Poslovanje na prodaji auto!

Poslovanje na prodaji auto!

Bok lupeža, špekulanti, ako vam nije uspio akumulirati u iznosu od 300 — 500 tisuća eura, a želite ga пробухать, jer ne znate gdje ulagati, onda ne požurite se to učiniti!

Sasvim je moguće da vam se sviđa ova vježba kao i daljnje preprodaje je auto, s kojim ste se za mali vremenski interval u mogućnosti povećati svoju ušteđevinu. A ako ste već uspjeli potrošiti sve ili vam nešto nedostaje, možete riskirati i dobiti kredit!

Oh, dobro. U principu, kada je to hobi bio moj glavni posao, s kojom sam zarađivati svoj kruh s maslacem i kavijarom (crveni) crni ne volim samo:) Pa guy sve što sam vam sada ću ispričati zasnovana je na mom ličnom iskustvu.

Poanta poslovanja

Kao i u svakom drugom poslu, ovdje ima svoje nijanse i trikove, tako da se zaradi na prodaji auto je moguće samo ako vi ćete se dobro nositi na ovoj temi. Općenito suština ove aktivnosti je vrlo jednostavan. Trebate kupiti bu auto što je moguće jeftinije i prodati ga skuplje:)

Cijene rabljenih automobila su formirane od strane njihovih vlasnika, ovdje nema određenih okvira, tko je koliko je htio, onaj onoliko, i stavio. Dakle, raspon cijena je prilično visoka, automobila iste marke i godine proizvodnje mogu se razlikovati u vrijednosti od više od 100 000 $

Ok, nemojmo gužvati sise i idemo odmah na posao!

Kao što je preprodaja? Gdje početi?

Prvo trebate naučiti razumjeti cijenama, što i koliko košta! Koje marke auto više popularan u svom gradu bilo manje. Morate jasno shvatiti za koju se maksimalni iznos koji se može prodati nešto ili drugo auto. Kilometraža, opće stanje strojevi, oprema sve to jako utječe na cijenu. Isto tako treba uzeti u obzir sezone, kao što je sportski automobil lakše prodati u proljeće i ljeto, a suv obratno, u jesensko-zimskom razdoblju. Sve to vam treba vrlo pažljivo analizirati , jedna mala greška i da ste u minusu.

Bušiti cijene možete putem web resursa i oglasa o prodaji поддержанных automobila. Osobno sam tražio strojevi i prodavao ih na drom.ru koje usluge su najpopularniji u vašem gradu, pogledajte sami.

Dalje, nakon što ćete вкурсе cijena barem na nekoliko popularnih marki auto, sve što vam ostaje to što je češće moguće penjanje u internet oglasima i čekati uspješnog izbora. Dobar izbor može smatrati da je takva opcija na kojoj možete zasigurno vara sa prodajom 50 t. g. i više!

Tako, eto, našli dobar oglas, poštovati — odmah nazvati, inače просрете! Ne povući mačka za mošnje, ne jedan takav «biznismen» u svom gradu. Dok ćete usporiti svoj auto, već će kupiti deset puta) Tako nazvati, расспрашиваете prodavatelja o svemu što vas zanima, договариваетесь gdje se mogu vidjeti u skorije vrijeme.

Sastanak s prodavateljem i kupovina auto

Sastanak sa vlasnicima strojeva, осматриваете ga gledao PTSP (putovnicu vozila), koliko vlasnika je imao auto, koliko često se mijenja. Prvi PTSP ili izdana u zamjenu za drugog. Baš ručni VIN-broj karoserije, motora, šasije. Sobe treba dobro čitati, vrlo često na stare suv soba na kućištu hrđa i trune, s takvim brojevima se mogu pojaviti problemi pri operacijama u POLICIJU!

Još postoje obrtnici koji probavljaju ukrasi s VINом, перебивают sobe, ako se kupi takav auto, onda možete smatrati da je nevolja na guzici ste već našli:) Još poželjno u mogućnosti provjeriti PTSP u prometne POLICIJE na dostupnost uhićenja, zaloga, zabrana i sl. Pa i također možete voziti automobil na nekom auto-servis i provjerite automobil na postojanje nedostataka.

Ako je tehničko stanje i dokumentima sve u redu i da ste shvatili da je to jako dobar izbor, onda dati vlasnik mala kaucija u iznosu od 5-10 tisuća od koji će jamčiti da se to neće prodati drugima «poslovne ljude» čak i ako oni nude i da mu je automobil višu cijenu. Iako, s jamstvom, to sam погорячился, zapravo javljaju svakojake nakaze)))

Pa, dobro, dobro. Dalje kupiti auto, dobiti sve potrebne dokumente. Sve stroj imate. Zatim slijedi prodaja priprema.

Pripremamo фотаем, stavljajući prikazujemo

Treba vam dovesti auto u red, ako je potrebno, evidentan vozila, čišćenje, pranje, itd., Nakon što postane majka koji glatka, lijepa, sjajna i spremna za prodaju, dolazi dosta važna stvar — to mora biti kvalitetno i povoljno fotografirati. Odabrati pravo mjesto, učiniti više slika, da bi onda odabrati najbolje. Fotografija može biti malo obraditi u photoshopu, ali ne jako da se ne vidi tragova obrade, kupci to ne vole.

Подготавливаете fotografije, radite opis auto, izložiti oglasi na raznim web stranicama i forumima. Cijena накидываете ovisno o tome koliko brzo želite da ga proda. Gledate cijene u drugim oglasima isti model kao kod vas, usporediti! Stavljajući cijenu i čekate da se poziva!

S kupcima biti društven i prijateljski, jer su imali novaca s kojima se oni žele dio. I da će oni to ili ne ne zavisi samo od vašeg stroja, ali i od vas samih.

Ako auto ima manjih oštećenja i ogrebotina na karoseriji, stroj bolje prikazati ili navečer, ili u lošim vremenskim uvjetima, dobro, ili jednostavno ne opere ga:) Naravno, ne treba govoriti o svim problemima i neispravnosti u auto, ali i ne treba reći da je sve savršeno. Navedite na neki mali detalj, prvo, to će izazvati više povjerenja u vas, a kao drugo kupcu već jedva želite sami tražiti druge nedostatke u svoj auto. Pa u principu sami odlučiti kako se ponašati sa svojim покупанами, ovdje je već sve ovisi o vašim менеджерских sposobnosti.

Koliko se može zaraditi?

Na pitanje koliko se može zaraditi novac na, jednoznačno odgovoriti vrlo teško! Vaša «plaća» ovisi o jako puno faktora! Od vaše geografske lokacije, vještine prodaje, od вкладываемой iznosa, odnosa, sreće na kraju. Ovdje je sve vrlo individualno. Ponekad sam uspio prodati stroj s наваром oko 100 000 rv za nekoliko dana, a ponekad auto + 50 000 rv stajali više od mjesec dana! Sve u svemu kako i koliko ćete zaraditi na preprodaji automobila zavisi samo od vas samih. Nadam se da je vaš prvi pokušaj ne biti pijan… :)) Sretno!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: