Opis ljubimac pas

Napisati takav tekst mnogo lakše ako imate psa. Čitatelj uvijek osjeća kada je opis je napisan s ljubavlju. Ako imate kućnog ljubimca nema, a esej napisati još uvijek je potrebno, sjetite se bilo koji pas, što uzrokuje imate ugodne emocije. U uvodu smo знакомим čitatelja junak opis i dajemo kratke informacije o njemu.

опис o pas

Opis kućnog ljubimca psa

Imam psa. Ime joj je Sofija. Zovem je Sonja, zato jer je ona puno spava. Moj pas je gotovo šest godina. Joj kupili kad mi je bilo devet, pa odrasli smo zajedno.

Kod Sonje vrlo zanimljiv izgled. Čini se da je ona odjevena u crno odijelo i bijele čarape. Ona također ima bijelu mrlju na vratu – bijela košulja ispod crnog костюмом. Kod Sonje velike i vrlo mudre oči. Oni su zelene boje sa smeđim ободком. Gledajući joj u oči, ja uvijek osjećam da me ona razumije. Kod mnogih pasa pink nos, ali Sonja crna. On je mokar i hladan, ako to ne dobiju.

Sonja je uvijek vrlo je mirna i nježna. Ona nikada ne laje bez razloga. Sonja voli igrati s loptom. Ona voli skakati u zrak i uhvatiti loptu. Ona također voli ležati na suncu i igrati u travi.

Kao i svi drugi psi, Sonja jede meso, hrana za pse, žitarice, kosti i povrće. Ali, više od svega, voli keks.

Nažalost, Sonja ne zna sve naredbe, ali zbog toga ja ne prestaju joj ljubav.

Umjetnički opis psa na ukrajinskom jeziku

«Želim Vam reći o mom psu. Njegova pasmina — newfoundland. To je veliki, dobar i слюнявая pasmina. Oni su vrlo jaki i mogu biti spasilaca, ako je to potrebno. Pasmina je stavljeno u Kanadi, kako bi se pomoglo ljudima u spašavanje krstarenja. Tako da tih pasa je gusta, duga dlaka, masivne šape i dobro srce. Oni su jako pametni, i moja Ginny previše pametna. Ona slavni roditelji. Njena mama je bila najbolja predstavnica pasmine na izložbi i dobio nekoliko medalja, kao i njezin otac. Ginny također je dobila medalju na izložbi. Imamo tri medalje i mnogo fanova na Internetu. Moj pas je u stanju da mnoge stvari — sjediti, ležati, poslužite glas i šapa. Kao i njeni roditelji, ona je apsolutno crna. Ona je vrlo velika, i kada smo zimi zajedno, lutajući okolo, ja samo mogu da klize po snegu, ako joj se svidi da potrčim. Što se tiče hrane, ona jede sve. Kada je gladna, ona može sažvakati Vaša čarapa, ali nikada ne bi Vam štetu. Međutim, ona ima fobiju. Ne znam što se dogodilo, kad je bila štene, ali Ginny boji se mačaka. To je nevjerojatno, posebno s obzirom na njegove dimenzije, ali činjenica ostaje. A ja sam još uvijek je volim.»

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: