenom

Kako preživjeti rastanak sa voljenom osobomOsjećaj ljubavi čini naš život je vitalno i sretan, tako da dio s voljenom osobom uvijek je bolno i teško. Uostalom, kada se objekt našeg klanjanja u blizini, i dijelimo s njim radosti i iskustva, to je uvijek daje nam snagu i inspiraciju u svemu. Međutim, postali smo ranjivi, počevši ovisiti od voljene osobe. I kada se jaz odnosa, neki ne mogu ići dalje i osloboditi svoje srce, izdržala rastanak od voljene osobe. Ali ne zaboravite o tome tko odlučuje koji dio, također je teško. On preuzima na sebe odgovornost za ovaj korak i razbija srce, ograničenje svako povjerenje. Ali ostati s osobom samo iz sažaljenja, to je previše teško. Sretni u vezi treba biti oboje. Ako se to dogodi s tobom, treba se izbor voljene osobe i naučiti živjeti bez njega. Postoje tri ne najtežih načina kako preživjeti rastanak s voljenom i izaći iz krize, sa minimalnim gubicima.

Prvo, pokušajte trezveno ocijeniti vaš odnos prema voljenoj osobi. Ponekad mnoge djevojke brkaju ljubav s običnim ljubavlju. Postoji mnogo različitih motiva, koji su lijepo oblikovane tako jedinstven osjećaj ljubavi. U stvari, patnju prava ljubav ne može. Analizirajte situaciju, možda ste jako zabrinuti, ne zbog rastanak sa voljenom, a zbog nezadovoljenih osjećaja vlasništva, уязвленного самолюбия, strah ostati jedan, praznina unutarnji mir, želju živjeti tuđi život ili samo nisko samopoštovanje. Uzmi hrabrost i priznajte sebi iskren u svojim nedostacima i priložiti sve napore kako ih prevladati. Zapamtite jedno važno pravilo u životu, ne kriviti za sve druge, nitko vam ništa ne mora, baš kao i vi, nikome ništa ne treba. Ako ste tako jako zabrinuti rastanak sa svojim mužem, onda to imate bilo kakvih skrivenih problema.

Drugo, napišite na komad papira ukratko povijest svoje ljubavi i one brašna, da su na kraju odnosa. Također napišite nekoliko puta fraze «to je bilo u mom životu», nakon порвите i odbacivanje. Ovim ste sami ograničena od neuzvraćene ljubavi. Na drugom listu papira opišite rezultati vaše misli, koje su se pojavile u procesu borbe za svoj identitet. Koje kvalitete su potaknuli vas na fatalnu ljubav, i što vam nedostaje za samostalnost. Spremite drugi list do potpunog ozdravljenja, označava tamo sve što je svladao. Te imati strpljenja i učinite sebe jake, a ne patetično.

Treće, nakon takvog dubokog самокопания, mogu liječiti rane. Više pročitajte knjige, ne samo ljubavne romane. Odlično liječe knjige o putovanjima, prevladavanje poteškoća. Pijte na noć umirujuće čaj, zaboravite na tablete. Nema душераздирающих razgovora na telefon. Ne zaboravite zdrav san, dobro dobiti puno spavati. Ukratko, ne скучайте sa sobom nasamo.

Kao što je jednom rekao Бертольт Брехт, «nesreća proizlazi iz pogrešnih proračuna». Vi ste shvatili svoje greške i više ih ne ponovite. A vaša «tragedija» o rastanak sa mužem, to je kalemljenje, koja će vas zaštititi od neuspjeha i razočaranja u budućnosti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: