Za što je potrebna dobra kreditna povijest?

Moda živjeti na kredit čvrsto ušla u naš život, vrijeme je da razumiju složenost takvog жития-biće.

Kreditna povijest, što je to?

Prije nego što raspravljati čari pozitivnom ili dobre kreditne povijesti, nekoliko riječi o tome da je to.

Međutim, to je sasvim druga priča.

Kao što možete pogoditi iz naslova teme, riječ je o izgradnji odnosa s bankom ili banke, u kojima se odražava karakter klijent izvršenja svojih obveza iz ugovora.

Zašto je to banka?

Odgovor je jednostavan, kreditna institucija želi znati tko vjeruje u svoj novac, kao i razumjeti mjere odgovornosti dužnik. Ukoliko vam se na ulici odgovara prolaznik i zatražiti posudbu sto rubalja na plaće, on je vjerojatno da će izazvati povjerenje. Da li je susjed, koji nije put do vas išao, i s kojima su uspostavljena odnos povjerenja.

Kreditna povijest u istoj banci

Svaka banka zanima kako bi privukli kupce, a заполучив ih zadržati. Zato, ako ste jednom dobro кредитовались u banci, onda možete računati na pažnju s njegove strane.

To se može manifestirati na razne načine, vam mogu ponuditi bolje, u usporedbi sa standardnim uvjetima:

• kredit sa niskom kamatnom stopom,

• kredit bez depozita,

• kredit s manje žiranata ili bez nje,

• kredit na dulji rok.

Mnoge banke šalju klijentima ponude, za sudjelovanje u jednom ili drugom dionice koje se povremeno održavaju ispred raznih blagdana.

Na što obratiti pozornost

Poštivanje rokova

Dobru kreditnu povijest, i to, prije svega, poštivanje rokova mjesečne rate. Ali, ako ste jednom overstayed plaćanje, nemojte misliti da je banka stavio na vas križ. Obično izolirani promašaja u izračun se ne računaju.

Prijevremenu otplatu

Općenito banke nije jako ih vole, iz jednostavnog razloga. Ako je novac legao, odnosno izdaje kredit, onda na njih kapanja kamate, ide profit. Kada prijevremenu mirovinu ćete smanjiti banka buduće posto i to je opet problem, gdje priključiti novac. Međutim, s točke gledišta kreditne povijesti, to je dobar signal, potvrđuje svoju likvidnost, koja je, kao što se vidi znatno iznad onoga što je označeno mjesečnim plaćanje po dogovoru.

Duga prijateljstvo

Dobru kreditnu povijest je potrebna kupcu, kako bi s jedne strane postići smanjenje kamatnih stopa na kredite, a s druge strane pojednostaviti postupak njihova izdavanja. Ali tržište je delikatna stvar. Danas je od ove banke dobre uvjete, sutra u drugo. Vrijedi li žrtvovati novcem u korist dugih financijskih odnosa? Ne, naravno, prijateljstvo je prijateljstvo, a krediti osim.

Stradanja sa sobom kreditnu povijest

Da bi nakon dobre kreditne povijesti u jednoj banci, da ne bi morali početi sve od početka, potrebno je sastaviti vlastitu kreditnu povijest. Čudo je utjelovljena u život je vrlo jednostavno. Nakon što je akcija ugovora o kreditu završilo, nemojte ga bacati, svečano se spali, ili pržiti na njemu ribu slavili s prijateljima financijsku slobodu. Kreditni ugovor, kao i sve račune po njemu, lagano dodati u папочку. I pri punom otplate kredita uzmi u banci potvrde koja potvrđuje tu činjenicu.

Kada se obratite za kredit u drugu banku i da će pokazati prethodno sklopljenih ugovora ili ugovora, kao i dokumente koji potvrđuju njihova pravovremena otplata, vjerujte, odnos prema vama će biti potpuno drugačiji.

Važećim zakonom je predviđena mogućnost prikupljanja takve informacije i razmjena ga kroz kreditni biro, međutim, u praksi sustav ne funkcionira. Stoga je potrebno voditi brigu o potvrdi svoju financijsku pristojnosti sami.

Želim veliki kredit

Osim ugodnih financijske koristi, dobru kreditnu povijest je potrebna onima koji planiraju da se u budućnosti ozbiljnije stjecanja. Reč je konkretno o hipoteka, kredit za kupnju nekretnine izdaju pod zalog. Ovdje banke pokazuju poseban oprez, jer se radi o velikim iznosima i dugom roku objekata novca.

Naravno, reći da je za pozitivne odluke potrebna je samo dobra kreditna povijest – greška. Ali ona će biti značajna prednost u svoju korist.

Uspješno ste krediti i brzo ih otplate!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: